En tidig gymrunda

Måste bara nämna en sak för er innan jag går och lägger mig. Jag ska träna klockan 06:45 i morgon, innan skolan! Nu får det helt enkelt vara slut med ursäkter för att inte träna. Jag har tid, definitivt på morgonen. Så varför inte köra en vända på gymmet innan skolan istället för efter?
Att jag inte kom på det tidigare!?
Jaja, det var bara det!
God natt

Hello cool beuties :) Sitter just nu på b...

img_6807 (MMS)

Hello cool beuties :) Sitter just nu på bussen hem efter en slapp måndagsfika med fina människor och en kvällsfika med två söta tjejer, Caroline och Lisa! Nu väntar norska Hollywood fruar! Ha ha Vi hörs i morgon! God natt <3


Deep Down Detox...

... är den absolut bästa ansiktsmasken jag någonsin har testat!
Har den just nu i ansiktet och den gör faktiskt mirakel. När man har kletat på den så nästan bränner det i ansiktet för att den öppnar upp alla porer och rengör huden. Super bra helt enkel!
99:- kronor på Kicks, slå till!

31:e maj 2010

Hallå!
Härlig dag jag har haft. Har varit i skolan fram till klockan elva, ätit lunch med morfar och mamma, solat på altanen och fixat ögonbrynen. Nu ska jag äta lite igen och sedan kicka in till stan och ha styrelsemöte och måndagsfika med MUF! Blir det kanske sushi efteråt?
Jag idag!

Nu är den klar! Jag är jätte nöjd. Det här...

img_0904 (MMS)

Nu är den klar! Jag är jätte nöjd. Det här ska jag göra någon mer gång =) God natt <3


hemmagjord pizza

Ville bara önska alla er en fin lördagskväll! Själv ska jag spendera den i soffan med hemmagjord pizza och en massa godis framför Sex and the city!
Vill ni se min pizza?

`
Vi köpte färdig pizzadeg på Konsum

Jag penslade på lite tomatsås

Strödde på riven ost

Klickade dit några mozzarella-skivor

Saltade och pepprade! Nu är det i ugnen!
Pizza-bagare nästa?


Frågor om Sjömagasinet

Hej Jossan!
Såg att du och din kompis vad på Sjömagasinet för några dagar sedan. Jag har några frågor: Vad serverar de för mat? Är det dyrt? Hur kommer man dit? Vad ska man ha på sig där, ska man vara uppklädd? Får man träffa Leif Mannerström där? Var har du köpt den kappan som du hade på dig på en bild där när du skulle dit?
Snälla svara! Din blogg är kanon =)

Svar: Hallå! Tack så mycket! Många frågor, jag ska försöka svara så gott jag kan!
De serverar lite olika maträtter. Men det är mycker fisk och skaldjur som serveras, men de har också några kötträtter. Det är bäst att du går in på deras hemsida och tittar vad de har för menyer. Svårt att räkna upp allt.
Ja, det är ganska dyrt. Alla priser står faktiskt på deras hemsida så det är bara att kika in där.
Du ska spårvagn nummer tre om du vill komma dit genom kollektivtrafik. Gå av vid "Vagnhallen majorna" som hållplatsen heter så ligger det ganska nära där!
Klädsel....hmm. Jag tror att man ska köra på en någorlunda snygg klädkod. Kanske inte för uppklätt. Ta en fin klänning (om du är tjej) Haha! Det löser sig alltid. Tänk mer på att se fräsh ut än att se så himla stylad och överspänd ut!
Leif Mannerström får man säkert träffa om man vill. Han jobbar ju där. Vi såg honom inte, men vill man träffa honom så ska det nog inte vara några problem ;)
Kappan är min morfars mammas. Den är ganska gammal så jag har ingen aning om var den kommer ifrån.
Hoppas det var svar på dina frågor!
Ha det så bra!

En härlig dag på stan

Tjenare mina solstrålar!
Vilken härlig dag jag har haft. Väldigt lugn! Har spatserat och fikat på stan hela dagen med Elin. Har haft super mysigt!
Vet ni vad jag köpte idag? Sex And The City - filmen! Har inte sett den, så jag ska se den ikväll och se den andra filmen på bio nästa helg med Elin! Grymt! LIte pinsamt att jag inte har sett den första, men vad sjutton. Kan ju inte vara upplyst om allt alla gånger ;)


Min söta Bästis Elin på Condeco idag!

Lilla jag

Vi tog en liten paus från shoppande och satte oss vid floden

Dålig bild, men ni ser vad det föreställer va?

Vacker dag vi har haft på bästkusten idag!

Hejsan!
How are you doing? Själv mår jag finfint. Har gjort en massa kul idag. Började dagen med en tur till Beijer för att lämna en liten lapp med alla timmar jag har jobbat under maj månad. Åkte vidare till stan med pappa och Pontus för att hjälpa min bror att shoppa lite grann. Han behövde lite fint smakråd! Han fick köpt ett par Converse och ett par röda chinos. Nu blir han snyggast på skolan ;)

Pontus, pappa och jag tog även den första av tre sprutor för TBE, mot fästingar. Gjorde lite ont, men ingen i jämförelse med vad hjärnhinneinflamation gör om man har oturen att få det. Ska ta den andra om en månad och den tredje efter ett år. Så det blir perfekt nu när jag åker till USA!

Har även beställt en Thomas Sabo ring idag. Vi gick in på Smycka och passade ut en ring till mig och beställde. Den kommer om två veckor ungefär! Åh, är så glad. Det blev den som heter 1772! Super snygg! Ganska dyr, men värd!

Sist men inte minst har jag och pappa spenderat de senaste två timmarna på golfbanan! Det ganska urdåligt i början men sista hålet satte jag nästan Hole In One! Det är nice!
Nu: Lax och färskpotatis på uteplatsen innan vi ska titta på film!

Titta vad nära det var att jag satte Hole In One! Då hade jag bjudit alla er bloggläsare på Champagne! Det ni ;)

Självklart ville pappa ta en bild med proffset ;) Han fick även min autograf!

Har ni inte varit på sjömagasinet? - Gå dit, en fantastisk restaurang!

God morgon!
Vilken fantastisk kväll vi hade igår. Sjömagasinet är ett grymt fint ställe med supergod mat! Jag och Elin hade det väldigt mysigt. Personalen var otroligt duktiga och utsikten var bedårande. Jag kan inte mer än njuta av den fina upplevelsen vi hade!
Här kommer bilder från kvällen.


Elin innan vi skålade

Så här såg det ut. Precis efter jag hade tagit bilden var det proppfullt vid alla borden!

Jag

Vår fantastiskt goda aptitretare, en kall soppa

min förrätt: En otroligt god hummersoppa med fisk och skaldjur

Min varmrätt: Torskrygg med färskpotatis

Min efterrätt: Vaniljparfait med hallonskum, pasionssorbet och färska hallon

Min fina bästis Elin

Kvällens outfit

Nu åker jag!
Ha en trevlig fredagskväll allesammans. Bilder kommer i morgon =)
Kappa - Violoas (morfars mamma), skor - DonDonna, skärp - Mulberry, klänning - Odd Molly

Ansiktsmask

Hejsan! Tidsoptimisten Jossan här. Hinner egentligen inte alls skriva. Tänkte bara säga att jag sitter här i min ansiktsmask, som jag ska tipsa om senare, och tar på mig strumpbyxorna och klänningen. Om 40 min bär det av till Sjömagasinet tillsammans med Elin! Bloggar mer därifrån!
Puss

Är det bara jag som pluggar? Känns så...

Förlåt för sämsta uppdateringen dessa dagar. Har slutprov i kemi i morgon. Efter det är det inget mer i skolan =) Då kommer uppdateringen vara på topp! Önska mig lycka till så hörs vi i morgon <3

Sjömagasinet, here I come!

passar på att njuta av pausen från kemin. Jag och Elin har precis bokat bord på Sjömagasinet i Göteborg klockan 18:00 på fredag. Måste ju passa på att fira att alla prov och inlämningar är över för terminen då. Det finns alltid något att fira! Trerätters står på menyn!
Love it :D

Kemiplugg

Hallå!
Har precis tryckt i mig en god mizzarella-pizza och ska sätta mig och plugga kemi. Ville bara säga att jag fortfarande lever efter allt kemi plugg som varit de senaste dagarna!
Bloggar med ikväll eller i morgon =)
Puss

Bad hairday?

Today I have a really bad hairday!
- Då kör jag på den slarviga flätan. Jag gillart!

Veckans måsten


Förlåt för så dåliga bilder! Men jag har i...

img_0869 (MMS)

Förlåt för så dåliga bilder! Men jag har ingen kamera just nu (ska få en riktigt fin av morfar den förste juni) så det blir tyvärr dåliga bilder tills dess! Är på väg till mamma och morfar som lunchar. Har slutat skolan nu, eller ja, jag är klar med spanska provet och skulle egentligen ja fysik i eftermiddag men ska plugga kemi istället! Senare blir det fika med Cecilia och sedan lgh-visning med pappa! Trevlig tisdag allesammans <3


24:e maj 2010 - Youth Parlament

Hejsan!
Nu är äntligen Youth Parlament över. Har varit lite ängslig över det ett tag, med tanke på att det är debatt på engelska en hel dag. Tycker det gick bra och jag är nöjd med mina insatser! Det gick även bra för de andra i klassen tycker jag, vilket var kul. Vi fick ett par riktigt fina debatter ibland! Kul!
Känner att jag har riktigt flyt nu, plus att lönen kommer i morgon så det kan knappt bli bättre!
Nu ska jag äta en snabb pizza och gå ner till morfar som ska köra mig till MUF!
Ha det bäst <3
Jag sitter i ordförandestolen och känner in stämningen!
Måns och Max tackar varandra för en fin debatt! Haha!

Thomas Sabo - slå till?

Två grymt snygga ringar från Thomas Sabo! Blir super sugen på att slå till på en. Får se vad som händer när lönen kommer om två dagar! Det lutar mot en Thomas Sabo, det gör det! Vilken utav dessa tycker ni är snyggast?
puss

23:e maj 2010

Hejhopp!
Vaknade vid åtta idag (!!), helt av mig själv. Har grymt ont i benen från igår, när jag gick väldigt mycket.
Idag ska jag städa mitt rum, plugga lite inför i morgon och åka hem till farmor och äta middag. Lugn och skön dag med andra ord. Ska även försöka ligga ute i solen en timma eller två, får passa på nu innan regnet äter upp det fina vädret!
Vi hörs senare =)
Puss

Läsarfråga - Golf

Jag vet att du spelar golf. Kan inte du berätta lite om vad du har för grejer, märken på klubbor, bag, vagn, skor etc! Är super nyfiken och vill väldigt gärna börja. Vad har du för handikap och hur ofta spelar du?

Svar: Hej! Kul att du frågar om golfen. Jag satt precis och tänkte på när nästa runda blir! Haha!
Golf har min pappa hållt på med sedan många år innan jag föddes, lika så gjorde mamma det när jag var liten. Hon har dock slutat, men pappa håller på för fult.
Mitt handikap är 36+, jag håller fortfarande på att ta grönt kort. Det tar lite tid för mig, är inte så bra. Men jag försöker! Har spelat seriöst om man så ska uttrycka det i ungeför två år. Försöker komma ut några gången i månaden, i och med att pappa spelar så ofta så blir det att jag hänger med.

Börja, absolut. Det är super kul, men svårt!


Bag från Wilson Stuff

Vagn från TI2000 - rosa



Golfbollar från Pinnacle...

...eller med röda hjärtan på

Mina nya damklubbor!

Utslagsklubban, som får mig att bli proffs på banan (!!)

Paraply och handduk från Callaway

Jag för ett år sedan!

22:a maj 2010 - GBG-varvet

Tjenare!
Har inte kunnat mobil-blogga idag, telenor har haft lite strul med sitt nät så det har varit svårt att använda mobilen idag. Hur som helst så började dagen med frukost på Statoil, och sedan jobb. Åkte in till stan för att heja på pappa som sprang Göteborgs-varvet, vilket var en väldigt rolig upplevelse. Det är första gången jag ser det och Herre Gud vad mycket folk det är som springer. Tror det var lite drygt 50.000 personer som startade idag, sjukt!
Det var väldigt mycket musik och liveband längs med hela slingan, vilket gjorde den ännu roligare att stå i gasande sol och 25 grader medans man väntade på att få se en skymt från pappa!

Han kom i mål på lite drygt två timmar, som jag tycker var jättebra, men som pappa var missnöjd med. Jaja, har sprang i alla fall hela vägen =)

Nu ska vi åka och köpa pizza och slänga oss i soffan! Läsarfråga kommer upp lite senare, missa inte det!
PUss


Jag väntade in pappa vid Götaplatsen, där det var live-band, vattenslangar och en massa annat roligt! Jag hade super trevligt!

God natt

Go kväll!
Borde egentligen ligga och sova i min säng just nu. Ska upp tidigt i morgon och jobba, sedan åka in till Göteborg och heja på pappa som ska springa Göteborgs-varvet i morgon. Det kommer förhoppningsvis gå bra!
Vet inte riktigt varför jag inte kan sova. Sitter uppe och tittar på en massa gamla lyxfällan-avsnitt, som är super kul. Jag förstår helt ärligt inte hur man kan hamna i en sådan sits. Hoppas att jag aldrig kommer i den situationen.
Matteprovet gick förvånansvärt bra, bättre än vad jag trodde faktiskt. Eftersom det var B-delen innebär det att det är den svåra delen med MVG-uppgifterna som kommer, men jag tycker det gick riktigt bra. Hoppas resultatet blir lika bra som känslan jag har i mig nu!
Nej, nu ska jag sluta babla om det här och skriva det jag egentligen skulle skriva. God natt söta bloggläsare!

Jag!

1. Vad heter du? Josefin (Skoglund) Sunnergren
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Jag är nöjd med mitt namn. Men jag gillar Ella!
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Viktoria
4. Vilket stjärntecken är du? Lejon
5. Vilken årgång är du? -93
6. Vart bor du? Göteborg
7. Bott utomlands? Språkresan på Jersey, och snart ett år i USA som utbytesstudent
8. Flyttat antal gånger? Runt 5-6 gånger
9. Vart skulle du vilja bo? I en stor, mysig våning på Manhattan 
10. Vilken skolklass? Första året på gymnasiet
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Läkare eller arkitekt

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
169.5 cm
2. Hur mycket väger du? 65 kg
3. Hårfärg och frisyr? Långt och halvblont
4. Ögonfärg? Blåa
5. Mest nöjd med? Mitt ansikte och hår
6. Minst nöjd med? Jag har mycket hår på armarna
7. Skostorlek? 39
8. Glasögon? Läsglasögon, ibland
9. Gar du några piercingar/tatueringar? Räknas örhängen?

FAVORITER
1. Filmer? Det finns många bra
2. Låtar? Allt med Abba
3. Årstider? Sommaren
4. Mat/dryck? Jag älskar allt som kommer från havet, för att inte tala om skaldjur och Sushi
5. Djur? Jag har en söt Pudel, Pippi heter hon
6. Färg? Jag gillar marinblått och rosa
7. Parfym? Green apple, DKNY
8. Tv-program? Gossip Girl
9. Ämne i skolan? Svenska
10. Sysselsättning? Blogg, träna, resa, shoppa

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Min rosa jacka från Odd Molly
2. Vad använder du just nu för skor? Mina vita Converse
3. Favoritfärg på kläder? Svart
4. Favoritmaterial på kläder? Kashmir är mysigt
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Ett till par jeans från Puss&kram, ett snyggt slappt linne
6. Favoritaffärer? Zara, MQ och NK
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Runt 1000. Ibland mer och ibland mindre
8. Favoritmärke? Acne eller Odd Molly
9. Vad har du för byxstorlek? 29:a
10. Vad har du för tröjstorlek? 38:a

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
Sven-Olof men kallas för Olle
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Försvarets hudsalva och nycklar
b) Jobbväska just nu? Dator, agenda, sminkväska, skolböcker
c) Handväska eller liknande just nu? Kan visa en video någon gång på mitt väskinnehåll
3. Vad är du beroende av? Mineralvatten och godis
4. Vilket land kommer du i från? Sverige
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Försvarets
6. Vad tror du på? Mig själv
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Jag är ateist
8. Vad köpte du senast? Hmm, ett par jeans tror jag
9. Har du nåt husdjur? Ja, min hund
10. Var bor du? Hos mamma och hos pappa varannan helg


Lunch med Monika, Martin och Per på Rosa P...

img_0852 (MMS)

Lunch med Monika, Martin och Per på Rosa Pantern i det vackra vädret!


God morgon! Kör på barbent med vit klänni...

img_6807 (MMS)

God morgon! Kör på barbent med vit klänning och Converse idag. Ska in till skolan och göra NP i matteA nu på morgonen och sedan ha gympa. Efter det är det äntligen helg!  Ha en kanon fredag allesammans så hörs vi när jag är hemma i eftermiddag! Puss


Det roligaste jag har sett;

SVT-bloopers! Haha!

Spanska-prov och debatt

Hola guapos!
Hade muntliga NP i spanska idag. Herre gud, prata är inte min starka sida, turligt nog har man bra fantasi och förmågan att ändra svenska ord till spansk dialekt och ändå få fram sitt budskap. Haha! Han fick sig ett gott skratt i alla fall! Jag är nöjd!
Det var även en debatt på Samskolan idag som jag gick på vid lunch. En paneldebatt mellan alla riksdagspartier som diskuterade olika ämnen. Intressant! Pontus Båth (M) skötte sig kanon och jag tycker att alliansen gjorde ett bra intryck med bra framförande av våra åsikter.
Slutsats för dagen: Tummen upp!

Powerwalk med Elin!

Oj, jag somnade visst i solen! Vaknade av att söta Elin skickade ett gulligt sommar-sms!
Så det var bara att hoppa i tränngskläderna, tvätta ansiktet (som jag för övrigt brände efter två timmars solning) och gå iväg! Hörs!

19:e maj 2010

Hejsan!!
Åh, vilket underbart väder det är ute. Har precis bytt om till klänning och ska strax gå ner och köpa glass!
VAd har ni gjort de senaste dag? Själv har jag har haft ganska mycket att göra i skolan. Har skrivit NP i matte A och B, har även haft kursprov i svenska och muntlig redovisning inför klassen. Lite jobbigt, men nu är det bara en jobbig vecka kvar i skolan (och det är nästa vecka) och sedan är det slappt enda fram till skolavslutningen. Skönt!
På tal om ingenting. Snart sticker jag iväg till USA. Åker antagligen i augusti, det exakta datumet får jag reda på när jag har fått min familj. Är super nervös inför mötet med familjen. Att bo tillsammans med några jag aldrig har träffat i ett annat land känns lite scary! Hoppas att det går bra.
Jag tänkte starta i ny blogg när jag är i USA. Kanske att den ska heta: http://jossaniusa.se?
Vi får se. En ny utbytesstudent-blogg blir det i alla fall. Har ni något bra namnförslag?
Puss

Verkligen fel klädval! Solen strålar och t...

img_6807 (MMS)

Verkligen fel klädval! Solen strålar och termometern visar över tjugo grader. Nu blir det McDonalds med mamma, Nellan och morfar! Vi hörs senare i eftermiddag :) Kram


-


13:e maj 2010

Hejsan bloggen!
Har ni sett vilket piss-väder det är här i Göteborg? Det ligger ett stort molntäcke över hela staden att solen inte går att se på långa vägar. Lite trist!
Har inte gjort speciellt mycket idag. Sov över hos Linda i natt och kom hem vid halv ett. Ska träffa Natalie i sväng i eftermiddag och ha lite tjejsnack tillsammans med henne. Det var ett tag sedan kan man säga. kan inte gissa men jag tror det var över ett halv år sedan jag var hemma hos henne om inte ännu mer! Lite creepy måste jag säga. Vi var väldigt nära i åttan och halva nian. Sedan avslutningen i nian kan jag räkna träffarna med henne på mina fingrar. Inte bra alls. Det får det bli ändring på.
Bilder från tisdagens kampanj på Burgården:
Linn och Johanna visar glatt upp vårt fina material
Pontus, jag och Martin fjantar oss. Vad gör man inte för att hålla värmen uppe?
Det är blått så långt ögat kan nå...

Cecilia har precis haft ett jättefint tal ...

img_0820 (MMS)

Cecilia har precis haft ett jättefint tal till lilla Ella! Nu sjunger syskonen Erik, Knut och Peter Segerstadt några fantastiska låtar! Stämningen är på topp!


9:e maj 2010

Nu ska jag och min bror Pontus strax åka upp till Uddevalla, det är Cecilias dotter Ella som ska ha sin namngivningsdag idag. Ska bli superkul! ska försöka mobilblogga så mycket jag kan under dagen!
Ha en bra söndag allesammans <3
Jacka - Odd Molly, Blus - Odd Molly, väska - Mulberry, Jeans - Replay och Converse!

En dag i Explorius tecken!

Hejsan!
Kom precis hem efter en dag i Explorius tecken. Vid elva-tiden hade vi ett stort engelskaprov med både hör- och läsförståelse inför det kommande året som utbytesstudent i USA. Måste säga att det var lite trickigt i början men gick ganska bra ändå. Därefter hann jag med lite shopping inför dopet i morgon som jag och Pontus ska vara med på. Det är Cecilias söta dotter Ella som ska ha namngivningsdag uppe i Uddevalla, så jag sprang in på JC och köpte mig ett par stuprör som jag kan ha till en snygg Odd Molly-blus i morgon.
En timme senare träffades vi igen för ett möte med alla från Göteborg som ska vara utbytesstudenter runt om i världen för hur året kommer se ut rent praktiskt med alla kontaktpersoner, värdfamiljer etc. Innefattade ett ganska jobbigt program måste jag säga. Men det kommer säkert bli kanonkul! Ser fram emot det som sjutton.
Mötet höll på i fem timmar och det var faktiskt väldigt, väldigt intressant att få träffa fem ungdomar som redan hade varit ett år som utbytesstudenter och passa på att ställa frågor till dom.
Nu ska jag fixa med lite saker inför visum och liknande. Måste åka till Stockholm för en intervju och liknande. Lite krångligt, men vad gör man inte för ett fantastiskt år i USA?
Mina nya Jeans!

Det är gott med mat efter en joggingtur!

Hej på er! Är super duper nöjd med min nya hårfärg, väldigt somrig och fin =)
Har precis kommit hem efter en joggintur med Elin, dock hade vi så mycket att prata om (läs stalker-killar) så det blev mer en pratstund än en träningstur. Fick i alla fall sprungit ca tre kilometer så jag är jätte nöjd. Nu ska jag plugga lite och äta god pizza. Har ni smakar denna underbara frestelse? Mycket god mozzarella pizza!

Resultatet

Innan:
Efter:
Jag ville ha mitt naturliga men det skulle se ut som om det vore lite solblekt. Lite missvisande på bilderna, men ack vad nöjd jag är!

Sitter hos Edina på salongen och blir väl ...

img_6807 (MMS)

Sitter hos Edina på salongen och blir väl omhändetagen! Det är både slingning och klippning som står på schemat! Visar er resultatet ikväll!  Puss


5:e maj 2010

God morgon finisar!
Uppe med tuppen. Ska alldeles strax gå ner till bussen och åka till skolan. Tänkte bara önska er en fin onsdag, allesammans!
Puss

I´m so excited

Är super nervös. Ska klippa och slinga mig i morgon efter skolan. Klippa mig var inte så länge sedan så det är ganska lugnt, men slingning var ett tag sedan jag gjorde. Kom inte ens ihåg när jag gjorde det senast men ett par år sedan var det i alla fall.
Det kommer säkert bli kanonbra, Edina, en kompis till mig ska göra det och hon är jätte duktig på det där. Självklart blir det ljusa slingor nu inför sommaren och allt ljus som kommer!
Önska mig lycka till! Mobilbloggar under dagen i morgon =)
God natt söta bloggläsare <3
Sist jag klippte mig hos Edina, precis innan Lucia!

Alliansparad i Göteborg!

Halloj halloj!
Sitter här hemma, ensam i köket och läser lite bloggar. Kom hem för några timmar sedan efter en helt fantastisk dag. NP gick bra, hörförståelsen var dock lite klurig men gick ändå rätt så bra.
Efter det gick jag och fikade med Martin på Café Vanilj för att sedan ta en liten runda på stan, som slutade med lunch på Jensen´s Böfhus! Mycket trevligt.
Vid två-tiden tog jag spårvagnen till kansliet för att hjälpa till inför alliansparaden i eftermiddags. Blåste upp några hundra ballonger med helium tillsammans med ett gäng härliga muf:are.
Linn ringde vid fyra-tiden och bad mig följa med henne på bal-sko-jakt i stan inför hennes bal. Hittade tyvärr inte några som passade damen men en trevlig stund på stan fick vi i alla fall!
Vid 18-tiden mötte vi upp alla allianspartiers ungdomsförbund på Drottningtorget för att tillsammans tåga till Centralstationen och möta allianspartiledarna som kom med tåget. Oj, vilket drag det var. Till och med RKU visade upp sig med en liten mot-demonstration men som försvann i allians-paraden. Gud vilket mäktigt tåg. Vi gick genom stan upp till kopparmärra vid Kungsportsplatsen där alla fyra, Reinfeldt, Olofsson, Björklund och Hägglund höll fina tal om vad som händer om vi vinner val och varför vi ska vinna val. Det var riktigt mäktgt att stå längst fram och lyssna. Coolt!
Fotokursen hoppade jag över idag, men eftersom det ösregnande och vi skulle vara ute och ta kort kände jag att det inte var någon idé att slösa bort på det när man kan träffa härliga politiker och ungdomar!
Bildkälla! Jag, Linn, Nori och Lisa, bland hundratals andra ungdomar, går i paraden. Tätt efter tågar de fyra mäktiga politikerna!

4:e maj 2010

Hej allihopa!
NP i engelska nu på morgonen, sedan är det resursdag. Ska gå lite på stan och se om jag kan hitta några snygga jeans att inhandla. Är i desperat behov av ett par nya.
Jag och mamma för en minut sedan!

3:e maj 2010

Tjena!
Har haft en väldigt lugn dag idag. vaknade upp med en kraftig huvudvärk, gick till skola, var med på engelska-lektionen, gick hem, åt lunch, var med mamma på kontoret, gick hem, tog en promenad med Natalie och nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tv, för att förbereda mig inför nationella i engelska i morgon.
Har varit väldigt trött de senaste veckorna, så jag har faktiskt börjat träna! Tro det eller ej.
Körde ett pass i lördags, BodyPump och AJ vad ont jag har i min kropp. Kunde knappt böja mig ner för att pegga upp bollen när jag och pappa spelade golf igår. Sjukt!
Ska ta ett pass i morgon också för att kompensera det onda. Mohahaha!
Vårt avlopp gick sönder i vintras. Det har varit en kille hos oss idag och fixat det. Så här ser det ut nu:

RSS 2.0