Nu väntar en massa skoj

På två veckor som jag har varit frånvarande från bloggen har jag inte hunnit göra speciellt mycket. Eller okej, där ljög jag men inte mer än vad jag hade hunnit göra om jag fortfarande hade bloggat regelbundet. Men jag känner mig mycket fräshare och nyare på något sätt under dessa två veckor som passerat, kanske för att jag har jobbat eller för att jag hunnit umgås med hela min familj? Jag tror det är en salig blandning av båda delarna.
Hur som helst så mår jag prima och kommer uppdatera på helgerna fram till 14:e augusti och sedan drar allt igång som vanligt. Men vad har hänt då?

Först av allt ringde The Studio mig förra veckan och frågade om jag var intresserad av att vara modell för en dag, tillsammans med mina två syskon. Så det kommer äga rum imorgon kväll klockan 18. Det ska bli så grymt roligt.

Sedan fick jag tag i en kille som sålde Golden Cicle biljetter till Madonnas konsert på Ullevi den 8:e augusti och fick reserverat dom. Så om två veckor står jag vid scenen och hoppar till min allra största idols låtar live. Hur coolt är inte det?
Jag har hunnit shoppa grymt mycket och jobbat ihop en massa pengar på Beijer.

Dessutom har jag hunnit träffa släkten på mammas sida ute i Åsa, tagit en fika tillsammans med dom samt gå en promenad vid havet!
Och en sak till, jag har lovat mig själv att komma tillbaka till New York inom ett år. Ja, mer än så har nog inte hänt, som är värt att ta upp i bloggen. Men det var väl inte fy skam?

Nu väntar ugnspannkaka!


Jossan gör en come back i bloggandet igen

Hej igen alla mina fina läsare!
I know, har fortfarande bloggpaus men jag tänker uppdatera er med att varje helg, fram till den 14:e augusti då det vanliga bloggandet drar igång igen, kommer jag att blogga på helgerna, alltså lördagar och söndagar! Det låter väl bra? Har saknat bloggen så otroligt mycket att det gjort ont i fingrarna när jag inte får skriva. Men helger får räcka...

Men nu alla läsare är jag tillbaka med ny glädje och mer energi än innan och jag har en massa roliga saker på gång som ni kommer få ta del av. Och kanske inspirerande av!? Visst kommer ni följa mig?

Sköt om er så länge! Jag finns kvar

Måste tyvärr meddela att jag tar en bloggpaus framöver. Som ni kanske märkt har det varit dålig uppdatering den senaste tiden, och allt på grund av att det har varit så mycket. Det kommer vara stressigt ända fram till 14:e augusti, med jobbet och allt annat som jag måste ta mig tid till varje dag. Tyvärr kommer bloggen i kläm jämt och jag är ledsen för det.
Men jag tror detta är den enda chansen för mig att förstå att jag inte klarar av att ha hur många bollar i luften som helst, utan måste inse att jag bara är en människa som inte klarar av allt som en superhjälte gör. Första steget blir att hitta en fritid som jag inte haft på länge, utan hela tiden känt mig stressad och irriterad över att jag inte hinner något längre. Jag har nu insett att det inte går att förlänga dygnets timmar utan får göra det bästa av situationen och ta mig tid till det jag mest älskar, min familj och mina vänner!
Nästa steg blir att dela upp allt jag ska göra, och inte lägga all energi på en sak och sedan inte orka med det andra. Utan ta allt i lugn och ro, och inse att jag kanske inte hinner göra allt på samma gång utan måste prioritera eller dela upp det.

Tack alla som följer mig varje dag, alla ni som orkar klicka er in här och läsa. Är jätte tacksam för det!
Jag är tillbaka den 14:e augusti, då utvilad och idéladdad som sjutton!


Mitt dåliga humör är i farten

Hejsan allesammans!

Just nu känns allt skit...det har regnat hela tiden sedan vi kom, allt är blött och tråkigt samt att mamma ringer och säger att både hennes mobil och min mobil är spärrade av telenor, pga min telefonräkning från USA som gick på över 10.000 kr! Sjukt. Men jag har lovat mamma att betala hälften från mina pengar jag kommer tjäna i sommar på Beijer. På tal om Beijer så börjar jag jobba redan i morgon. Gud vad skönt, äntligen känner jag att jag kommer att göra något vettigt under lovet, inte bara ligga och dega i solen eller framför tv:n.

Vi åker hem i eftermiddag från landet, skönt!
Puss

Just nu regnar det...sjukt tråkigt!

Hejsan alla söta läsare!
Är på landet, har varit det sedan i tisdags...tre hela dagar. Och om jag säger så här, att vara på landet är kanske inte det roligaste man kan göra, men ack så skönt det är att inte ta hänsyn till allt, springa runt i vilka kläder man vill (läs mjukisbyxor och knopp på huvudet), bada efter behag etc! Så otroligt skönt.

Dock har jag inte med mig min Mac-dator, som ni kanske vet så fick jag lämna in den på lagning då den gick sönder (det blinkade ett stort frågetecken på skärmen när man satte på den) så jag lämande in den. Och vet ni? Jag ska få en helt ny, den gamla går inte att laga utan den ska skrotas fortast möjligast :S Weird!
Så jag får surfa på mina kusiners dator...! Synd bara att det är så otroligt segt att surfa här, ingen vidare bra teckning ute på landet om man säger så.

Nu ska jag gå ner och hjälpa till med kasslersalladen som vi ska äta strax. Sedan kommer mina andra kusiner hit för att tillbringa helgen med oss. Gud vad kul det ska bli att träffa dom =)
Puss

Det är stressigt att vara ledig...

Nu är det bastun som gäller som sedan bedtime. Ska upp tidigt i morgon och åka iväg till Kållandsö för att tillbring resten av veckan där tillsammans med några av mina kusiner. Ska bli kul, men trött kommer jag vara! Har varit uppe i över ett dygn nu och det känns...! Hehe!
Fler bilder från dag till dag under resan tillsammans med dagboksanteckningar kommer på söndag, då jag kommer hem igen, hoppas det är okej. Men jag ska försöka blogga lite där uppe, synd bara att det är så dålig teckning på landet....jaja! Sådant är livet!
Puss och god natt

Utsikt från Empire State Building. Ser ni Central Park i mitten av staden? Så coolt...

Samskolan, here I come!

Vet ni? Jag är så glad, kom in på Samskolan och kom på 8:de reservplatsen på Rudebcks. Jag är mycket nöjd! Jag kommer att tacka nej till den reservplatsen och gå på Samskolan. Båda skolorna är lika bra enligt mig, det enda som skulle kunna skilja de två skolorna åt är snobberiet som är mycket högre på Samskolan. Och det var därför jag valde Rudebecks som första val. Men jag jätte nöjd med platsen på Samskolan och kommer att tacka Ja till den och gå där. Det kommer bli perfekt!
Lärarna är fantastiska, eleverna är studiemotiverade och skolan ligger centralt. Kan det bli bättre?


Några favoriter i New York

När man äter ute tre-fyra gånger per dag i nästan en vecka hittar man sina favoritställen, lika så med shoppingen! Jag tänker tipsa er om mina favoriter som jag tycker är värda att besöka om man kommer till New York. Och det är en resa som borde stå högst upp på "att göra listan" innan man dör....det är nästan ett måste!

Caféer och matställen:
The Bread factory café - Fashion avenue
Här kan du få precis vad du vill. De har allt, från amerikanskt till italienskt. Du kan äta sallad, hamburgare, tacos, pasta, mackor med tusen olika pålägg. Och dessutom till mycket bra pris!

Metro café
Mitt älsklingsställe när det var frukost dags. Där kan du få precis vad du känner för, omelett med olika tillbehör, pannkakor, yoghurt, fruktsallader etc! Mycket gott!

Starbucks
Vem åker till USA utan att besöka cafét Starbucks? Det är som Sveriges Espressohouse, men tusen gånger godare

Bubba Gump´s shrimps - Time´s squere
Har ni sett filmen Forrest Gump? Detta var en hel restaurang med endast massa Gump saker, räkor och allt annat du kan hitta som endast finns i filmen eller med anknytning. Sjukt coolt ställe. Dessutom var det sjukt mycket folk där, alltså inte bara vi som gillade det. Det var bland det mest besökta ställena på Time´s squere

Shopping:
Vicoria´s Secrets - 34th st
Vilkens tjejs dröm är inte att få gå bland alla fina underkäder i den butiken och shoppa? Deras utbud är fantastiskt och personalen var grymt trevlig och hjälpsam. Besök!!!

Levis - Time´s squere
Deras kläder, det utbudet existerar inte ens i Sverige, plus att det nästan är halva priset jämfört med ett par Levi´s jeans i Sverige!

Forever21 - 34th st
Den butiken finns endast där, varför inte passa på att se deras coola, speciella utbud medans man kan? Pefekt shopping för allas plånböcker...!

Saks och macy´s, 5th avenue och 34th st!
Två gigantiska varuhus med alla kända butiker såsom GUCCI, D&G, Louis Vuiton, etc! Rena himmelriket!



Jag och Pontus uppe i Empire state building!

Vad jag shoppade i USA

Som ni alla kanske vet så är det mycket billigare att shoppa amerikanska märken där än här hemma i Sverige. Och jag tog tillfället i akt att inhandla några jeans, en kjol, skor etc! Mycket bra inför hösten. Att shoppa i USA vad bland det roligaste jag någonsin gjort...så mycket mer att titta på, välja bland! Perfekt!


Några av alla mina älsklingsaffärer där nere...

Underkläder från Victoria´s Secrets

Två LeVI´S jeans, ett par ljusa och ett par mörkare. Båda i modellen "skinny"

Ett par jätte snygga, tajta jeans från L.A IDOL

Kjol från H&M

Svarta skinnballerina. Perfekt nu till gymansiet

Och såklart, en I love NY- tröja!

Guys, I love this town, called New York!

Hemma igen efter nästan två veckor i de mest fantastiska städer jag varit i, New York och Washington! Är jätte trött och hinner inte skriva men det har varit en fantisktsk resa. Uppdaterar om några dagar nätr jag kommit in i rutinerna igen och sovit ut....


Utsikt från Helikopterturen vi gjorde, "The big apple" hette den.

Behövde bara ta en bild, blev bra direkt! =)

RSS 2.0