Slapp söndagskväll

Hejsan!!
Har legat i sängen sedan sex och tittat på Gossip Girl och ska strax slå på tv:n för partiledardebatten på två:an!
God natt

Smink jag använder


Me today!

På senaste tiden har jag börjat använda smink mer och mer. Till skillnad från förr så tycker jag det är roligt att sminka- och ta hand om mig själv. Det är helt enkelt roligt att se snygg ut!!

Min vän Natalie skrev ett inlägg om vad hon använder för smink, och eftersom vi har ganska många gemensamma läsare var det några som undrade om inte jag kunde skriva om vad jag använder för smink också. Så here we go;

Jag använder mig utav i.d Bare minerals som foundation, rouge och ögonskugga. Ett mineralsmink som är jätte bra! Sedan böjer jag fransarna med en ögonfransböjare från Make Up Store med värme i som gör att fransarna böjer sig på ett snyggt sätt, plus att man kan böja dom med mascara på. Därefter tar jag kajal på nedre kanten av ögonlocken för att rama in ögat på ett snyggt sätt. Till sist kletar jag på lite mascara från Dior för att få ett längre intryck av fransarna.

På läpparna använder jag oftas försvarets hudsalva!

Möta upp Linda i stan

Idag har det varit en sådan där dag som man bara vill stanna kvar hemma under täcket och titta på Gossip Girl hela dagen men jag gick till skolan ändå. I jeans och mjukiströja dock. Var sådär allmänt seg och trött i huvudet så direkt efter gympan tog jag mina saker och satte mig på bussen hem i bara gympakläder. Så kan det gå. Jag var så trött att jag till och med glömde bort att jag hade tid på Bellitudo klockan tre för brynfixning.

Hur som haver så har jag precis duschat och ätit middag så nu bär det av till stan för att möta upp Linda för en liten fika!
Puss


Jacka - Zoul, blus - Kappahl, jeans - Diesel, stövlar - Replay, väska - Mulberry
Över det tar jag min korta, svarta Canada Goose jacka!

100128

God morgon!
Snart dags för skolan. Ville bara säga att jag fortfarande lever! Hehe, har varit lite dåligt med uppdatering men det ska det ändras på.
Igår var jag i skolan fram till 13.30. Då hade vi en stor genomgång på hur alla val av individuella val inför tvåan och trean kommer gå till, vilket var väldigt roligt! Därefter mötte jag upp Linda vid Järntorget för fika och lite skvaller. Därifrån gick vi tillsammans med styrelsemötet med MUF vilket också var mycket intressant!!
Bilderna är från i fredags kväll när Linda, Linn, Mari och jag hade högerkonferens på Condeco!
Puss

Dags för vardagssysslorna!

Nu ska jag se till att tvätta upp alla kläder så jag har någonting att ha på mig resten av veckan. Såg ni frisyren? Är supernöjd!
Hörs ikväll.


Hm. Det kommer ta ett tag...

Stockholmssyndromet - Preklinfrisyren




Nyekiperad från MQ!




Både jeansen och jackan är nya från MQ! Både mockajackan och jeansen var på rea, vilket kap!

Först mys med pappa sedan fest med tjejerna!

Hejsan!
Lördag idag. Har varit i stan hela dagen med mormor och shoppat, det blev bland annat två nagellack (ett i svart och ett i pärlemor) och en svart, midjekort, tight mockajacka som blir perfekt som kavaj nu på vintern och jacka på våren! Visar bilder i morgon.

Ikväll bär det av in till stan. Jag och Linda ska slå klackarna i taket tillsammans med några av hennes vänner på Peacock! Det kommer bli rätt så nice känner jag på mig. Tröttnar vi går vi vidare till gamla, hererliga Modesty!
Ha en underbar lördagskväll allesammans =)

Jag älskar päls!

Visst, jag har märkeshalsdukar, MUF-pins på kappan och en päls på huvudet. Klart att det sticker i folks ögon.
Men ärligt talat så bryr jag mig inte över huvud taget. Jag står för den jag är, vad jag vill och tycker är snyggt. Jag står för att jag älskar att shoppa, att jag tycker det är coolt att plugga, att jag är moderat och att jag älskar päls. Att jag vågar stå för det som ni inte vågar, gör att jag har kommit så mycket längre än vad ni har. Ni är fega, ni kommenterar i anonyma namn och har egentligen inga åsikter utan följer med strömmen.
Så ni dubbelmoral människor som äter kött och har på er skinnhandskar men hatar folk med päls, ge er! Antingen gillar man päls eller inte, men tro inte att ni kommer undan med fuskpäls. Det är bara patetiskt.
Nu ska jag ta en snabb dusch innan lyxfällan börjar!
God natt bloggen <3

min eftermiddag:

God eftermiddag godingar!
Jag sitter vid köksbordet och tittar ut över plugghavet som täcker bordet. Det ligger papper överallt, jag får ont i huvudet. Har suttit och pluggat i n halvtimma sedan jag kom hem från skolan och börjar känna att jag har kläm på det mesta nu faktiskt. Vilket känns väldigt skönt. Ska ta och gå igenom allt och se så att jag vet hur man räknar ut substansmängden när man har molmassan och massan i g, och vice-versa. Det är inte speciellt svårt utan krångligt att komma ihåg vilken som är gånger den ena och delat med den andra men det löser sig nog.
Vi hörs lite senare. Då ska vi ta upp pälsdiskussionen som har varit uppe på tapeten bland kommentarerna ett antal gånger.
Puss
Mina tre bästa vänner inför provet;
m=M•n
M=m/n
n=m/M

Kvällstips

Nu har jag suttit i nästan två timmar och pluggat kemi. Eller ja, de senaste tjugo minuterna har jag spenderat framför "Sju sorters kakor", nergrävd i chokladmuffins-receptet och bakat muffins. De är inne i ugnen nu så jag tänkte blogga lite!
Ska alldeles strax hoppa in i duschen och göra mig reda för kvällen. Tänkte slänga mig i sängen tidigt idag och titta på några avsnitt av GG, Gossip Girl. Linda, min bästis har visat mig en sida som heter http://ch131.com där alla senaste filmer och serier som går på tv ligger ute som man kan kolla på, gratis såklart. Det är grymt bra kvalité på bilden, nackdelen är att man inte kan välja dit svensk text om man behöver det men man kommer snabbt in i engelskan. Jag lovar!
Det rekommenderar jag starkt om det är så att ni följer en serie eller är sugna att se en ny film som precis kommit ut.
God natt <3

100119

Hejsan!
Idag har det varit en ganska bra dag, tills det var dags att åka till vårdcentralen och ta sprutan mot Hepatit B och hudtestet TBC. Det gjorde riktigt, riktigt ont om jag får säga det själv. Vaccinationen visste jag hur den skulle gå till (precis som alla andra) men hudtestet var annorlunda. Hon stack in en lång spruta i underarmen, så ytligt som det bara gick och spruta in något. Det blev en stor "bubbla" under skinnet som tydligen skulle vara där tills på fredag då vi ses igen... Får huvudvärk bara jag tänker på min högra arm med massa plåster på.
Sedan åkte Nellan, mamma och jag till McDonadld´s och köpte glass med chokladsås. Synd nog gasade mamma för mycket vid trafikstoppet så jag fick all chokladsås över mig på mina nya jeans. Great! De ligger i tvättmaskinen nu. Så det kan gå när man ska till USA egentligen...
Mamma visar tydligt var plåstren sitter någonstans.
Så här glad är man när man har en hel kväll framför sig med Kemi!

Pannkaksfrukost hjärta Jossan

Finns det något godare än pannkakor till frukost? Nej, tänkte väl det!
Nu ska vi strax åka in till stan. ha en trevlig söndag så hörs vi i eftermiddag.


Mamma steker pannkakor...

...jag sitter vid bordet och väntar...

...pannkakorna kommer....

...och dom är riktigt goda!

Mina nya jeans från Diesel! En julklapp från mamma.




100117

God morgon!
Söndag idag, för många en väldigt lugn dag. Inte för mig. Ska åka in till stan med pappa och gå på en lägenhetsvisning i Linnéstaden och sedan träna med min bästis Linda på Sats. Det blir bara en snabbis i gymmet med maskinerna, måste direkt hem sedan och plugga. Ska hinna göra klart min engelska uppsats om min första dag på Rudebecks och även plugga lite matte och kemi innan jag går och lägger mig.

Nyduschad och insvept i mammas stora kofta!

100116

Hejsan!
Det har inte hänt speciellt mycket idag, har varit och jobbat och spenderade några timmar på eftermiddagen efter jobbet på stan med pappa. Hittade ett par fina jeans som jag var tvungen att köpa, ett par Diesel, visar i morgon. Har även utökat mitt skolkort så jag kan åka runt i stan på helgerna och på kvällarna efter sju utan att behöva betala varje gång, det var svindyrt men jag tror det lönar sig!

Ikväll ska jag vara hemma med pappa och ta det lugnt. Det blir antagligen bänkning framför Robinson med lite god mat!

Vad har ni gjort idag?


Åh, jg saknar Thailand i dessa tråkiga, dystra vintertider!

Snabba Cash

Hej hopp!
Äntligen fredag, som jag längtat. Första veckan i skolan efter ett lov är inte speciellt rolig, det är riktigt jobbigt att komma upp ur sängen och ännu värre att gå ner till bussen i flera minusgrader. Som tur är så är det helg nu och då kan man pusta ut och ladda om batteriet!

Har spenderat de fyra senaste timmarna på Bergarkungen, först middag med Pontus, Hans och mamma. Därefter var det prämier av Snabba Cash som vi gick på. Bästa Hans hade fixat plusstolarna (de bästa i hela slongen, mitten mitten med extra stort benutrymme) så det var riktigt härligt! Ett stort plus var att filmen var bra och att godiset var färskt =)

Ska strax gå och lägga mig. Jag ska upp och jobba tidigt i morgon bitti och därefter in till stan och spendera mina julklappspengar! Vi hörs i morgon!


Mamma ville ta en outfit bild i backen på väg ner till bilen! Here it is ;)

Jag hade på mig pälsen, ett par jeans och boots!

Här äter vi! Mamma, hans och Pontus åt pasta. Jag tog en sushi, men den var inte så god
så jag köpte en stor Ceasarsallad istället!

Mamma!

Jag och mamma! Är vi lika?

Vi blev kissenödiga, så vi gick in på herrarnas (det var flera meter lång kö in till tjejernas, varför stå i den när man kan ta killarnas som var utan kö istället?).

Mamma igen =)

En viktig men liten detalj, som gör stor skillnad!

Jag är inte den personen som har så stort behov av att sminka mig eller stå framför spegeln i flera timmar för att fixa i ordning mig på morgonen innan jag går ut. Jag har helt enkelt inte behövt det tack vare att jag har så fin och jämn hud som jag är väldigt glad över att jag har. Det har gjort att jag har valt att lägga ner tid och pengar på en helt annan sak. Brynen!
Jag tycker det ser så himla fräscht och snyggt ut med ett par mörka, välformade bryn som ramar in ögonen och som ger ett fint intryck. Jag tror många glömmer bort dom och tänker att det inte spelar så stor roll. Det är fel.
Om det är något som jag vill tipsa om så är det att se till att ha snygga och välvårdade bryn. Jag är den som gärna hoppar över det där med noppring, jag tycker det gör så ont. Jag går hellre till en annan som gör det åt mig så slipper jag tänka på det.

Tycker du också att det är obehagligt eller svårt att få till formen? Gå till en frisörsalong så hjälper dom dig. Hålla efter själv kan man enkelt göra när man fått till en fin form.

Nyduschad med fina, nygjorda bryn som Sara gjort! Hon är bäst <3

100114

God kväll söta läsare!
Det har varit segt med uppdatering den senaste tiden, men jag (precis som många andra) har bloggtorka så det bara skriker om det. Det känns nästan jobbigt att behöva skriva, som om man behöver trycka ut vart enda ord i inläggen. Ska försöka bättra mig och uppdatera lite oftare. Märker trots allt att besökarna håller i sig, vilket är väldigt, väldigt roligt, så jag ska se till att bättra mig.

Har varit i skolan fram till fyra idag och sedan dess har jag inte gjort något speciellt, i stort sätt bara duschat och gjort i ordning mig för en pluggkväll. Jag har kemiprov på torsdag om bla Mol, molmassa, substansmängd som är det väsentliga och som allt utgår ifrån kan man säga. Jag har även lite småläxor såsom engelska där vi ska skriva om vår första dag på gymnasiet och våra tankar kring den dagen. Vi har även en läxa i svenskan där vi ska skriva ett referat om en text som handlar om att man ska ta bort VG- och MVG gränsen och införskaffa ett intagningsprov till varje linje på högskolor så att den som är bäst lämpad för utbildningen får platsen. Ganska smart idé, men kanske lite för omständig. Ska sätta igång med de "småläxorna" så jag har dom klara så jag kan fokusera på provet i helgen och nästa vecka!


Söta Tuva vid lunchen idag på Rosa Pantern! Vi åt tacotallrik. Mumma!

Jag älskar när Nellan ska leka frisör med mig...

...Det är riktigt skönt att sitta i flera timmar och bara bli borstad =)

100112

Hejsan!
Då var första dagen, efter jullovet, i skolan avklarad. Det har blivit en hel del schema-ändringar inför våren men det är fortfarande samma tider som vi började och slutade på innan lovet.
Igår var första MUF-mötet också, så nu är allt i vardagen på sin plats! En liten rolig dialog jag och mamma hade igår vid middagen innan jag ska iväg till bussen till MUF!

Mamma -  Varför stressar du så?
Jag - Jag har bråttom, jag ska iväg till MUF
Mamma -  Vad ska ni göra där idag då, någon rolig talare?
Jag - Nej, vi ska softa!
Mamma - Stressar du iväg för att få softa?

100110

God morgon!
Kom precis hem från Linda efter att ha sovit där i natt. Kusinerna var hemma hos oss igår på julgransplundring och middag. Mycket trevligt!
Drog in till stan och mötte Linda vid nio tiden och åkte hem till henne med McDonald´s mat och tittade på Beck. Det slutade med att vi gick och la oss i tid.
I eftermiddag kommer Hanne, Mona, Linn och Tuva hem till mig på GH-kväll och middag, riktigt mysigt. Innan dess ska jag se om det finns något pass på gymmet som jag kan ta eller om jag bara ska köra en sväng på maskinerna innan vi åker och handlar.
Puss

100108

Hejsan!
Fredag idag, rätt skönt. Fast man kan nästan säga att det är fredag hela veckan för mig som fortfarande har lov, glömmer nästan av vilken dag det är under loven och alla längre ledigheter.
Kom precis hem efter att ha varit och ätit lunch tillsammans med mamma och morfar, det blev lax för mammas och min del och morfar tog någon kötträtt. Ska alldeles strax packa träningsväskan och åka in och träna tillsammans med min bästa kompis Elin och Johanna som ska prov-träna där idag. Vi ska köra BodyPump, det är min favorit!

Igår hade jag ett träningspass med min personliga tränare Mia i 40 min. Vi gjorde ett träningsschema till mig där vi går igenom hela kroppen i gymmet och strechinga efteråt. Ett riktigt tufft program blev det. Nu ska vi se till att bli riktigt slanka inför USA! Fick även med mig en fin träningsväska, en vattenflaska och bodylotion därifrån.

Ikväll kommer Linda hem till mig, vi ska ha lite myskväll med middag, godis och slapp i soffan. Hon sover antagligen över här då också =)


Mina mjukis är på =)

Dags för träning!

Nu ska jag alldeles strax ta bussen in till stan och träna idag igen! Jag ska få en gidad tur runt gymmet för att se hur alla maskiner fungerar och används. Därefter blir det hem till pappa och softa!
Puss


Jag tränar i en "I love NY"-tröja från New York, löpartights från Craft och skor från Puma!

100107

God morgon alla söta bloggläsare!
Det har varit en hel del dålig uppdatering de senaste dagarna (hela emot det jag hade som nyårslöfte, men i alla fall). Har helt enkelt inte haft tid. Jag och Hanne har varit och tränat på SATS tillsammans. Är ju nu mera ägare av ett gymkort på SATS, vilket ska bli väldigt roligt. Jag ser fram emot många tuffa pass där tillsammans med Hanne och Linda som också har gymkort där.
Igår körde vi BodyPump på förmiddagen vid elva och det var riktigt jobbigt. Jobbigare än vad jag trodde det skulle vara, instruktören var stenhård men väldigt rolig och spontan. Men det var riktigt skönt efteråt när man fick den där endorfinkicken som alla pratar om! Det var även väldigt skönt att ta passet på morgonen, så är man fit for fight resten av dagen, då vi hade en liten bjudning här hemma.
Idag ska mamma, morfar och jag äta lunch tillsammans och senare i kväll ska jag till SATS och få en liten guidning i gymmet om hur alla maskiner fungerar och de används. Ska försöka hinna ringa Linda också!
Vad ska ni göra idag?
Nyduschad och klar!

100103

God morgon!


Har ägnat hela förmiddagen åt att städa mitt rum och läsa "Dreams from my father" av Barack Obama! Jag har dock bara läst tre sidor (det tar lite tid när man är som mig och måste slå upp alla ord man inte förstår) och jag tycker redan att den är väldigt bra. Jag vet inte vad det är som fascinerar mig, men jag fängslas av hans sätt att skriva och att han tar upp stora delar av sitt liv i den. Han är duktig!

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Antagligen ska jag läsa ännu mer eller gå hem till mormor en stund. Jag tänkte i alla fall läsa fram till tolv så får vi se hur det blir. Är ledsen för att jag inte orkade lägga upp andra delen av Mitt 2009, men jag var redigt trött igår och även idag. Jag får ta de någon gång när jag orkar!
Puss


Här sitter jag just nu =)

Kenza hysteri

Något som jag har fångats av helt är de skor och kläder som Kenza har designat. Jag tror det är för att vi har ungefär samma stil och smak. Jag tycker hennes skinnjacka "Jofama by Kenza 3" är riktigt snygg, ska se till att köpa den här nu i början av året så jag kan använda den i vår.
Är det någon mer än jag som tycker den är riktigt snygg och kommer satsa på den i vår?

100102

God morgon!
Ska alldeles strax iväg in till stan med morfar och äta frukost på Evas Paley, något som vi brukar göra varje helg. Det är jätte mysigt  och sitta där med en stor varm choklad med vispgrädde och en god smörgås tidigt en lördagsmorgon. Tänkte fortsätta med "Mitt 2009" när jag kommer hem. Får se om vi tar resten av året eller om det blir tre delar.
Puss
p.s. Svar till "Anonym" som undrade vad jag hade i handikapp i golfen. Jag har 36 plus, alltså inget handikapp än utan jag håller på.

mitt 2009 - del 1

Jag tänkte ta och berätta vad som har hänt under 2009, månad för månad!
Here we go!
Januari
Året började med att jag var i Thailand tillsammans med mamma över jul och nyår från 21/12 - 7/1. Skolan satte igång den 8:e, då var det sista terminen kvar i grundskolan. Jag lovade mig själv att gå ur med bra betyg.
Vi i Thailand
Jag såg ofta ut så här
Jag och min vän Elin umgicks väldigt mycket
Bloggen såg ut så här
Jag fick min älskade pälsmössa av mormor.
Februari
Nu hade skolan dragit igång på allvar. Jag satt mycket med läxorna och pluggade. I denna månaden väcktes mitt intresse för politik och jag ville gå med i ett politiskt ungdomsförbund. Det stod mellan LUF och MUF.
Vi var på melodifestivalen när den var i Göteborg
Vi var ofta på bio, mamma, Pontus, Hans och jag!
Jag gick med i LUF, Liberala ungdomsförbundet
Mitt lag i biljard blev tillfrågade om vi ville vara med och spela SM
Mars
Då åkte vi ner till Tyskland över en vecka, det var ett utbyte mellan vår skola och en skola i Tyskland. Det var riktigt kul. Jag var även väldigt aktiv i LUF nu.
Jag hade ett extra utvecklingssamtal med en utav mina lärare som jag tyckte misskötte sig när det gällde utlärningen.
Vi åkte till Tyskland
Jag satt i publiken på Debatt med Janne Josefsson
Jag tillbringade sportlovet på Kållandsö med mina kusiner
Jag var med i ungdomsfullmäktige
April
Nu började värmen komma fram ordentligt. Jag köpte min jeansjacka som jag i stort sätt bodde i hela sommaren, köpte en iPhone och Ray-Ban. Ja, detta kanske var shoppingens månad.
Jag köpte iPhone
och Ray-Ban
Jag spelade golf för första gången för året
Grillen togs fram
Det blev ännu mer golf
Jeansjackan <3
Vi kunde plugga ute på altanen
Maj
En underbar månad. Bilderna får tala för sig själva!
Jag köpte ny kamera
Jag och Elin försökte motionera mycket
Jag var fortfarande med i LUF
Jag gick ofta barbent
Jag började tänka mycket på farfar. Saknar honom så....
Inventering på Beijer
Vi fick nycklarna till vårt nya hus
Jag började umgås med Linda
Jag fick reda på att Cecilia vad gravid
Bloggen växte sakta
Tyskarna kom till oss i Sverige
Juni
Sista dagarna av nian gjorde jag här och sedan flyttade vi. Jag spelade biljard med mitt lag och vi vann.  Det efterlängtade sommarlovet kom också.
Vi vann SM och fick åka till NM
Vi packade och flyttade ur från huset upp till Vita huset
Jag slutade nian
Fick mina efterlängtade betyg
Vi åkte till USA
Åkte helikopter
Började övningsköra på allvar
→ Jag gick ur styrelsen i LUF och hela förbundet.

Nyårslöften under 2010;

♥ Börja träna - minst två gånger i veckan, varierad träning

♥ Ta mer ansvar för mina studier - gå ur ettan med bra betyg

♥ Börja spara undan lite varje månad av allt jag tjänar -  så jag får ihop ett sparande som jag kan göra vad jag vill med

♥ Äta sundare och dra ner på godis, pizza, Mc Donald´s etc
♥ Börja uppdatera mer här bloggen med roligare inlägg och fler bilder


100101

Hejsan allesammans =)

Gud vad ovant att skriva -10 nu istället för -09 i rubriken!
Hade ni ett trevligt nyårsfirande? Det hade jag!
Åkte hem till Linda vid halv sex tiden och började förfesten där igår. Linn kom vid sju halv åtta. Vi började med att skåla och sedan titta på film. Därefter var det dags för middag, räkor och kalkon med klyftpotatis och massa gott att dricka till. När vi ätit klart kom Lindas grannar så började vi spela "När och fjärran" tillsammans tills det var dags att gå ut för att fira in det nya året med fireworks och skumpa! Vi hade mycket trevligt. Vid två snåret kom vi på att vi skulle dra in till stan och titta förbi Modesty en stund innan det stängde. Sagt och gjort. Vi var hemma igen vid fyra och somnade vid fem-tiden. Vilken natt säger jag bara ;)

Vad gjorde ni?

Bildbomb;














RSS 2.0