I miss the heat

Så, då var det klappat och klart. Om exakt 14 dagar tar jag mitt pickpack och sticker iväg till varmare breddgrader i två veckor. Ska göra Gran Canaria osäker och ladda om.
På Rhodos i slutet av augusti!

Tema USA

Nu ska jag starx hoppa in i bilen och åka till Kungsbacka. Ska hem till Linn och fira hennes 20 årsdag/good bye-party. Hon åker nämligen till USA i fyra år nu i december för att gå på UCLA. Fan, det vill jag också göra. Skit samma, jag får nöja mig med hennes berättelser över skype. Hemma hos henne är det i alla fall tema usa som gäller, och jag har (nästan) gått all-in men satsar på den blåa färgen.. Visste inte riktigt hur jag skulle få in den röda i denna outfitten...
Oj, nu är tiden knapp. Ha en fin lördag <3

Hon kan ta sig i röven

"Det är inte besöks tid nu" är vad man får som ett slag i ansiktet när man försöker vara lite snäll och hälsa på sina fina morfar på sjukan. Både igår och dag har den spydiga kärringen inne på hans avdelning sprungit runt och trackat oss med sin bittehet. Vi försöker snällt berätta att vi får ta oss tid för att komma och hälsa på, det ska passa in i våra scheman också, och om det inte är exakt prick klockan 13 är väl inte hela världen. Jo, enligt bittertanten är det det. Dessutom har han fått rummet med en alkis som ligger och skirker otrevligt med en lite för hög stämma, han har också fått två (!!) tillskott, damer, i samma rum. Sängarna är ordnade så gamlingarna plus alkisen ligger och stirrar på varandra. Damerna ligger utan byxor. Pinsam stämning för morfar, han har hyrt in tv:n till sängen. 30kr per dygn, 100kr för tre dagar. Han glömmer till och med att ta av sig hörlurarna när vi är på besök, och klagar sedan på att han inte hör av man säger. Vad ska man säga?
Livet på sjukan i ett nötskal?

Just smile like a normal fucked up person

Bang på. I morgon är det skola som gäller! Vad har jag gjort för att komma i ordning? -Mestadels sovit mig i form. Har tusen saker jag måste göra för att komma ikapp, men ligger fortfarande lite i den passiva positionen och känner mig rätt lugn. Har bra överblick på vad som gäller så i morgon är det nya tag. Det är dessutom lite nya rutiner som ska införas, bland annat nya tag i bloggningen (mer om det i morgon) och lläggdags innan 22 varje kväll. Den tror jag ska testas redan ikväll, så nu blev det helt plötsligt väldigt stressigt!
God natt

Thursday night

Har mått mycket sämre idag, så jag kan nog inte gå till skolan i morgon heller. Det blir sänghäng i morgon också! Fuck!

RSS 2.0