Nu laddas det..


I morgon smäller det...

Jag har sådan resfeber att det inte är sant. Just nu är det oron över att jag glömt att packa med något viktigt, kameran till exempel. Det hade varit katastrof. Men tro mig, om det skulle hända kommer jag köpa en ny där, det går inte att vara i New York utan kamera :S

Det ska bli så spännande det här! Att se en helt ny stad, nya människor, ställen, butiker, resaturanger, ja listan kan göras lång. Klädintresserad som jag är ser jag mycket fram emot alla de nya, större utbuden som kommer att komma men framför allt, såklart, mot alla sevärdigheter vi ska se och göra. Som att åka helikopter i New York, det ni! ;)


Det hade ökat rejält, för mycket =/

Nu vet jag vad de olika skolorna har för intagningspoäng. Och det var en kraftig ökning kan jag meddela från premilinärintagningen...

Sigrid Rudebecks gymnasium har 285 poäng
Göteborgs Högre Samskola har 275 p.
LM Engström 280 p.
IHGR 240 p.

Som det ser ut nu, innan jag fått brevet hem om vad jag kom in på, har jag tur så kommer jag in på Samskolan..dock hade Rudebecks en för kraftig ökning för att jag ska bli antagen, i bästa fall som en hög reserv och kan då komma in senare i sommar. Men annars så....tyvärr!

Min outfit;

klänning från Rut mfl. köpt till Thailandsresan i julas men kom ej till användning där...

Väntar spännt på beskedet

Heeej!!

Vet ni? Om en halv timma (klockan 14.00) får jag reda på vilket gymnaium jag kommer in på. GP skriver vad alla skolor har för intagningspoäng och om de har under 275 poäng så kommer jag in, men jag ska också ringa min studie-vägledare klockan 14, han vet då också! Åh, vad nervös jag är...önska mig lycka till att jag har sådan tur att jag kommer in på mitt första val, Sigrid Rudebecks gymnasium!! Det hade varit en dröm... men mitt andraval Samskolan är inget sämre altenativ, kommer jag in på något utav dessa så är jag mycket nöjd och stolt över mig själv!

Meddelar er när jag vet =)

Dan före doppardan

God morgon alla söta läsare!
Sovit gott? Själv låg jag och vred mig i sängen fram till 2-snåret. Jag kunde inte sluta tänka på att i morgon är vi i USA!! Åh, vad kul det ska bli.

Nu på morgonen har jag packat...dock blev hela resväskan smockfull, som vanligt! Det där med att jag bara skulle ta med mig lite bas-plagg gick åt skogen. Jag har så många saker som jag ville ta med mig att jag helt enkelt inte kunde välja bort det..så nu står jag här med en proppfull resväska när jag ska till USA och shoppa...hur ska allt få plats på väg hem sedan då? Jag får be pappa och Pontus ta lite i sina väskor, de är inte så smockfulla som min (A)

Nu ska jag ner till mamma och morfar, det är lunchtime klockan elva och sedan en sväng för bi Coop forum, måste inhandla lite grejer..!
Bloggar senare =)


Inte denna bild, den togs inför tysklandsresan..men den ser nästan lika dan ut nu! Ska visa er lite senare =)

Livet är för bra ibland

Åh, vad jag känner mig nöjd och belåten med allting för tillfället. Jag har gjort precis vad som fallit mig in att göra. Jag har shoppat, ätit glass, umgåts med vänner och familj, somnat i solen, ätit god mat, sovit, packat- och förberett mig inför resan, fått min lön samt en massa fickpengar till resan och bara njutit av sommarens härliga erbjudanden! Allting är perfekt!


Vilket vackert väder vi har fått nu

Hejsan allesammans!

Här tvättas- och packas det för fulla muggar. Vi åker ju i över morgon. Herre gud vad tiden går snabbt. Om endast några timmar är jag på landvetter och väntar spänt på nästan två följade veckor i New York och Washington. Åh, jag längtar järnet...men snart så!

Senare i eftermiddag kommer min moster hit, då blir det antagligen pizza och vindrickande, dock endast för mamma och henne. Men what ever, jag har inte tid att hålla på att sura över det nu, min ålder alltså (då jag är för ung för att sitta och dricka vin tillsammans med mamma)...jag har viktigare saker att tänka på ändå ;)

Fick köpt ett par nya skor idag också, ett par vita, låga converse att ha med mig till resan. Det kommer antagligen bli rätt mycket gående runt 5:th avenue, så då är det bra att ha ett par rejäla pjux att gå i.


Mina nya härliga converse

Linne från BikBok, shorts från Crocker, Converse och RayBans!

God natt, sweethearts!


Ett nytt försök på detox

Vet ni vad jag har tänkt på, och fått morfar att gå med på? En ny detox där det går ut på att rena kroppen samt gå ner några kilo. Det kommer ta en månad att utföra den. Två veckor med endast frukt och sedan två veckor med endast grönsaker! Detta kommer jag naturligtvis inte hålla på med i USA, utan detta får starta upp efter det. vad tycker ni, bra/dålig idé?


Nu ska det banne mig bli ordning på tekniken...

Ja, som ni kanske förstått så är jag usel på teknik. Men som tur är räddar min mormor mig varje gång genom att köpa till försäkringar till alla mina prylar, vilket gör att jag kan få allt lagat. Och något som är ännu mer tur för tillfället är att jag hittade kvittot också, ha, utan det hade det inte gått så bra!?
 
Så därför ska jag lämna in min dator till MacForum på Östra Hamngatan i morgon och be dom hjälpa mig med den jädrans datorn.
Samtidigt ska jag hjälpa mormor att framkalla hennes kort som hon tagit med sin kamera, som jag sedan ska byta till mig genom att jag får den och hon får min gröna Nikon-kamera. Hehe, man får inte vara dum...hennes kamera är mycket bättre, mer fukntioner och svårare att handskas med...precis vad hon inte vill. Så då tar jag den så får hon min enkla kamera! Perfekt!


Jossan hjärta godis? Knappast...

Åh, vad godissugen jag är! Dock har vi inget hemma (förutom äcklig choklad) så jag får hoppa över det och gå på nödprovianten...

Go Jeff!

Idag har Jeff och Gun varit hemma hos oss i några timmar. Jeff hjälpte oss med våra datorer och min iPhone, man skulle tydligen uppdatera den med ny programvaran etc!?
Jag är urkass när det gäller teknik, visst, jag klarar av att blogga och använda internet men när det kommer till uppdateringar, inkopplingar, sökningar, virus etc...då är jag helkass. Tur att vi har Jeff som är både duktig och intresserad av sådant. Det kanske är därför har är så duktig, för att han är intresserad?
Dock går inte min Mac-dator att fixa på egen hand. Det blir till att leta upp kvittot och lämna in den eller köpa en ny helt enkelt. Den är ju typiskt?!
Jaja, nu funkar det här hemma i det nya huset med internet, skrivaren, min mobil! Så nu ska det inte vara några problem med uppdatering =)


Du & jag mormor, right?

Ännu en dag har tillbringats tillsammans med mormor, vi var på Liseberg idag. Åh, gud vad härligt det är att vara där, då känns det att det är sommar på riktigt. Dock gick vi endast runt och åt hela tiden (som vanligt alltså). Vi åt först på restaurangen "Järnvägsrestaurangen", och då tog jag entricot med bearneissås och klyftpotatis. Kanongott! Därefter tog vi våffla med sylt, grädde och glass samt varm choklad. Och sedan blev den en stor mjukglass med strössel och sist massa godis! Ha, inte så dåligt va?
Och vi hade grymt trevligt under dagen. Det vill jag lova, en dag med oss och du har skrattat mer än någonsin!


Dagens låt


Är inte kvällssolen underbar?


Den riktiga jossan...hmm!

Jossan tycker till


Sommar- Gud vad jag älskar sommaren. Så mycket mer man kan göra så fort solen skiner och det är varmt. Go sommaren!
Knut på huvudet och högmidjade kjolar- Den bästa sommaroutfiten ever
Bloggar- Där får man både insperation och en rolig läsning. Jag älskar när jag får sätta mig framför datorn och blogga samt läsa folks bloggar. Det är bland det bästa jag vet
USA- Tänk, på fredag åker jag, tillsammans med pappa och Pontus till New York och Washington. Det ska bli så skönt!


Teknik- Åh, jag hatar att min dator har pajjat. Finns det något värre än teknik när det går sönder?
Löshår- Hur fult är inte det?? Herre gud vad patetiskt...lägga pengar på sådant, trams!
Folk som super sig fulla för skoj skull- Det finns bara en fråga, varför? Det är bara omogna fjortisar som håller på med sådant. Grow up, patetiska ungar
Regn- Det kan helt seriöst förstöra en hel dag. Då tvingas man sitta inne och göra ingenting när det finns så mycket annat man skulle kunna göra om det inte hade regnat...

Snälla, hjälp! Vad är det för fel på min dator?


Min Mulberry-samling utökas

En Mulberry agenda fick följa med hem idag. Åh, vad nöjd jag är! Denna fick jag i present av mormor för de fina betygen jag fick när jag gick ur nian. Tack, älskade mormor!

Fick med mig en sak som jag önskat mig länge nu...

Hejsan allesammans!
Vilken måndag! Har varit igång sedan åtta i morse, först hemma hos mamma med uppackning av lådor och sedan i stan med mormor där vi shoppade loss. Jag fick med mig en väldigt fin sak hem idag...som jag lägger ut en bild på lite senare. Ska bara byta om och hjälpa mamma med maten!
Hörs strax


Här i ligger den =)



Cozy in bed


Pic: Knightcat
Dagen har bestått av stadsbesök med mormor. Det blir ännu ett i morgon bitti! Nu ska jag hoppa i säng och planera inför USA-resan och resten av sommaren. Natti!

Midsommar

Hejsan allihopa!

Hur mås det? Här är det prima. Mycket att göra i helgen, där av den dåliga uppdateringen. Men nu är jag på g igen! Midsommaren var faktiskt skön, lugn och stilla. Vi var på vårt fina, somriga ställe vid värnen och grillade, övningskörde och solade. Kanongött!


Karlsro, som vårt fina hus heter

Vår utsikt över värnen

VI har kor precis utanför köksfönstret, det ni =)

Och här har vi en till ko, haha! Nej då, här har vi Pontus, min tvillingbror

Att övningsköra är det roligaste jag gjort, någonsin. Syns det? :P

Dagens fråga

Har ungdomar rätt att besträmma själva vad de vill göra på midsommar, trots att en förälder vill något annat? Vad tycker ni, ska jag som 16-åring få bestämma själv över vad jag vill göra eller ska min pappa göra det?

Nu bär det av till landet över helgen, vi hörs!

Nu har vi äntligen kommit fram till vad vi (jag, pappa och Pontus) ska göra över midsommarhelgen. Vi ska åka ut på landet (till Kållandsö som ligger bredvis Läcköslott) och stanna där över helgen och bara njuta av sommaren som dock kommer vara regnig denna helg...men what ever! Huvudsaken är att vi kommer iväg!

Ni ska se vilka diskutioner vi har om vad vi ska göra, en säger Liseberg, en shoppa, två golf, en vill stanna hemma, en vill ut till kusinerna, åka båt, äta på restaurang etc. Ja, ni fattar! Svårt att komma överens. Men denna gången fick pappa tvinga med Pontus till landet (han har väldigt svårt att slita sig från sin dator och sina spel). Haha!
Men i morgon bitti åker vi upp och kommer inte hem förrän lördag eftermiddag! Gud vad skönt det ska bli. Jag älskar landet...där finns inga krav, du kan ha på dig vad du vill (gå runt i pyjamas hela dagen alltså), säga vad du vill, sova ut och bara göra vad som faller än in. Perfekt för mig och mitt superstressiga, tonårsliv! Go landet!


Åh, vad jag längtar till USA!!

Tänk att det redan är midsommar i morgon. Vad snabbt allting går...om en vecka åker vi till USA och därefter börjar jag jobba. Det känns som att mitt sommarlov redan är spikat och klart fram till skolstart, blir nästan lite stressad när jag tänker på det. Måste dessutom börja packa snart inför usa.
Vad ska jag ha med mig? Min teori är att jag bara tar med mig basplagg dit och shoppar resten, vi kommer ha rätt mycket shopping på listan. Det är ju första gången jag är där, plus att det är billigare än i Sverige. Det måste såklart utnyttjas. Som tur är får jag lönen dagen innan vi åker. Kan det bli bättre? Jag ska framför allt inhandla kläder inför sommaren men också inför skolstarten. Måste komma med snygga kläder då, ni vet, första intrycket är mycket viktigt... i alla fall för mig!  ;)
Mycket klännigar och tunikor blir det i vilket fall som helst!
Vi funderar på att ta en tur med en hellikopter över New York, hade inte det varit en cool grej?
Nu, räkmacka och cider på uteplatsen i kvällssolen tillsammans med familjen =)


Älskade New York. Jag älskar det redan, trots att jag inte ens har varit där. Haha!

Kärlek till hallon <3


Jag bastar varje kväll!

Förrästen, glömde jag säga att vi har en stor bastu? Den är jätte stor och fin, också helt oanvänd. VIlken tur vi har som hittade detta fina hus. Som mamma bodde i tillsammans med sin syster och mormor och morfar för 20 år sedan. Coolt va? Efter det har det endast bott en gubbw där själv i 19 år på 300 kvadrat meter. Inte undra på att 75% av huset är helt oanvänt...


Min del av huset i bilder;

Hejsan alla söta läsare!

Har inte alls kunnar uppdatera så mycket som jag velat idag, eller ja, inget alls förrän nu. Internet kopplades inte in idag tyvärr i det nya huset...så vi får vänta lite till. Men nu är jag hemma hos pappa och kan därför blogga =)

Dagen och de övriga dagarna sedan i lördags har gått åt till uppackning av lådor, möblering och städning i det nya huset. Men gud vad fint det blir. Tänkte visa er lite bilder... enjoy =)


Mitt rum med en ofantlig utsikt över hela samhället


Mitt fina, dock lilla badrum. Hade tur, det var helt oanvänt när vi köpte det!

Innanför dessa dörrar väntar en stor walk-in-closet full av kläder, skor, väskor etc! Kanon!
Har dock fått ta 4 garderober i källaren också till mina...mina kläder svämmar över (A)

Bloggen kommer igång igen imorgon...håll ut!

Förlåt! Bloggen har legat sist på "att-göra-listan". Har helt enkelt inte hunnit. Internet kommer imorgon till vårt nya hus. Och då lovar jag mycket uppdatering igen. I promise!


Hoppas detta var den sista flytten...

Heej!!

I know, bad update. Men det har varit så sjukt mycket (mer än vad jag hade förväntat mig) med flytten och allt, så jag har helt enkelt inte hunnit blogga! Men nu är jag tillbaka igen, bland alla flyttkartonger och städmoppar i huset. Måste blogga från min mobil, då internet inte kommer till huset förrän den 18:e...men det ska nog gå bra. Dock kan jag inte lägga in bilder då..men jag hoppas ni står ut. Jag får gå hem till pappa och lägga ut bilderna som jag tar!

Flytten var bland det roligaste jag någonsin varit med om. Har skrattat grymt mycket. Men det har också varit en fysiskt jobbig flytt då flyttbilen stannade i vår katastrofalt branta backe upp till huset...mitt i. Vi fick alltså bära upp alla saker (sängar, soffor, byråer etc) upp för denna backe och in i huset. Ja, ni kan nog tänka er själva...!


Puss


Vår fredagskväll;




I morgon går första flyttlasset 09.00! Önska oss lycka till!

Mina gymnasieval

God morgon!

Gah, vad trött jag blir av att vakna av att regnet smätter ner på rutan. Det är ju sommarlov. Jag vill verkligen inte att det ska regna nu...!

La precis in mina betyg här på bloggen, eftersom det är några som har frågat. Och då tänkte jag i samma veva tala om mina gymnasieval och vilken plats i listan de fick;

•Sigrid Rudebecks gymnasium
•Göteborgs högre Samskola
•LM Engström
•IHGR (International High School Of The Göteborg Region)
•Jensens gymnasium

(Svaret på vilken skola jag kommer in på kommer den 26:e juni. Precis den dagen vi åker till USA!)


Mina betyg



Tack farfar, du är min ängel!

Vet ni?
Efter att jag var klar med sminkningen åkte jag direkt hem till pappa för att ta emot en present från farfar. Det var ett "x-länk"´s halsband i guld, som jag fick på grund av att jag gick ut grundskolan och dessutom med så fina betyg som jag fick. Tycker det var väldigt roligt att det kom från honom, eftersom har inte finns längre. Men jag vill väldigt gärna säga och att han ska veta att han betyder väldigt mycket för mig, och att jag saknar honom väldigt, väldigt mycket! Detta halsband kommer alltid att förknipas med honom, och jag ska ha på mig det varje dag från och med idag. Det är han värd ♥


Avslutningen del 2

Som jag sa igår så kom en buss och hämtade oss efter avslutningen i Aulan och körde oss till "lilla bommen", hamnen i Göteborg. Där stod en båt, Bellman och väntade på att vi skulle kliva på och tillbringa vår kväll där. Som vi gjorde! Det var en fantastisk kväll måste jag säga. Är grymt imponerad av de föräldrar som ordnat ihop denna mysiga avslutningskväll tillsammans. Den blev fantastisk!
Hur som helst. Väl inne på båten serverades det en god bufé med mycket att dricka. Det blev gratinerad kyckling med klyftpotatis och rotfrukter tillsammans med nybaktbröd. Så gott! Till efterrätt blev det vaniljglass med brownie och varma bär, också kanongott!
Vi åkte Hisningen runt, det tog c:a 4 timmar. Men det gick fort med tanke på allt vi gjorde. Vi åt som sagt och minglade runt en del. Mot kvällen blev det dans och disco med DJ och annat roligt. Ja, vad ska jag säga? En oförglömlig kväll som var grymt rolig!



Jag och Mina fina klassföreståndare Wivan och Anne

Jag, pappa och Pontus efter avslutningen

Jag och Natalie på bussen, med hemlig destination

Mirella, Sandra och jag på båten

Nadia och jag minglade runt en del och skrattade väldigt mycket också =)

Ena sidan av båten

Och andra sidan :P

Den goda huvudrätten

Efterrätten som smakade prima, den med!

Efteråt blev det dans

Nu ére slut

Åh, vad skönt att äntligen ha fått gå ur grundskolan på rikigt! Nu är det över...!
Hinner inte berätta allt, ska möta upp Elin nu och äta kebabrulle med henne nere på pizzerian. Men ni får lite bilder. Och fler kommer lite senare tillsammans med mina betyg =)


Alla 9:or med föräldrar i Aulan

Stiliga pojkar

Jag och min bästis Natalie

Vi fick gå upp på scenen och ta emot betygen

Jag fick mina fina betyg av Wivan och Anne

Måste ju titta såklart ;)

Hela klass 9B, världens bästa klass, ever!

Kramkalas

Jag och Natalie

Jag tillsammans med fina Mirella

Äntligen slut!

Hejsan!!

Åh, snart ska vi åka. Jag är så nervös inför slutbetygen och inför avslutningsfesten! Men jag hoppas verkligen att det kommer bli bra, eller ja, det ska bli bra! Detta ska bli en oförglömlig kväll. Det har jag bestämt. Och jag kommer göra allt för att det ska bli så =)

Lovar att ta jätte många kort och visar er i morgon. Vi kommer komma hem rätt sent så då blir det läggning direkt. Men vi hörs i morgon.
Ha en trevlig kväll allesammans!


Klänningen har jag designat själv, skorna kommer från NK och väskan från Mulberry. Sminkningen har Sara på Bellitudo gjort!

Före och efter make up´n


Make up´n har Sara på Bellitudo gjort! Visst blev det fint?

090610

God morgon!

vaknade klockan sex av mig själv, vilket känns kanon. Nu behöver jag inte stressa till skolan. Vi har nämligen skola fram till tolv som vanligt. Därefter är det en tradition att ha brännbolls match mellan eleverna och lärarna så då ska vi ha det. sedan blir iväg till Bellitudo, ska bli sminkad där och sedan dirakt hem och sätta på sig klänningen, skorna och fixa håret och sedan åka iväg till skolan och ta emot betygen av rektorn och sedan sätta oss på bussen till ett hemliget ställe där vår avslutningsfest ska vara =)


Här i ligger mina sjukt snygga skor som ni ska få se i eftermiddag tillsammans med klänningen och väskan

Snart, snart, snart!

Förlåt för världens sämsta uppdatering på sistonne! Det har varit fullt upp sedan i torsdags. Så bloggen har inte hunnits med över huvud taget. Men nu är det skolavslutning i morgon, vilket betyder att jag kan blogga hur mycket som helst eftersom det är sommarlov om bara några timmar. Gud vad skönt!! Som jag längtat, sjukt.

Vad händer i sommar då?
Vi ska som sagt flytta på fredag, därefter blir det en resa till USA tillsammans med pappa och Pontus...till New York och Washington. Fy sjutton vad kul det ska bli. Det är nämligen första gången jag är där. Nog för att jag är berest, men har aldrig varit i USA...men nu bär det av snart. Ska skriva ett inlägg om det lite senare. Fick en fråga om det förra frågestunden, om jag kunde berätta om resan, kostanden, vad vi ska göra etc. Så det kommer =)

Nu ska jag duscha, raka benen och smörja in mig i body lotion innan jag går och lägger mig. I morgon är den stora dagen som jag längtat till så mycket och så länge :)

Ansiktsmasker och skitsnack med bästisen, kan det bli bättre?

Sitter här hemma hos Natalie och läser bloggar och göra ansiktsmasker. Gud vad härligt det är att ha en bästis som man kan göra allt med, som man kan umgås med utan att behöva prata hela tiden. Vi kan sitta vid var sin dator och bara vara hur osociala som helst utan att det blir tråkigt. Det kallar jag äkta vänskap!

Hur som helst så ska vi göra ett bildspel till skolans dag i morgon som vi ska ha. Vi ska slänga ihop alla bilder från utnytet med Spanien förra året och berätta om det, eller ja, om det vi kommer ihåg. Det var trots allt över ett år sedan som vi var där. Man glömmer mycket! Men det ska nog bli bra =)


En underbar dag i stan tillsammans med Natalie

Hejsan!

idag har jag varit i stan tillsammans med Natalie hela dagen och gjort lite ärenden inför skolavslutningen som är på onsdag, om två dagar! Fick gjort brynen, vaxat dom, färgat dom och nopprat dom. Så nu kommer det bli fint inför avslutningen.


Söta Natalie vid Espressohouse i Arkaden

En flumbild på mig och min andra hälft i Nordstan <3

Näst bäst i Norden


Hejsan allesammans!

Är hemma nu efter en lång och rolig helg i Danmark tillsammans med andra lag från Nordens olika länder. Och gud vad kul vi har haft. Vi (jag och mitt lag som bestod av mig, Jasmina och en tjej som heter Frida) kom på andra plats, endast några poäng från första platsen, men som kneps av det norska laget.


Jag, jasmina och Emma på väg till Danmark. Dock fick Emma magsjuka och kunde inte vara med och spela =/

Det svenska landslaget, som för övrigt var det bästa =)

Prisbordet som vi kämpade för

Jasmina spelar mot en finsk tjej

Ett välförtjänat andra pris

De svenska ledarna som var med

Jasmina, Frida, Tania, Jag och Emma

De norska tjejerna som kammade hem första priset! grattis!

Stressigt.

God morgon!

Nu är det stressigt. Ska in till stan och köpa avslutningsskor inför avslutningen på onsdag och sedan packa inför Danmarksresan över helgen.

Bloggar senare


To Do-list innan sommarlovet; 10/6-09








Det blir inte alltid som man tänkt sig...;

Jag har gjort en sak som antagligen kommer att förvåna er ganska rejält faktiskt. Jag har gått ur LUF!
Allt eftersom jag var med i LUF kände jag att mina tankar och åsikter började gå olika vägar med LUF:s och att jag inte längre höll med dom i många olika frågor etc. Jag kan bara inte hålla med dom i vissa frågor, och då blir det väldigt svårt att stödja det ungdomsförbundet. Trots att man tycker om personerna som är medlemmar där etc.
Men en sak ska ni veta, under dessa få månader jag varit med där har jag lärt mig så ofantligt mycket, kunskap som jag aldrig kommer glömma och som jag kommer ha nytta av resten av mitt liv i olika situationer. Skulle aldrig vilja spola tillbaka tilden och önska att jag valde ett annat ungdomsförbund, LUF var det bästa för mig då, men tyvärr inte längre. Det var den bästa vägen jag kunde gå för att bli mer säker på mina åsikter kring olika frågor och för att växa inom mig själv och veta vad jag tycker och tänker om olika saker här i livet.

Enligt mig var LUF-Göteborg för socialliberalt för min smak...det var för mycket åt vänsterhållet för att jag skulle kunna hålla med och tycka lika dant! Därför gjorde jag detta val att ta en paus från LUF över sommaren för att sedan se om jag kommer tillbaka eller väljer ett annat ungdomsförbund, mer åt höger hållet!
Men en politiskt engagerad Jossan kommer ni inte ifrån. Jag ska bli något stort inom poliktiken en dag, tro mig. Jag kommer lyckas!

Alekampen

Hejsan!
Idag har jag varit iväg på Alekampen heter det, en tävling mellan alla orter i kommunen där man tävlar i olika sporter. Själv var jag med i Ultimate (frisbee) men tyvärr fölorade vi. Men det var grymt kul. det var även tävling i dragkamp, fotboll, kanot, 400 m stafett och 30 meter löpning. Alla som deltog var mycket duktiga måste jag säga..!

 
Några tjejer från skolan i dragkampen

E.M.D is the shit

Var på E.M.D i tisdags tillsammans med Cecilia, Erik i EMD:s syster och hennes kompisar. Det var grymt trevligt och roligt. Måste verkligen säga att de har utvecklats väldigt mycket sedan de började....!
Här är lite roliga bilder som jag tog då:







Biljard NM

Hejsan!
Kom precis hem från en promenad med Elin runt samhället. Gud vad kallt det är ute idag då, trodde ändå att det skulle vara lite varmare än vad det var med tanke på att solen har lyst nästan hela dagen...!

Jaja, under tiden fick jag ett sms från Tania, vår fritidsledare som ska med till Danmark där vi ska spela biljard NM ( Nordiska Mästerskapet) i helgen. Detta hade jag helt glömt bort, och vi åker redan på fredag förmiddag. Hjälp, hur ska det gå? Jag har inte övat någonting under hela terminen. Känner mig väldigt ofokuserad och oförbered. Men detta är min tredje gång, och de två andra gångerna som varit har jag inte kännt mig speciellt förbered heller...så det ska nog ordna sig ändå. Det sitter som fastspikat i ryggraden ;)

Hej då grundskolan, Hej gymnasiet

I morgon börjar skolan igen. Kan dock inte säga att jag inte vill, eftersom det endast är några få skoldagar kvar innan vi skiljs åt inför sommaren och inför olika gymnasium. Det kommer bli grymt tråkigt med tanke på att jag gått med dessa underbara människor i fyra år snart.. Hjälp, världens bästa klass, 9B ska splittras!

Men ändå, på något vänster känns det grymt skönt att äntligen vara klar med grundskolan helt och bara få komma till en ny skola, en ny miljö med nya människor och nya lärare. Det känns fantastiskt ärligt talat. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag har längtat efter det här i så många år. Och nu är det!


6 milen + tyskabesöket - Avklarat!

Gah, vad mina ben värker. Går här hemma och haltar runt som en halt höna på grund av den sjukt jobbiga 6-milen! Men nu är den avklarad och de tyska studenterna har åkt hem till Tyskland igen, och nu känns allting bara så himla tomt och tråkigt. Hela förra veckan fram tills igår kväll har jag haft fullt upp, från morgon till kväll med alla dessa tyskar hit och dit. Det har varit bråk mellan svenskar och deras tyska stundeter etc. Är helt slut. Men kul har det varit, det går inte att förneka!
En sak som jag undrar är varför vårt hus alltid blir en sorts mötesplats för allt och alla? Jämt kommer det folk hit, sådana som jag inte ens umgås med är här och hänger, varför? På något sätt har vårt hus blivit en ungdomsgård som är öppen för alla...skumt!?

Jaja, vad har hänt idag? Jo, jag har bara varit och degat hemma hos mormor hela dagen med pizza, godis, bakning och tv-tittande. Vi hann till och med att gå ner och rösta inför EU-valet. Eller ja, hon röstade...jag är för ung =(

Kloka ord

Gå inte i andras fotspår, skapa dina egna

Detta tycker jag är jätte viktigt. Du ska våga gå din egen väg, göra vad du vill, säga vad du vill utan att någon annan ska påpeka det. Man måste våga göra saker själv, utan andras tillåtelse hela tiden. Mycket viktigt!

Man lär av sina misstag

Hej igen!

Nu är jag hemma efter en tuff 3-mils vandring i skogen. Och i morgon ännu en! De var riktigt jobbigt idag vill jag lova...dels att bara gå tre mil i teräng men också med en tung ryggsäck och i gasande, stekande sol hela vägen. Riktigt jobbigt. Och för att inte tala om den jobbiga terängen vi gick i, upp och ner, upp och ner etc.

Jag ville inte stanna kvar där och sova, har både huvudvärk och ont i fötterna. Beslutade mig för att sova hemma och sedan åka tillbaka i morgon bitti tillsammans med några kompisar! Det blir bäst så, då jag kan duscha och ta på mig rena, svala kläder i morgon och få sova i en riktig säng. För efter denna dagen vill jag inte gå i samma gamla svettiga kläder och oduschad!


Alla 9:or på vår skola som gick

Top-model Anela

Vi stannade och åt mellanmål efter 45 min, fina Maria på bilden!

Åt lunch tillsammans med Sara, Lina och Zana

Söta Nadia och jag vid Lunchstället

Vi badade när det endast var 20 min kvar till stugan =)

Vi hörs på tisdag! Önska mig lycka till

God morgon!

Idag är det vandring till max som gäller! Ska vandra i två dygn, känns väldigt jobbigt när man tänker på det. Men jag hoppas jag klarar det, eller jag ska klara det.
Vi hörs inte förrän i morgon...
sköt om er  =)


Målade tossingarna igår kväll. Fint va?

RSS 2.0