Söndag

Hejsan!
Jag tänkte införa en liten ny grej här på bloggen. Jag har kommit på det att jag tar bloggpauser på helgerna och uppdaterar flitigare på vardagarna. Jag känner att jag inte riktigt hinner och orkar uppdatera på helgerna, för att jag har så mycket annat att göra då.
Denna helgen har jag dock inte gjort så mycket. Har varit förkyld och har haft ont i huvudet. Jag har i alla fall hunnit med ett biobesök på Bergarkungen med pappa och Pontus. Det blev Shutter Island, som var kanonbra! Dagen har spenderats på gymmet med pappa och sedan åkte vi och in till stan och köpte ett par träningshandskar till mig, så man slipper blåser och valkar när man styrketränar. Tummen upp för det =)
Ska sätta mig och plugga spanska nu och sedan äta! Puss


Köpte dom på Sheshop för 200 kr

Kom med tips på en ny design!

Killevippen!
Älskade det ordet förut, nu är jag ganska trött på det. Men jag säger det ändå ibland. Jaja, idag har jag varit i skolan. Det har varit en ganska lugn med lugna lektioner. Har spenderat den senaste timman framför matteboken och mailen. Håller nämligen på att pluggar samtidigt som jag mailar med en tjej som ska hjälpa mig med ny design här till bloggen. Har dock lite dålig inspiration så jag vet inte riktigt vad jag vill ha. Har ni några förslag på design? Färger? Jag är tacksam för hjälp, det skulle betyda jätte mycket!

Marc Jacobs coola idé!

God morgon!
Ska alldeles strax åka till skolan. Tänkte fort bara visa er en fin present som jag fick utav Linda när hon var i Paris, en bläckpenna som ser ut som ett läppstift. Coolt!

Våga gå med i ett ungdomsförbund!

Det är ganska många som funderar kring det här med att gå med i ungdomsförbund och andra organisationer för aktivera sig och föra fram sina åsikter. Och det är något som jag ger mycket cred för. Jag tycker det är ytterst coolt med ungdomar som vill engagera sig, ta ställning i olika frågor och som vill lära sig om samhället och politik.
Något som många kanske glömmer, och som kanske är det viktigaste, är att huvudsaken är inte vilket ungdomsförbund man går med i, utan att man faktiskt tar steget och går med i ett som man tror passar en. Man lär sig så otroligt mycket på alla möten, och inte bara om sig själv och sina åsikter, utan också om samhället och vad andra tycker i andra förbund. I ett ungdomsförbund träffar så många nya härliga människor som man kanske inte hade träffat annars som man gör så mycket roligt med och skrattar tillsammans med. Jag har aldrig ångrat den dagen jag tog mod till mig att gå i ett ungdomsförbund. Det var det bästa jag har gjort!

Sjukhälsningar från Pippi och mig

God morgon sunshines!
Har jätte ont i halsen och i huvudet så idag blir det till att stanna hemma i sängen, dricka te och hoppas på bättre tider. Nu ska jag äta frukost och gå och lägga mig igen. Hörs om några timmar!

En dag på Marstrand

Guapas!
Kom precis hem från en härlig fotoutflykt med pappa på Marstrand, vid havet. Pappa åkte nämligen och köpte en kamera igår, en Nikon D90 närmare bestämt. En otroligt grym kamera som tar fantastiska bilder, annat går inte att säga. Det var i alla fall väldigt härligt att gå runt med varsin kamera i handen (jag hade min Nikon D40 och pappa hade den nya) och bara ta bilder på den fina miljön och bara njuta.
Pappa har anmält oss till en fotokurs nu i vår, som ska bli väldigt intressant att gå på. Så vi var ute och provfotade lite inför den och för att testa våra skills!

Nu ska jag plugga lite. Bilder från idag kommer lite senare, kom tillbaka om någon timma.

Bjuder på en bild som pappa tog på mig när jag tar kort på himlen. Jag hade så lång slutartid att jag passade på att ta en liten nap på berget i en kvart. Haha!

Ännu en Odd Molly till samlingen

Hola!
Har precis kommit hem från skolan. Det blev en ganska bra dag, trots den långa, fullspäckade dagen, tack vare min lilla shopping som jag gjorde tillsammans med Monika i min klass idag på lunchrasten. Nämligen en vårjacka från Odd Molly!


Den kommer bli urläcker till våren, tro mig!

100311

God morgon!!
Nu har allt löst sig, så nu är tillbaka som vanligt!!
Ska alldeles strax åka till skolan, men innan ska jag plugga lite fysik. Har ganska mycket i skolan nu fram till påsklovet, så det gäller att ligga i om man vill upp till toppen.
Jag alldeles nyss! Outfiten får ni ikv!
Puss

Det här kommer jag inte glömma

Har ni någon gång kännt er så sviken, av en person som står er väldigt nära, att du inte känner att du orkar mer?
Det har jag. Och jag tänker faktiskt ge upp det här och gå vidare. Jag ska inte låta någon person trycka ner mig... som tur är så vet jag vilka jag har med mig genom det här och det är dom som jag är evigt tacksam att jag har. Ni vet vilka Ni är och Ni är bäst!

Jag orkar inte blogga mer idag, eller i morgon. Vi får se om vi hörs på tisdag eller kanske till och med på onsdag.
Sköt om er och lova att vara rädda om de personer som du vet står upp för dig!

Läsarfråga!

Hej!
Kommer du att använda några pälsar även i vår? Du klär så bra i det och har ju en underbar samling.


Svar: Jadu, det var en bra fråga. Jag kommer antagligen använda pälsarna ett tag till, men in i april och maj kommer det nog bli för varmt att gå runt i päls. Däremot är jag på jakt efter en snygg kaninpäls att ha när det blir lite varmare.
Något som jag kommer satsa mycket på i vår, när solen tittar fram lite mer och graderna kommer upp en aning, är skinnjackor. Det är otroligt snyggt och bekvämt. Matcha det med en stor halsduk, ett par Ray Ban och Converse och du blir snyggast i vår.
Tack så mycket, det var väldigt snällt.

100303

Hej!
Hur är det med er? Jag ska inte klaga, solen har tittat fram hela dagen och vi har haft en otroligt rolig programdag i skolan idag. Den handlade om ögat och seendet i allmänhet. Mycket intressant!
Ska alldeles strax öva på min redovisningen i svenskan i morgon, om retoriken under antiken. Kul.
Senare i kväll blir det slapp framför tv.
Puss
me by me

Skaffat Twitter!

Hejsan bloggen!
Har varit i skolan, mötte upp Linda, gick och åt lunch, var på kansliet, åkte hem och skaffade twitter! Så har min dag sett ut. Nu är det sängen som kallar med macen och filmen flickan!
Puss
Följ mina dagar på http://twitter.com/sunnergren

RSS 2.0