Kommade resor i staterna

Hejsan!
Har haft en riktigt latdag idag med plugg, skype:at med vänner och familj, ätit, läst, städat! Sitter just nu och lyssnar på musik och tittar på foton från New York! Jag vet inte vad det är som gör att jag älskar New York så mycket, det är något med den staden som gör att jag blir glad.
Skype:ade med pappa i fredags och då bestämde vi att han ska komma när året börjar ta slut och sommaren börjar. Då ska vi ta några veckor här borta och åka runt. Vi ska bland annat till Kalifornien, ett naturreservat (pappa är lite galen i sådant) och så ville jag till New York en gång till för att strosa runt i världens bästa stad! Längre än så har vi inte kommit i planerna, men det blir antagligen lite till.. man får passa på medan man är här!
Dessutom åker Lana och jag till Florida i början av nästa år, vilket också ska bli himmelskt roligt...
Nu: åter till läsandet. Har börjat på en ny bok: DEAR JOHN Nicholas Sparks! Fantastisk!
Lägger man ihop allt jag har gjort idag på en bild så ser det ut som ovanför!

skype:ar med mamma!



Okt. 31, 2010

God morgon bloggen!
Vaknade ganska tidigt idag, 8:30 efter att ha somnat i soffan framför Perfect Stranger igår när vi hade tjejkväll i soffan.
Var på fotbollsmatchen igår, tyvärr förlorade vårt lag. Jay är sur, men det andra laget var bättre. Så det var rättvist!
Idag vet jag inte vad som händer, ska försöka laga toaletten i vårt badrum, det är översvämning där för att det är stopp i avloppet. Haha!
Jaja, här kommer lite bilder från igår =)
Och just det, bilder på håret som jag fixade igår kommer senare idag!
Puss
I mataffären, ser ni hur plastigt allt ser ut?
godisavdelningen.
Heidi
Mongot vid lunchen
Nickie (min kusin här borta) och Lana
Hela gänget på en typiskt amerikansk restaurang.
Vi tog självklart goda burgare
Innan fotbollsmatchen. Chris och jag
Heidi och Chris
Vi grillade i väntan på att matchen skulle börja
min värdmamma och min värdmormor
Lana, Nickie och Lexi
Jag hade en liten ansiktsmålning
Innan matchen. De sjunger nationalsången
Min värdpappa Jay
Lexi och Nickie
Lana
Snaxet som gör resan hit värd att göra. Smore = Degistivekex, grillade marshmellows och mjölkchoklad!

Ciao

God morgon!
Idag åker Heidi (min värdmamma), Lana, Heidi (min värdmammas vän) och jag iväg på en liten secondhand route. Därefter blir det lunch, frisören med Lexi och Lana och fotbollsmatch! Tar med mig kameran under dagen!
Adios!

Okt. 30, 2010

Oj, vad dagarna går fort! Det är redan helg. Hinner knappt blinka mellan helgerna förrän det är en ny! Underbart!
Idag skulle jag och Lana försöka göra lite mat.. det gick åt helvete. Köttet blev bränt, såsen blev klibbig som snor, riset var inte klart och hundarna hoppade upp och åt upp hälften. Haha! Som tur var hade vi en plan B, pizza!
Senare fick vi lite besök, Chris (Derek´s mamma) och Heidi's vän Heidi. Vi gjorde affischer till fotbollsmatchen i morgon. Det blev alldeles för mycket skratt, de är sjuka! Haha! Men jag gillar dom alla, väldigt mycket!
Tog med mig Lanas kamera till skolan idag så jag kan visa er en liten snutt av hur det ser ut =)
Here we go
Mitt matteklassrum med mrs. Peterson
Sporthallen där alla sporter och matcher går på hemmaplan!
Skolmatsalen
Min engelskalärare. Hon är fantastisk! Lite grann som min gamla mentor från högstadiet, Wivan!
Hennes klassrum där vi har engelska första lektionen varje morgon
Jag på toaletten innan skolan började ;)

Den som inte hoppas på att vinna har redan förlorat.

Konstigt nog slog det mig precis vilken resa det här. I stundens hetta har jag riktigt mycket hemlängtan, jag saknar alla där hemma som sjutton. Jag saknar mitt eget rum, mina saker, min underbara familj, mina vänner, min skola, mitt älskade Göteborg, svenskt godis, svensk mat, svenska, Sverige. På måndag har jag varit hemifrån i 50 dagar. 50 dagar!!! Det är väldigt lång tid, och väldigt, väldigt lång tid är kvar.
Jag har inte haft hemlängtan en enda gång sedan jag kom, förrän precis just nu. Varför slog det mig just nu? Jo, antagligen för att dagar blir veckor, veckor blir månader här borta och allt blir vardag. Skolan är inte lika spännande som innan för jag vet exakt hur allt funkar nu, eleverna är inte lika spännande nu som förut, för att jag har mina vänner och jag känner de andra och vet hur de är. Jag känner lärarna, jag vet vad som kommer hända under årets gång och allt är samma dag ut och dag in.
Jag måste göra någonting på dagarna. Det börjar bli för tråkigt att bara göra samma sak varje dag. Jag ska gå med i basketlaget och speechteamet för att hålla mig aktiv. Det låter väl som en bra idé?
Nu ska jag sova. Vi hörs i morgon!
God natt

Är inte denna låten fantastiskt fin?

Nu kickar jag iväg på ännu en volleyboll match!
See ya

Pumpkins

Här kommer några bilder från i måndags kväll när vi hade lite uppvärmning inför halloween!
Lana och Lexi
Min värdmorfar Royal och jag
Lana, Heidi, Lexi och Lexis kille Derin
Hela gänget
Lana...
... jag
Jag gjorde en pumpa med hjärtögon!
Allas pumpor
Och så såg dom ut med ljus i!

2010-10-28

Aber hallå liksom!
Sitter i skolan, har study hall och har inget att gora. Tankte bara saga det!
vi hors om nargra timmar ")
byebye

Vad händer?

OMG!
Att komma in till ett varmt hus, där varm choklad med grädde väntar efter en iskall fotbollsmatch är fantastiskt. Ni anar inte vilket väder det var ikväll. Jag hade på mig fyra lagar av tröjor, min Goose Jacka och två filter. På det hade jag fleecepannband, mössa och halsduk upp över näsan, mina UGGS, två par långkalsonger under mina jeans och jag höll på att frysa ihjäl.
Det var minus fem grader, storm, och isregn (något form av en blandning mellan regn och is) så det kändes som knivar mot ansiktet. Det var det sjukaste jag varit med om. Och det är bara oktober. Jag vill inte veta hur det kommer bli i januari, den kallaste månaden här. Än så länge är det fortfarande "varmt" enligt folket här borta. Sjukligt kallt!
Jaja, det vara bara det jag ville säga. Nu ska jag göra mina läxor, ta en kokhet dusch och krypa till kojs.
God natt gott folk =)
Lana och jag, två veckor sedan, på en betydligt varmare fotbollsarena!

Staterna rockar

Jag älskar verkligen att vara här borta, att vara här i USA och uppleva allt jag gör. För exakt ett år sedan var jag väldigt osäker på om jag skulle åka iväg, om jag skulle lämna hela mitt liv hemma i Sverige och sätta mig på flyget, med en resväska där hela mitt liv skulle få plats på 23 kilo, bo hos en okänd familj och stanna där i ett år. Det var väldigt långt borta för mig då. En vag dröm.
Nu älskar jag att jag tog modet till mig och åkte. Jag älskar att jag har världens bästa familj som pushade mig till alla åka och som gjorde det möjligt för mig. Jag älskar det här!
Jag ville helt enkelt bara säga till några av mina läsare som har mailat mig och frågat om vad jag tycker de ska göra: ÅK!! ÅK, ÅK, ÅK, ÅK, ÅK, ÅK!!! Tveka inte, det är ett av mina bästa beslut jag någonsin gjort (och tro mig, det händer inte speciellt ofta att jag gör bra beslut) men ni kommer ångra er som sjutton om ni inte åker. Får ni chansen, ta den. Det är absolut en fantastisk upplevelse, du får vänner för livet, du får engelskan, du får en helt ny familj, du upplevelserna andra inte har, du växer och du lär känna dig själv. Vad mer kan man önska? Och high school är ett kapitel för sig, så annorlunda, så roligt!
Go for it

Hunden Marly, Lana och jag


En helg i Minneapolis!

Ledsen vänner för dålig uppdatering, men jag har varit i Minneapolis hela helgen med ett gäng goa utbytesstudenter från olika delar av världen och shoppat i MOA (Mall Of America)!
Fick handlat jätte snygga saker, bland annat ett par skinnstövlar att ha inför hösten... även om hösten nästan hoppades över och gick direkt på vinter här borta, men i alla fall.
Här kommer lite bilder från helgen:
jag, Cannell och Lea (två franska utbytesstudenter)
Cannell och Lana
Lana and I
En liten snapshoot av varuhuset! Sjukligt mycket folk, sjukligt stort
Lea och Cannell
God glass från DQ
Jag, ätandes på en  fantastiskt god italiensk glass med en liten del av nöjesparken bakom mig i mall:et
Cannell och Lea vid middagen
Mina nya, snygga stövlar
mina nya shorts och min nya hooddie =)

Powerwalk

Mål är alltid bra att ha, både i skolan, livet och träningen. Jag suger allvarligt talat på att ge mig ut och träna. Satte upp ett mål för mig själv nu att när jag kommer hem om åtta månader så ska jag vara fit for fight inför ett Göteborgsvarv! Haha, ett ganska högt mål, men jag har en del delmål på vägen dit.
Är ni med mig?
så här såg jag ut när jag var ute och powerwalkade i en timma tidigare idag. Skorna är "Easytone" från Reebok, löpartightsen från Craft och en varm hoodie. Pannbandet lånade jag av Lex!
I öronen hade jag eminem - Till I collapse

five hundred twenty five thousand six hundred minutes

Good night sunshines!
I have to much going around in my head right now, to much to plan for the weekend in Minneapolis, to happy for the two days out of school tomorrow and on friday, which means a four day weekend. Woho! Do you know how I am going to celebrate this? Sleeping! Haha, even if I sleep more then eight hours a night, I'm always tired during schooldays and during the weekends. I don't know why, however, I need to sleep more. An exceptionally way to pass time, enjoy, think, relax and just take it easy!
So, good night people, see you tomorrow, with a lot of updating!
Good night sunshines!
I have to much going around in my head right now, to much to plan for the weekend in Minneapolis, to happy for the two days out of school (tomorrow and on friday), which means a four day weekend. Woho! Do you know how I'm going to celebrate this? Sleeping! Haha, even if I sleep more then eight hours a night, I'm always tired during schooldays and during the weekends. I don't know why, however, I need to sleep more. An exceptionally way to pass time, enjoy, think, relax and just take it easy!
So, good night people, see you tomorrow, with a lot of updating!
Lyssna och njut!

Things do not change, we change

Jag vet inte vad som har hänt med mig. Från och med några veckor sedan måste jag göra "to-do listor" över allt som ska hinnas med efter skolan. I brukade kunna ha allt i huvudet, har ganska bra koll oftast, men nu måste jag skiva upp allt. Är jätte snurrig. Här är min to-do över idag:
Skriver jag inte ner "äta" så glömmer jag bort att göra det.... Haha!
Mongojossan!
Åter till plugget, har mycket att hinna gå igenom inför i morgon. Tack och lov droppade jag fysiken och anatomin, hade aldrig pallat med de ämnena också...!
Sov gott, Sverige!

A mistake is simply another way to do it

Är det bara jag som är riktigt trött på skolböckerna? Får ont i huvudet just nu, har lite för mycket att göra. Det är inte det att skolan är svår utan att det är så mycket som ska göras. Det som skiljer sig från den svenska skolan mest (förutom kunskap) så är det att det är väldigt mycket mer läxor här, från dag till dag. Vi får en läxa i varje ämne som ska lämnas in dagen därpå. Jag vet inte, men i svenska skolan så har man i alla fall några dagar på sig att göra läxorna, i bästa fall en vecka. Men icke sa nicke! I Usa ska det vara så krångliga som möjligt och ge eleverna så lite fritid som möjligt med så mycket tid och fokus på skolan som möjligt. Blir galen. Inte nog med att man är i skolan sju timmar varje dag, så ska man träna i skolan (alla sporter görs i skolan) och sedan ska man göra läxor. Haha, det är inte mycket tid man har att göra annat på.
Å andra sidan, det finns inte så mycket annat att göra här, inga fik och inga närliggande affärer så man kan åka och shoppa hur som helst. Jaja!
Åter till plugget!

Back on track!

Åh, vilken fantastiskt rolig dag jag har haft idag i Minneapolis! Det var galet roligt att titta på fotbollsmatchen. Trycket var enormt, 60000 åskådare, raketer, cheerleaders, snygga fotbollsspelare, snax, härligt gäng, skratt och att The Vikings vann! Det kan nog inte bli ett bättre slut på en grym helg.
Foton:
Lexi och Lana
Lana och jag
Jag, Lexi, Lana
Min biljett
Stadion när vi kom.... (titta publikantalet)
Stadion när det började (60208 pers)
Tha gang! Jay, Lexi, Lana
Uppvärmning
Fight!

2010-10-17

Nu ska jag äta pannkakor med sirap och french toast. Sedan bär det av till Minneapolis, till The Viking game med Lana, Jay och Lexi! Det ska bli så kul =)
Självklart är kameran med...
Puss
Dressed!

Allt från VS:

Ny ekiperad från topp till tå! I morgon är det dags för A Viking game!

Bilder från shoppingen tidigare idag

Jag och Lana var trötta efter all shopping
Bilen är smockfull
Laccee, jag, Lexi och Lana utanför shoppingcentret

Haha, här har ni svaret på hur mkt jag har shoppat för

Lovar att jag ska visa er allt, men just nu har jag lite för mkt att göra! Kan i alla fall visa er lite senare vad jag köpte idag =)
Hörs sedan!
Puss

My first football game

Tjenixen!!
Hemma från min första fotbollsmatch. Det var riktigt coolt. Dock förstod jag inte speciellt mycket, men jag fattade att vi vann, så det är ju bra. Men riktigt ballt var det!
Nu väntar sängen, i morgon är det dags för shopping med Lexi, Lacee och Lana i St Cloud!
See u <3
Carter och jag passade lite boll för att hålla värmen
Lexi, Derek´s mamma, Heidi och Jag under matchen
Domarna...
Spelet är i full gång
Jag och Lana

Min värdfamilj

Värdpappa Jay och värdmamma Heidi
Värdsyster Lexi
Värdbror Carter

Videoblogg...

Här kommer en liten video till er som ni kan titta på under tiden jag är på volleyboll match. Här svarar jag på en del av alla frågor jag har fått sedan jag kom hit, till staterna. Hoppas ni får en awesome kväll allesammans!
Puss

The Vikings

Just det, jag har glömt att berätta... På söndag ska vi (Lana, Lexi, Jay och jag) iväg till Minneapolis och titta på en stor fotbolls match. Jay (min värdpappa) är en ganska känd fotbolls coach runt om i centrala Minnesota så han har alltid biljetter till olika event och liknande grejer inför fotbollsmatcher runt om i hela USA. På söndag är det våran (Lanas och min) tur att uppleva det för första gången. Det är en jätte stadio med 100.000 åskådare. Sjuktligt många om man jämför med lilla Ullevi i Göteborg! Åh, det ska bli så kul!
Det är The Vikings som gäller nu, det grymma fotbolls laget som alla hejar på.
Det får mig att undra om laget har fått det namnet från Vikingarna i Sverige och Skandinavien, jag menar, folk utvandrade ju för några hundra år sedan från Skandinavien till delar av Minnesota... Tåls att tänka lite på. Jag frågade Jay, och han höll med, han tyckte inte att jag var ute och cyklade med mina kloka idéer. Skämt och sido, det ska bli super duper kul att gå på en sådan stor match på söndag.
Nej, nu är det verkligen duschtime för mig.
See u
Here we go!

Hardwork, sacrifice and focus will never show up on tests

Hello bloggen!
Sitter i min säng, med MacBooken i knät, lyssnar på musik, sms:ar med några vänner och försöker hitta så många anledningar som möjligt till att inte plugga till quizen i World Geography History som är i morgon. Fungerar inge vidare. Slutar som alltid, jossan på golvet med boken framför näsan ända tills duschen ropar och det är sovdags = GossipsGirl time med Lana!
Är inte speciellt nervös inför quizen i morgon dock, som alltid, de är super enkla med två alternativ-frågor där en är helt random och den andra korrekt. Haha! Pluggar dock inte för att klara testet, det hade jag gjort i sömnen, utan för att lära mig något och inte ligga så långt efter de svenska eleverna. Blir lätt att man tappar allt här borta, när allt är så himla enkelt (förutom matten). Jaja, nu ska jag äta... ännu en ursäkt till att inte plugga ;)
See u
- Bild tagen för tio dagar sedan
Har fått utslag över hela kroppen, vet inte vad det är. De har varit där i en och en halv vecka nu... vet inte vad jag ska göra. Vänta och se eller gå till doktorn?

Ha en bra onsdag

God morgon från USA!
I natt sov jag elva timmar, det var skönt. Nu är jag pigg som en mört och ska gå upp till de andra och äta frukost. Sedan skolan.
Vi hörs ikväll =)
Puss

My English assignment!

My assignment in English class! We are supposed to pick one of thirteen things as we are going to work on for a whole week. I took order! Order means that I'll need to have structure and order in my life for this week, if I start with one thing, I need to finished that one before you start with something else, is a sentence that explains it pretty good. Have structure around you. That will be a challange for me, but that is what it's supposed to be, a challange. Do you think I can make it?
Every day we need to spend ten minutes writing about the day and how it did go and so on. So here you have mine for today!
My assignment in English class! We are supposed to pick one of thirteen things as we are going to work on for a whole week. I took order! Order means that I'll need to have structure and order in my life for this week, if I start with one thing, I need to finished that one before I start with something else, is a sentence that explains it pretty good. Have structure around me. That will be a challange for me, but that is what it's supposed to be, a challange. Do you think I can make it?
Every day we need to spend ten minutes writing about the day and how it did go and so on. So here you have mine for today!

Det har varit en lärdom

Igår var det en månad sedan jag lämnade mitt älskade land Sverige för ett år i USA. Den upplevelsen har minst sagt varit omtumlande. Jag har provat på att bo i ett hus smutsigare än en sopptunna, bott hos en familj där inga regler finns över huvud taget (vilket enligt mig är ganska ovanligt). Jag vet inte, men jag ser inte det som en dålig grej. Jag ser det som en erfarenhet och det här fick mig att inse hur viktigt det är för mig att ha ordning på mina saker. Det fick mig att inse att man måste städa upp sin egen skit, man måste ha några regler att följa som gör att man får struktur i livet och att man måste bry sig om det man har.
Jag lärde mig mycket om mig själv, om att dela med andra, om att ta hand om andra, att säga ifrån, att säga att jag inte var nöjd, att våga gå min egen väg, att ta vara på mina grejer, att städa, att laga mat, att sätta regler för mig själv, att lyssna, att inte ha för höga förväntningar på saker och ting, att tänka själv, vara självständig, ta eget initiativ. Ja, jag har lärt mig mer om mig själv denna månaden än under hela mitt liv. Så jag kan egentligen inte säga att jag är besviken på det som hände mig, jag har lärt mig att se allt från den ljusa sidan... det kunde ju liksom varit ännu värre. Ellehur?
Något som jag också lärde mig under månaden var att det löser sig. Allt löser sig på något sätt. Även om man får lösa det själv så löser det sig. Jag har kommit till en underbar familj som gör allt för att jag ska må bra, som bryr sig, som undrar och frågar om mitt liv borta i Sverige, om mina vänner, min familj och som gör min favoriträtt till middag. De vill lära känna mig och de vill att jag ska må bra. Jag kan inte annat än att säga att jag är super nöjd. Även om inte starten på äventyret var som jag hade tänkt mig eller som jag hade målat upp i huvudet innan jag åkte så blev det till slut bra. Och det är ju det viktigaste!
Men det är det väl det som är hela poängen med en sådan här resa, att lära sig saker om sig själv och andra. Och det har jag definitivt gjort. Redan!
Nu ska jag njuta av det nio eller åtta månaderna som är kvar på mitt år här borta, och jag ska leva det med glädje!
Vi hörs i morgon!
PUSS
Bilder på mig och Lana, tjejen jag inte skulle klarat det här utan...
Utanför skolan i fredags, med vår skolbuss som vi åkte i för sista gången då!
I bilen på väg till Mall Of America
Jag!
Mitt och Lanas hår =)

Snabb update

Så här ser det ut. Tog en jätte snabbis med kameran för att visa er. Nu ska jag iväg till en Volleyboll match, Lexi spelar!
Puss
Huset jag bor i
Liten del av trädgården
Igår, när jag och Lana pckade upp våra grejer i vårt rum
Ena delen av badrummet. I andra delen är duschen!
Hunden Morgan
Hunden Maili
Min amerikanska värdsyster Lexi

Här är en liten video om hur läget är right now!


Lanas 17th B-Day

Hejsan!
Nu är jag äntligen hemma hos den nya värdfamiljen. Känns riktigt skönt att komma till en "riktig" familj som bryr sig. Sitter just nu i vårt nya rum med Lana mitt emot mig. Vi har var sin laptop i knät och försöker ladda upp bilder på Facebook och bloggen. Tar sådan tid bara. Har så många bilder jag vill visa er. Får ta det i etapper.
Jag ska göra en videoblogg ikväll och berätta om igår, men jag kan avslöja att bilderna nedan kommer från igår och då var det Lanas B-day!!!
Vi hörs om några timmar. Ska gå och socialisera mig lite nu med resten av familjen!
Puss och Take care!
Stephanie
Drew (Stephanies dotter) och Lana
Födelsedagsbarnet!
En fantastisk daim-dipp som man dippade frukt i. Super god!
Paige (Stephanies dotter) och Lana
Lauren (Stephanies dotter) och Lana

I'll talk to you guys on sunday night! Have a god weekend

homecoming, mall of America and sleepover @ Morgan Kingston's place tomorrow. Sounds like a very good friday

Jag har fatt en vardfamilj

Japp, ni horde ratt! Min skola visste att vi behovde en ny fanilj, fort. Sa dom kontaktade en tjej i skolan, i var klass, som heter Lexi. Hon bor tre minuter fran skolan i ett jatte stort hus, dar Lana och jag kommer ha en helt egen vaning for oss sjalva, med eget badrum och allt. Kanns sa bra. Kan antagligen flytta in redan denna vecka. forst maste nagra papper skrivas pa och hit och dit. Sedan kan jag antligen flytta in till en "normal" familj. Super skont!
I'll keep u updated =)
Puss

Nu kanns det lite battre

Har flyttat fran min vardfamilj, Dave och Jade. Jag bor nu, tillsammans med Lana, hos en av hans systrar i vantan pa en ny. Jag vet inte hur det blir med uppdateringen tills dess. Men jag ska jobba pa det. Mamma och pappa, om ni vill na mig sa finns jag pa mitt amerikanska nummer innan 7:00 och efter 16:00 (min tid)!
Ha det sa bra alla tills vi hors igen ")

Puss

Ny info

Allt är 100 % sanning!

2010-10-01

Tjenare allihopa!
Är på lite bättre humör idag, det är fortfarande mycket, mycket som är riktigt dåligt. Men det känns bättre, mamma och pappa vet, Explorius vet, min local cordinator vet, så det ska bli en ändring på detta. Känns skönt!
Är dock väldigt nervös inför att berätta allt det här för Dave, min värdpappa. Jag vet inte, jag brukar inte ha några problem med att säga vad jag tycker eller hur jag vill ha det (right, mom and dad ;)) men av någon anledning känns det pissjobbigt att ta upp det här med honom. Kanske för att det är hans familj jag klagar över, hans uppfostring, hans beteende, hans liv. Fast jag skulle inte kalla det klaga, jag vill bara att jag ska få det bra. Jag menar, det är nog så jobbigt att vara ensam, på andra sidan atlanten, utan några vänner eller någon som kan svenska och dessutom deala med sådana här grejer som hushållet för att ingen annan gör det.
Hur som helst, fredag idag! Skönt!! Skolan var väldigt kort idag, från 8:15 till 11:30. Dave kom och hämtade oss och sedan slängde vi (jag och Lana) oss i sängen och tittade på Gossip Girl. Jag älskar verkligen den serien! Vi tittar varje kväll, men idag tittade vi klart på säsong två, så vi får köpa säsong tre i morgon när vi åker till Mall Of America, Minneapolis för att shoppa loss i USA´s största shoppingvaruhus! Ska bli so much fun =)
Annars då? Köpte en mobil i förrgår som jag äntligen fått igång. Det blev en Samsung som jag kan ha här borta när jag ska ringa och sms:a med vänner här borta.
Nu ska jag och Lana och till "The Junction", bensinstationen här i Grey Eagle, där en av våra vänners, Morgan, mamma jobbar och äta Pizza. See u <3
Here it is =)

RSS 2.0