Bondbrud










Lilla Pippi är också med när kameran är igång!
Detta är kvällens klädsel!

Nu är det dags att hoppa in i bilen. Nu bär det av till premieren av Bond! Hoppas ni får en bra fredag allesammans!
Kram

Jossan shoppar







Ett litet inlägg med "stuff" jag köpte idag i stan. Måste tacka min kära mormor som var stadd i kassa även idag!
Tack!

Tunika; Indiska
Knästrumpor; Indiska
Neon rosa tights; Indiska

Med andra ord är allt från landet där New Dehli är huvudstad!
Haha!

Kram

Dagens outfit;

Hejsan svejsan. Stads besöket idag var fantastiskt roligt. Nellan köpte halloween kläder, mormor en ny jacka och jag en massa nya kläder! Är jätte nöjd med stadsbesöket. Har ni haft en bra dag?

Här kommer min outfit;






Jacka: Skinnjacka från en affär på kungsgatan
Klänning: Design only
Halsduk: Mulberry
Skor: UGG:S
Strumpbyxor: H&M

Fredag

God morgon allihopa!
Kvällen hos Natalie igår var jättemysig! Vi köpte chips med dipp till, såg på film och pratade om allt mellan himmel och jord! Sådana kvällar behövs lite oftare, så man får passa på nu nör det är lov! Herre gud. Snart är lovet slut, var har det tagit vägen? Loven går verkligen snabbt, skulle önska att dom var lite längre. Det känns som om att när loven precis har börjat så slutar de med det samma. Jaja, men får göra det bästa av situationen. Så idag ska jag till stan med mamma och mormor. Antar att det blir lunch på Åhléns, fika på Nk och shopping lite här och var. Love it!

Senare blir det bio. James Bond har nämligen premier idag. Gud vad kul det ska bli. Bion börjar 18,20 men innna blir det fika på Bergarkungens fik. Stor varm choklad och en kladdkaka med vispad grädde! Låter inte det som en perfekt fredagskväll med familjen? Ska ni se den?
Det var allt för mig nu. Hoppas ni haft en skön morgon allesammans.
Puss och kram

Torsdag

Hejsan bloggen!
Haft en lugn och skön dag. Vaknade vid 8 tiden, mamma hade nämligen lovat oss att köra oss till simhallen idag. Vilket hon också gjorde. Vi stannade kvar i Kungälv och åt lunch på McDonald´s och strosade runt bland affärerna. Vi gick in i hälsabutiken "Life" Där jag hittade en produkt vid namn "Hårkontroll". Den ska tydligen vara bra för hår, naglar och huden. Hoppas verkligen det. Mitt hår är ganska tunnt och mina naglar skivar sig lätt. Det står på förpackningen att den ska hjälpa mot det. Så nu är det upp till bevis! Haha!
Har ni gjort något idag?
Puss


P.S. Jag ska redogöra min åsikt om produkten efter jag använt tabletterna två gånger om dagen i 14 dagar! Alltså den 13:de november får ni min åsikt!

Power walk

Gud vad skönt det känns nu efteråt. Är lite rosig om kinderna men det får man ta. Älskar verkligen när man känner att man gjort något bra med sin kropp. Ska försöka att göra detta lite oftare och helst få in det som en rutin i min vardag att gå ut och ta en power walk som ett uppehåll på pluaggandet och bara gå ut och prata av sig lite med Natalie, då känns det kul att träna. Vi gick c:a 6 km på drygt 40 min. det får man ändå säga är rätt okej. men gud vad benen, låren och magen värkte. Dessutom var vi ute och gick i endast 7 grader varm luft och det kändes. Efter ett tag började det blåsa lite grann, där av mina rosiga kinder. Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha av mig svetten. Senare blir det att gå ned till Konsum och handla lite gotti-gotti som "beläning" för mördan! Haha.
Puss på er


Jag utanför Natalies hus


Söta Natalie i träningskläder

Latar mig

Hej bloggen!
Ligger i Natalies stora säng och latar mig. Kom precis hem från ännu en dag i stan. Natalie ringde och frågade om vi skulle in och ta en fika och jag nappade självklart på det. Bara för att vi tryckte i oss en massa godsaker bla varm choklad med grädde marshmallows i ska vi ut på en power walk runt hela Surte. Det känns skönt att äntligen komma ut och röra på sig lite grann efter ett par dagar inomhus. Senare blir deet en sväng till Konsum, ska handla morötter, gurka och paprika som vi sedan ska strimmla, eller göra små "stavar" som vi sedan doppar i någon god dipp. Låter inte det som en perfekt tjejeftermiddag med bästa vännen? Det är iallafall vad jag kallar tjejkväll. Förmodligen sover jag över här också.
Hoppas ni haft en bra onsdag allesammans!
Puss puss

Dagens klädsel;









Today;
Stövlar; Replay
Kofta; Gina tricot
Halsduk; En butik i London
Strumpbyxor; H&M

Onsdag

Tjenixen bloggen!
Sovit gott inatt? Det har jag!
Ska snart ned och äta frukost.
Tänkte snabbt bara gå igenom dagen! Har planer på att ta en tripp ned till stan för att kika efter ett par nya stövlar som jag så gärna vill ha. De på plantagen var inte riktigt min stil utan jag får helt enkelt vänta tills jag sparat ihop mina månadspengs slantar. Hehe! Senare ska jag försöka sätta igång med läxorna och pluggandet till de olika proven vi har, enlig handlingsplanen v.44! Därfeter har jag inte bestämt något utan vi får helt enkelt se hur dagen rullar på.
Mamma har lovat att hon ska fota mig i skogen, ska nämligen ha en profilbild hade jag tänkt men har ingen aning om vilken bild jag ska så det är bäst att ta en ny. Hoppas att vi hinner ut idag innan mörkret faller.
Det var allt från mig så länge.
Trevlig onsdag allesammans!


En bild från i våras, på bussen med Elin på väg hem från stan!

Handlingsplan v.44

Hade tänkt att jag skulle börja med en handlingsplan varje vecka för att enklare sturkturera upp mitt liv så allt slipper bli så stressigt dagen innan man ska ha något p.g.a uppskjutning av "måste-göras-saker".

Skola- Vi har höstlov för tillfället men ska försöka komma igång med pluggandet till fysikprovet som vi har på fredag nästa vecka. Samt förbereda inför kommande prov och läxförhör.

Kärlek/relationer- Är singel och tänker vara det ett bra tag framåt.

Hälsa- Försöker ta hand om min kropp. Men dessvärre kommer det ned allt för mycket sötsaker i magen ändå. Måste verkligen bättra mig när det gäller hälsa och motion i allmänhet. Som jag nämnde i tidigare inlägg så ska jag försöka komma igång med styrketräningspass eller likande. Men det blir aldrig av. Måste skärpa mig med det.

Övrigt- Än så länge ingenting.

Hello

Hello bloggen!
Kom precis hem från simhallen. kan berätta att jag simmade 1250 meter idag. Det är alltså 50 längder på en 25 meters bassäng. det är jag väldigt nöjd med. Min syster hade gjort upp med sin pappa att om hon klarade 1000 meter skulle hon få 100 kr. Självkart fixade hon det och är nu 100 kronor rikare. Hehe! 
Ska snart äta lunch. Gissa vad det blir! Jag kan ge er en ledtråd. Ledtråden är att morfar kommer. Ni som följt bloggen vet nog vilken det är ;) Hoppas ni kommer på det!

Trevlig fortsatt tisdag på er alla!
Puss

Tisdag

God morgon bloggen!
Har sovit ganska dåligt inatt om jag ska vara ärlig. Igår kväll var jag jättetrött och somnade vid nio tiden och vaknade imorse vid fyra tiden och kunde inte somna om. Vet inte varför men jag antar för att vi precis har ställt om klockan för vintertid.

Idag bär det av till simbadet för min del. Måste verkligen träna. Har funderat länge på att skaffa gymkort av något slag men det blir aldrig av. Så än så länge får jag hålla mig till simmandet. Vad som händer senare har jag ingen aning om. Det får vi se.
Men nu ska jag gå ned och förhöra min lillasyster på "gångertabellen". De i hennes klass har nämligen fått det i läxa att kunna gångertabellen innan höstlovet är slut. Så nu är det bara att öva som gäller.

Hoppas ni får en fin dag allesammans!
Puss ♥

Måndag

God morgon bloggen!
Hur mår ni? Här är det bara bra. Det är första dagen på höstlovet idag. Ska ni göra något kul? Själv har jag ingen aning. Funderar på att fråga mamma om hon vill åka med till plantagen idag. Behöver nämligen ett par stövlar. Skulle helst vilja ha ett par "Hunter" stövlar men pappa säger att dom är alldeles för dyra. Eftersom jag inte har någon inkomst ska jag nog hålla mig till det rådet och åka till plantagen och köpa ett par i min prisklass, eller jag, bättre prisklass iallafall. Har ni något bra förslag på var man kan hitta stövlar i rosa eller blommigt av något slag istället för plantagen i samma prisklass ungefär? Då går ni gärna lämna en liten kommentar med namnet på affären i detta inlägg.

Hoppas ni får en bra start på höstlovet och kommer ut i den kalla, blåsiga men ändå fina höstvädret idag. Jag tycker nog att man ska passa på att ta en nypa luft när solen ändå tittar fram för en gång skull. Nu pratar jag naturligt vis om Göteborgsvädret, det kan hända att ni som bor någon annan stans har ett annat väder men hur som haver försöker jag säga att bort räknat från vädret försök att komma ut i friska luften. Haha.
Puss och kram

Lite bilder från lördagen kommer här;


Simone och Linnéa


Jag och Simone


Min bror Pontus


Dansgolvet

Det var allt för mig för tillfället.

Ändrade planer

God eftermiddag bloggen.
Äver idag blev det ändrade planer. I morse fick pappa för sig att lägenheten skulle städas. Svish sa det så var både dammsugaren och moppen framme och städningen var i full gång. vi städade fram till tolv tiden då vi bestämde oss för att se ut en bra biofilm som vi kude se. Det blev High school musical 3. Kan dessvärre meddela att den inte var lika bra som ettan och tvåan är med ändå helt okej.
Snart bär det av till en av mina tre fastrars 43 års kalas. Det ska bli kul att få träffa mina kusiner, självklart ska det bli kul att träffa de andra också men mest kusinerna. Träffar dom alldeles för sällan tycker jag. Hur som haver ska jag först byta om till något lite finare, det får nog bli samma kläder som igår kväll eller något.

Ha en super tervlig kväll allesammans.


En bild på pippi innan hon klippte sig för något år sedan

Söndag

God morgon bloggen.
Kan börja med att berätta att kvällen igår var sjukt kul. Att träffa alla från i somras var grymt roligt! Vet inte var jag ska börja berätta men enkalst är väl att ta det från början.

Det blev ändrade planer med tjejerna i går eftermiddag. Vi bestämde oss för att ses utanför Liseberg direkt istället för att fika i stan först. Vid 18,45 träffades vi utanför stora entren och gick in tillsammans. Inne var det fullt drag med DJ, basket, danstävlingar o.s.v. Läktarna på Liseberg var fulla med folk och dansgolvet lika så. Det var en stor scen med live-band som spelade och en massa dans. Man blev nästan lite snurrig när man mötes av den atmosfären där inne direkt. Men det var grymt kul när vi vant oss efter några sekunder. Det fanns flera kioskar som sålde mat, godis, dricka och massa mer. Discokulan snurrade i full fart och alla skrek av glädje. Det var både utlottning av språkresor, moppar och resväskor. Självklart träffade vi våra ledare från i somras och alla minnen kom tillbaka. Kommer aldrig glömma denna sjukt roliga kväll. Defintivt inte värken från att stapplat runt i ett par skor med 12 cm klack i fem timmar mellan dansgolvet och kisoken. Haha! Men hur är det egentligen. Ska man vara fin får man faktiskt lida pin. Och det stämmer som otur är. Hehe!
Bilder får ni senare idag eller senast imorgon.

Idag blir det mest slapp framför TVn eller möta upp någon kompis. Med andra ord en rätt lugn och skön dag för att ta igen sig efter gårdagen.
Har ni andra haft en bra helg?

Reunion 2008

Så kallas discot som STS anordnat. Och här kommer bilder på outfiten för ikväll.








Klädsel;
Klänning; Monsoon
Skor; Din sko
Tights; Rut m.fl.

Lördag

Hejsan allihopa.
Haft en skön lördag morgon? Det har jag. Vaknade upp hos Natalie av att telefonen ringde. Det var mamma! Hon frågade om vi skulle till stan för att handla något fint till discot ikväll. Jag, mamma och Hans tog bilen in till stan för en shoppingtur. Hittade ett par skor, tights och en tunika. Det blir perfekt tills ikväll. Jag ska visa er en outfit efter jag duschat.

Som jag sa vaknade jag upp hos Natalie. Vi bestämde igår kväll att jag skulle komma upp och nana över hos bästisen vilket jag också gjorde. Vi låg och snackade om allt mellan himmel och jord tills klockan blev över tolv då vi somande. Sjukt rolig kväll!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning inför kvällen. Ska möta upp Linnéa och Simone i stan lite senare i eftermiddag så vi har sällskap till Liseberg. Det var allt för mig. Outfiten får ni innan jag tar bussen.
Puss och kram

Höstlov

Nu är det äntligen höstlov. Det som alla elever väntat på de senaste veckorna! Ska ni hitta på något skoj? Det ska jag. Jag ska till stan idag, disco imorgon, slappdag på söndag, stan igen med Natalie på måndag, myskväll hemma hos mig eller Natalie från tisdag kväll till onsdag förmiddag och slappa resten av onsdagen, torsdagen- och fredagen är inte planerade än. Men det blir säkert något minnesvärt. Nu ska jag ned till bussen för att möta upp flickorna. Puss allihopa


Dagens hopp


Skinnjacka; En skinnbutik på Kungsgatan, glömt vad den heter
Jeans; Cheap monday
Skor; Scorett
Halsduk; Mulberry
Väska; Mulberry
Kofta; Gina tricot
Linne; H&M

Fredag

Gó morgon sömntutor! Allt väl med er? Här är det kanon bra. Har sovmorgon till 10.20 och slutar kl 14. Kan det blir bättre tider på en fredag innan en hel vecka lov? Tror knappast det. 

Efter skolan bär det av in till stan för att möta upp Simone och Linnéa, vi går väl och sätter oss på ett mysigt litet café i stan någonstans och småpratar skulle jag tro. Jag har väldigt mycket att berätta och jag antar att de också har det. 
Tyvärr blir det ingen simning idag med Elin p.g.a stadsbesöket men jag ser verkligen fram emot att träffa dig nästa fredag istället Elin. Hoppas det är okej för dig. men det tror jag. Hur som haver ska gå ned och titta lite på fysik-läxan och äta en god frukost. 
Hejhopp allihopa. Hoppas ni får en rolig och skön fredag allesammans.

Ciao

Torsdag

Hejsan bloggen? 
Allt väl med alla? Här är det toppen. Det är ju snart helg, ellerhur? Ska ni hitta på något kul? Själv ska jag träffa Simone och Linnea från språkresan imorgon och på lördag är det ett jättestort disco i Lisebergshallen. Det ser jag verkligen fram emot. 

Idag har det varit en rolig och intressant dag. Vi har haft många roliga lektioner idag och metteprov hade vi dessutom. Jag tror det gick bra, eller jag hoppas för det kändes bra när jag skrev och gick igenom det. Det tog över en timma för mig att skiva provet, bara av det blir man nervös tycker jag. 

Har precis ätit tacos med hela familjen. Älskar verkligen tacos. det är både nyttigt och gott! Kan det bli bättre? Snart bär det av till fritidsgården för att träffa lite folk och sitta och snacka av sig lite. 

Men först tänkte jag berätta varför jag är på så himla bra humör. Det är nämligen så att i september någon gång bokade vi en resa till Thailand över jul och nyår och nu är den betald. Nu är det garanterat att vi åker iväg. Både datum för avresa och hemkomst är spikade och jag ser verkligen fram emot 17 dagar lugn och ro under jullovet i Thailand på en elefantrygg och i en solstol på stranden med en bra bok och där man hör vågorna som rullar in mot stranden i bakgrunden. Låter inte det fantastiskt! Är grymt glad över att jag får åka på en sådan härlig och minnesvärd resa över jul och nyår.

Nu ska jag byta om från mjukisbyxor och tjocktröja till något lite mer "finare" och sätta mig på bussen till fritidsgården. 
Senare ikväll, efter fritidsgården blir det plugg till fysikläxan som vi har tills imorgon, jag tar hälften ikväll och andra delen i morgonbitti. Vi har nämligen sovmorgon till 10.20 imorgon p.g.a vår lärare som vi har första lektionen är borta över förmiddagen men kommer till skolan efter lunch, tror jag. Hur som helst, hörs vi inte ikväll så hörs vi imorgon bitti. Jag säger god natt och sov så gott på er alla mina finfina läsare. 

Denna matte asså

Gó kväll bloggen!
Jag och mamma har just suttit med matte en liten stund, men gud vad svårt det är. Jag har inte speciellt svårt med matte över huvud taget men när det gäller negativa tal och potenser med x och y då är jag ingen höjdare i matte. Men när man koncentrerar sig, tänker efter och är noggran går det bra, som tur är! Hur som haver är jag verkligen super trött för tillfället. Kom precis, eller ja, jag kom in för en halvtimma sedan från en promenad med Natalie, vi kände för en en liten tur runt orten för att få snacka av oss lite, fast vi sågs i skolan för bara några timmar sedan. Haha! man får aldrig nog av varann.
Nu ska jag gå ned och dricka en kopp te och titta på några avsnitt från andra avenyn hade jag tänkt mig.
Hur har eran dag varit? Är det bara jag som tycker att dagarna går så fort så man inte har en aning om vilket datum- eller dag det är överhuvud taget. Jaja. Nu ska jag sluta tjata och få någonting gjort istället. 
Puss och god natt allihopa.


Onsdag

Hejsan bloggen!
Allt väl med er? Här är allt frid och fröjd. Kom precis hem från en grymt rolig dag på ungdomsfullmäktige med massa folk från både min skola och kommunfullmäktige. Vi tog upp en massa motioner och intepelationer som skapade debatt och liknade. grymt kul! snart ska jag äta lite mellanmål och sedan blir det plugg inför matteprov nr 2 som vi har imorgon. Idag hade vi bara ma-prov nr 1. Nr 1 är den enklaste och nr 2 är några grader svårare och kräver mer tänk vid varje uppgift. Hur som helst har dagen varit stålande förutom första lektionen. Vi hade Hem- och konsumentkunskap och laga middag, någon slags indisk kyckling gryta med ris till. Vi hade temat Indien. självklart när jag lyfte på locket till grytan för att titt till den höll jag kvar handen ( handleden ) och fick all ånga på mig. jag brände upp hela handleden och går med bandage nu. Typiskt mig skulle jag kalla det. Gör alltid sådana tabbar. Jaja, nu är det matdags! pannbiff med makaroner. Puss och kram

Dålig uppdatering

Gó kväll allesammans. Det har verkligen varit en usel uppdateringen idag, I know. Men det har verkligen varit så himla mycket nu med allt och alla och inte minst skolan. För övrigt har dagen varit bra, med matte-plugg både hemma hos pappa och mamma, Roger kom hit och jag var med på Pontus träning en stund. Det var nämligen så att pappa skulle åka och handla och köra Pontus och några av hans innebandygäng till träningen så jag hängde på. Hur som helst är det onsdag den 22:a oktober imorgon vilket betyder att jag ska till ungdomsfullmäktige imorgon och prata med politiker eller ja, diskutera som det heter på "politikspråk" Haha! Nu är det dags för mig att krypa ned i sängen med boken som jag fastnade i igår kväll. Kan tala om att boken heter "Twilight" på den eng-serien och " Om jag kunde drömma " på den sv-serien, det finns tre uppföljare, har inte namnen i huvudet men jag kan garantera att serien är den bästa som någonsin gjorts. Författaren heter "Stephenie Meyer" Både jag och Natalie är helt sålda på böckerna. Vet inte hur många gåner jag läst den första boken men det är verkligen något speciellt med den. Kan verkligen rekommendera serien åt er. Hur som haver så säger jag god natt nu och hoppas ni får en skön natt i natt!

Bad hairday?





Sätt i ett diadem! Det funkar alltid =P


Kofta; H&M
Jeans; Wrangler
Tunika; ( under ) Gina tricot
Bag; LV- från Thailand
Diadem; Glitter

Puss

Tisdag

God morgon bloggen! 
Sovit gott? Det har jag. Självklart fastnade jag i boken igår kväll och somnade sent. Typiskt mig. Kan inte hjälpa att den var så bra. Hur som helst är jag uppe nu, ska snart äta frukost och ta på mig kläder. Har dessvärre ingen aning om vad jag ska ha på mig, men det löser sig nog.
Idag är det en hyfsat kort dag jämfört med de andra dagarna. Vi börjar 9.40 och slutar 14.30. När  jag kommer hem sedan är det bara att sätta igång med matten och försöka göra lite andra läxor som vi har under veckan.
Hoppas allt är bra med er och att ni får en bra tisdag allesammans.
Puss

Sweet dreams every body

Ville bara säga god natt till alla läsare. Hoppas ni haft en bra start på veckan, som jag haft. Och hoppas även att vi hörs imorgon också.
Alldeles strax är det läggdags för mig nu om jag ska orka upp imorgon, är verkligen super trött och seg på morgonen och kan även ha lite dåligt morgonhumör, som försvinner när jag fått skriva av mig lite på bloggen, *som tur är* Haha.   Aja, slut på fantasi för tillfället vilket betyder att jag nog är för trött i huvudet, ska lägga mig i sängen med en bra bok och läsa lite grann. Det var allt för mig ikväll.
Och som sagt, sov så gott allesammans

Trött

Hej bloggen!
Haft en bra måndag? Det har jag, fast jag är väldigt trött och hängig. Vet faktiskt inte varför men jag antar att det är det regniga, blåsiga och kalla höstvädrets fel. Hehe, en liten chansning. Eller ja, vi kan skylla på det iallafall.

Hur som helst har dagen för övrigt varit rolig och lärorik, precis som alla andra dagar. Tänka sig att man lär sig något nytt varje dag, det är rätt coolt faktiskt. Tänk hur mycket information man ska komma ihåg under hela sitt liv, hur får det plats i huvudet? Men den saken lämnar jag åt forskarna och deras forskning. Haha! Som ni märker är jag jättetrött och flamsig, men det blir nog bättre med en rostad smörgås och en glas mineralvatten för att hålla blodsockret upp under tiden man pluggar tills middagen är klar.

Har ni mycket som ska vara klart senast denna vecka? Det har vi, eller ja, matte-prov både onsdag och torsdag, vi ska bli klara med vårt "personliga brev" som vi skriver i svenskan för träningens skull inför "vuxen livet" då man faktiskt ska söka jobb och måste skriva ett personligt brev, spanska-läxa, fysik-läxa och Hkk-läxa. Puuh, detta kommer bli jobbigt. Men man får ta en sak i sänder så ska det nog gå bra.
 
Det var allt jag hade på hjärtat. Nu ska jag gå ned och fixa mig ett mellanmål och kanske ta en promenad med hunden och därefter sätta mig ned med läxorna och plugga inför alla läxförhör, både skriftliga och muntliga.
Snart är det höstlov, gud vad jag längtar, det ska verkligen bli skönt med en vecka lov nu. Ellerhur?

Ciao

Måndagens klädsel

Tänkte snabbt bara lägga upp en bild på min outfit idag!


Jeans; Cheap monday
Tunika; Kappahl
Kofta;  NK mode
Skor; UGG;s Australia
Halsduk; Mulberry

Det var allt för mig nu innan skolan!
Puss

Måndag

God morgon bloggen!
Har ni sovit gott? Det har jag gjort, i mitt nystädade rum, hehe.
Nu är det sista veckan i skolan innan höstlov, gud vad skönt det ska bli. Vad ska ni hitta på under höstlovet? Olivia kanske kommer ned till mig från Stockholm, men inget bestämt. Hoppas verkligen, det var flera månader sedan jag såg henne. Saknar henne otroligt mycket. På lördag är det ett jätte stort disco som jag ska gå på, i Lisebergs-hallen. Helt sjukt grymt kommer det bli. Det är STS som arrangerar det och det kommer människor från hela landet som skall vara med från i somras. 

Idag börjar jag kl nio med Kf. Därefter har vi lektioner fram till fyra, puuuh vad jobbigt. Men det är bara en vecka kvar så denna vecka får man ge järnet på. Hoppas ni får en finfin dag allesammans så hörs vi igen efter skolan.
Puss på er

Städmani

Gó kväll alla fina läsare!
Har ni haft en skön eftermiddagssöndag? Det har jag. Vid 18-tiden fick jag för mig att jag skulle städa mitt rum, så där riktig "städmani". Så där som man kan bli ibland när rummet/lägenheten ser värre ut än ett bombnedslag. Så var mitt rum om inte ännu värre. Jaja! Jag satte igång och började städa, min syster hjälpte mig. Alla mina kläder som låg i en hög på golvet  ( 1.80 m hög ) fick jag börja med att sortera i två högar, en smutshög och en ren hög med rena kläder. Därefter var det bara att lägga de smutsiga kläderna i tvättkorgen och den andra högen skulle upp på galgar. Självklart var det så att galgarna inte räckte till, fick springa ned till morfar och hämta nya. Puuh vad jobbigt. Efter detta skulle rummet dammsugas och findammas. Detta tog två timmar, och vi var två! Förstår ni hur stökigt det var?? Bara för att jag har städat så himla bra och noggrant ( det verkligen glänser och skiner av renhet :P ) tog jag lite bilder på mitt rum. Här ska ni få se resultatet:











Det var allt för mig ikväll, God natt och sov så gott!

En solig eftermiddag

Hej bloggen!
Sitter här i Pontus säng med laptoppen i knät och Natalie bredvid mig. Hehe! Ringde Natalie för ett tag sedan och frågade om hon skulle med på promenad, vilket hon ville. Hade egentligen tänkt att ta en långpromenad med hunden i det fina och varma höstvädret, fast vem gör det när man kan ta en liten lugn prat-tur och snacka av sig lite med bästisen? Inte jag iallafall. Självklart åkte kameran med och ett par bilder fotades. Ni ska få se lite senare. Hur som haver sitter nu Natalie här hemma hos mig vid den andra datorn, vi sitter och chattar med varann på varsin dator. Känns som om det är en liten onödig grej att göra men kul! Vilka småbarn vi är, ärligt talat! Haha. Nu ska jag ladda upp bilderna i datorn så ska ni få ett litet smakprov på dagens bilder. Även en liten outfit bild kan man säga eftersom det är på hela kroppen.



Foto: Natalie
Modell: Jag

Outfiten:
Jeans: Crocker
T-shirt: H&M
Kofta: NK mode
Skor: UGG:s Australia
Halsduk: H&M
Mössa: H&M

Söndag

Hej bloggen!
Hur är det? Har ni sovit gott? Det har iallafall jag gjort. Vaknade vid 9-tiden och satte igång med pluggandet direkt, vi har nämligen matteprov nästa vecka på onsdagen. 
Bytet av domänen gick bra. Det känns väldigt kul och lite häftigt att ha en egen domän. Hoppas ni besöker lite oftare nu och gärna lämnar en liten sugnatur efter er i form av en kommentar eller liknande. Hehe! det hade lyst upp dagen ännu mer. 

Idag har vi varit på IKEA med hela familjen kan man säga, Jag, Nellan, mamma och mormor. Vi år lunch på restaurangen och kikade runt lite grann på nedre plan. Både mamma och mormor köpte doft ljus i olika dofter och Nellan fick en spargris till alla sina mynt och liknande. Vad har ni gjort idag? 

Nu ska jag ta en liten runda med Pippi. Lägger in en bild senare på dagens outfit om jag hinner och orkar. 
Puss och kram

Byte av domän!

Hejsan svejsan bloggen!
Tänkte bara skriva några rader angående domän byte. Det är nämligen så att jag ska byta till adressen: josefinsunnergren.se istället för josefinsunnergrens.blogg.se. Detta p.g.a roligare och det blir mer som min egna webbsida. Skickade iväg alla uppgifter idag och kommer få svar inom 24 timmar! Därefter följer bara några ändringar på min inloggningssida på blogg.se och därmed har bloggen ändrat domän. Glöm alltså inte att om ni vill läsa min blogg i fortsättningsvis från måndag morgon så får ni skriva in min nya adress istället! Hoppas detta inte är allt för jobbigt att komma ihåg. Hehe! 

Alltså vill ni följa min blogg från måndag så skriv in adressen; josefinsunnergren.se

det var allt för mig ikväll, tror jag! Om jag inte plötsligt får för mg att jag måste skriva ett inlägg till, vilket ofta brukar hända. Typiskt mig. Haha! Hur som haver så utgår jag från att detta är sista inlägg för ikväll så God natt allihopa.


Våra outfits

Tänkte lägga ut en outfit på mig och Nellan utan för huset.


Nellans outfit;
Jacka; JC
Jeans; Kappahl
Stövlar; Replay

Min outfit;
Jacka; Canada Goose
Klänning; Gina tricot
Stövlar; Replay
Väska; Mulberry

Jossan shoppar

God dag gott folk!
Hemma från en lång och rolig dag i stan med mormor. Fick köpt en del fina saker faktiskt, eller ja, jag fick dom av min underbara mormor. Här ska ni få se!


Necessär från Friis Company


Plattång från märket Vidal Sassoon


Halsduk från Mulberry

Lördag

God morgon bloggen!
Hur är det? Här är det fin fint. Ska snart iväg till stan med mormor. Ska göra lite ärenden bla spruta och shoppa lite smått och gott. Vi får se vad som händer och vad plånboken säger, det är ju den som trots allt räknas i denna fråga. Hehe. 
Vad ska ni hitta på idag? 

Senare ikväll kommer Roger, Nellans pappa hit och ska äta middag tillsammans med oss. Får se om jag stannar hemma eller om jag går hem till en kompis! Hur som haver så ska jag gå och ta på mig lite kläder, äta frukost, borsta tänderna och åka iväg. Ha en super-duper bra lördag så får vi se om vi hörs igen idag, men det tror- och hoppas jag! 

Ciao 

Pizzatime!

Gó kväll!
Hemma från simningen nu. Kan börja med att berätta att jag slog mitt rekord! Denna gången tog jag det på 22 min istället för 27, en rejäl sänkning tycker jag nog. Det känns verkligen skönt efteråt. Det är nu man får unna sig någon lite extra gott. Bara för det sitter nu jag och mamma och äter pizza och jag ska nog hinna med en sväng om till våran granne Konsum strax och köpa lite gotti-gotti innan Idol börjar.  Nu var det ett tag sedan jag såg Idol! Vilka är det som är kvar? Har någon utav era favoriter åkt ut eller är dom kvar? Om en timma får jag svaret! Hehe. Hur som haver så ska jag knalla ned nu. 
Puss, kram och god natt!

Eftermiddags sol






Trevlig fortsatt fredag gott folk ♥

Veckorna flyger iväg

Hej hej bloggen!
Är det bara jag som tycker att veckorna flyger iväg? Nyss var det sommarlov och nu lider det mot höstlov. Det är inte klokt hur dagarna springer iväg, ska inte klaga eftersom jag längtar tills gymnasiet börjar, det ska verkligen bli kul. 

Fick precis ett telefonsamtal från Elin, min bästis. Hon frågade om jag skulle med och simma, vilket jag ska! Roligt sammanträffande eftersom jag jag redan hade  tänkt mig att åka och simma sedan i morse men med henne med är bara ett STORT plus! Hur som haver bär det iväg till simhallen om knappt en timma. Känner mig taggad för att simma 1000 meter på under mitt rekord, 27 min. Eftersom jag bara simmat 1000 meter två gånger blir det nog inte så svårt att slå det, men när jag kommer upp i ett antal gånger och börjar bli lite vältränad kommer det nog bli svårare att slå rekord efter rekord. Då håller man sig ungefär på samma nivå hela tiden. Hihi. 

Har ni haft ett skön fredag hittills? det har jag! Vid 12.40 kallade våran SYV till ett informationsmöte om gymnasium och liknande. Det var ganska mycket information om hur valen går till och vad de olika skolorna har att erbjuda. Mötet höll på i drygt en timma. Vilket jag tycker är för lång tid för att orka lyssna på allt han säger och ta till sig det. Men det gick bra. Är ganska insatt i det där med olika skolor så detta möte var bara ett litet extra tillägg för mig om vad som finns och erbjuds.

Tidigare idag, under svenska lektionen kallade även "Elevrådet" till ett möte med alla nya deltagare från årskurs 7 för att dom skulle få lite information om vad det innebär- och vad man gör i elevrådet. Sedan valdes "styrelsen" som vi har på vår skola, vet inte hur ni har det med det på eran skola men det har vi iallafall. Det betyder att några representanter från elevrådet ska vara med och fatta beslut om de viktigaste frågorna som elevrådet tycker och sedan föra med sig det till ungdomsfullmäktige. Jag hade turen och fick många röster, så nu är jag med i både styrelsen och i ungdomsfullmäktige. Känner mig lite grann som en politiker, men jag tycker det är kul att arbeta med frågor som berör mig, mina skolkamrater och skolan i allmänhet. Dessutom står jag för det jag tycker och tänker, tycker om att föra fram min åsikt och se hur förändringarna förändras om man har sådan tur. 

Det var allt för mig nu, ska gå och äta och packa simkläderna och sedan åka iväg till Oasen som simhallen heter. Ha en fortsatt trevlig fredag alla mina fina läsare. 

Adios

Höstguld





Today;

Jacket; Canada Goose
Dress; Gina tricot
Shoes; UGG;s Australia

God morgon

God morgon bloggen!
Har ni sovit gott? Det har jag gjort, det var svårt att ta sig upp från sängen idag. Men med tanke på att det är sista skoldagen denna vecka blev det genast mycket enklare! Hehe.

Idag har vi bara tre lektioner. Dagen börjar med Svenska kl 09.45, sedan följer Spanska och sist kommer No. Rätt lugn och skön dag idag. Lång sovmorgon och slutar hyfsat tidigt, 15.00! Därefter kör mamma in mig och Nellan till Kungälv, vi ska simma! Idag har Nellan lovat mig att simma 1000 meter, haha, hoppas att hon håller det. Vad som händer senare vet jag inte riktigt, kanske fritidsgården, kanske stan med kompis eller bara softa här hemma! Skönt med fredag idag, eller vad tycker ni? 
Nu ska jag gå och duscha, ta på mig, äta frukost och springa ned till bussen! Ha en jättebra fredag allihopa! 
Puss 

Ännu en lärorik dag på gymnasiemässan

Hejsan bloggen!
Kom precis hem från ännu en lärorik dag på gymnasiemässan! Det är som att gå i en laburint av olika skolor men kommer aldrig till målet, slutet. Önskar verkligen att jag visste vilket gymnasium jag vill gå och inrikting också för den delen! Känns som om det hade underlättat lite i min situation. Hoppas att ni som också står inför detta val gör rätt val. I allt för många fall blir det fel, man vill byta och i hemskaste fall hamnar man efter och det blir svårt att komma ikapp! Bara för det blir det ännu jobbigare att välja eftersom det är en stor del av sitt liv som står på spel över vad man väljer att göra med sitt liv i framtiden! 3 år är väldigt mycket, trivs man inte på skolan/linjen blir det otroligt jobbigt att fortsätta! Så det hoppas jag verkligen att alla ni som står inför valet gör rätt, tänk gärna efter en gång till och gå på "Öppet hus" dagarna som skolan ni är intresserad av erbjuder. Det kan jag garantera att ni tjänar på. Ställ er gärna frågan: Trivs jag här? Skulle jag vilja ägna soppas många timmar som man gör i gymnasiet här? Är lokalerna bra? Hur ser skolan på framtiden? Är lärarna duktiga och brinner de för sina ämnen? Trivs jag i denna miljö? Hur är eleverna på skolan? Är maten god? osv.  Alla dessa frågor är super viktiga i detta valet! Givetvis går det att byta om man hamnar fel, utan problem. Jag säger bara att i värsta fall kan det gå fel och saker man inte vill ska hända händer.
Jaja, nu ska jag ned ock plugga en liten stund på fysik-läxan som vi har tills imorgon!
Puss & God natt allesammans

Today;

Klänning; Miss sixty
Skor; UGG:s Australia
Strumpbyxor; Twilfit

Torsdag

God morgon bloggen!
Har ni sovit gott? Det har i allafall jag!
Nu är det snart helg, gud vad jag längtar. Jag och mormor ska in till stan på lördag! Först ska vi åka till en seconhand-affär som ligger på Nordenskiöldsgatan, mitt emot baby-affären storken i Göteborg. Därefter bär det av till Nordstan, jag ska få min andra vaccineringsspruta mot  livmoderhalscancer. Hatar verkligen att ta sprutor, men när det gäller en sådan viktig och i förhållandes vis billig livsförsäkring gör det inte speciellt mycket! Är glad att min mormor är så snäll att hon betalar den för mig! Tack mormor! 

Idag ska vi ha eng-prov i skolan! Ussh, tycker inte om prov, men har pluggat ganska mycket så det ska nog bli bra! Hehe. Efter skolan hämtar mamma och pappa mig och Pontus, vi ska åka tillsammans till gymnasiemässan för att få en extra inblick i gymnasievärlden! 

Nu ska jag äta frukost! Ha en grymt bra torsdag allesammans!
Hejhopp!

Det lider mot sängtime

Hejsan hoppsan!
Sitter här i soffan och har precis tittat klart på serien "Bonde söker fru". Måste nog erkänna att serien blir bättre och bättre för varje avsnitt jag ser. Haha! Trodde inte att programmet skulle vara så roligt som det faktiskt var! Hoppas det håller i sig! Nu är det snart dags för tandborstning och sedan krypa ned i sängen. Ville bara säga God natt och hoppas att alla har haft en jättebra onsadag!
Puss på er allihopa, mina fina läsare!




Gymnsiemässan

Hej!
Har precis kommit hem från skolan! Idag var vi på gymnasiemässan med skolan, alla i årskurs 9. Hittade några intressanta skolor. Det var de gamla vanliga skolorna som jag tjatat om innan fast jag la märke till några nya idag! B.l.a Polhem-, kitas- och donner gymnasiet. Detta gjorde att jag fick ännu svårare att bestämma mig för en bra skola! Hur som haver så fastnade jag för Sigrid Rudebecks gymnasium! Det verkar så himla bra där. Hoppas att betygen håller i sig och att turen är med mig så kommer jag nog in! Hihi!

Nu ska jag äta, makaroner med köttfärssås. 
Puss 

En smula inredningsdetaljer

Tänkte bara snabbt visa en liten inblick från vårt vardagsrum som mamma har fixat och donat med idag. Här kommer lite bilder;








Mammas nya "barskåp" från en secondhand affär anlände idag vid tio snåret




Det var allt för idag! Nu ska jag gå upp och titta på "Äntligen hemma" som började för en halvtimma sedan! Därefter blir det ännu ett avsnitt av Andra avenyn som börjar 20.30 i ettan! 
God natt allihopa! 

Hemma

Hejsan!
Nu har jag kommit hem från en rätt lugn och skön dag i skolan! Jag tror att det varför att fritidsgården var stängd, vilket betyder att alla elever håller sig vid sina klassrum eller "spår" som det heter! Jaja, ska inte klaga!

Sitter i köket, morfar kom precis. Vi ska äta middag tillsammans med honom idag! Gissa vad det blir? Pannbiff, potatismos, gräddsås och lingon. Denna måltid kan man kalla "våran paradrätt" bara för att vi äter alltid det när morfar ska äta hemma hos oss! Han är ganska kräsen när det gäller mat, och gillar bara pannbiff och "barnmat" som han brukar säga! Haha! Vissa har sina speciella  krav. 
Nu ropar mamma på mig, jag ska duka och röra om i såsen! Ha en super trevlig fortsatt tisdag! 
Puss 


En bild på morfar från Teneriffa 07.

Puss 

Today I´m wearing this;


                                                  Foto: Mamma

Ziptröja; Gina tricot
Linne; H&M
Chinos; Gina tricot
Halsduk; En butik i London
Väska; Mulberry
Skor; Skopunkten
Hårspänne; Glitter

Tisdag

God morgon.
Sitter här vid köksbordet invirad i mitt täcke och orkar knappt hålla ögonen öppna. Idag ska jag till skolan igen, känner mig mycket piggare och friskare idag. Dagen börjar med idrott, sedan följer spanska och sist matte. Sedan blir det hem till plugget, vi har eng-prov på torsdag. Så nu är det engelska för hela slanten. Haha! Nej, nu måste jag ta på mig kläder, äta frukost och springa ned till bussen! Ha en jättebra tisdag!
Puss 



Sweet dreams

Sweet dreams everybody!
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen med min laptop på magen och titta ikapp alla Andra avenyn avsnitt som jag missat under en lång period.
Hoppas ni får en skön och bra sömn inatt allihopa!

Gottigotti


Köpeplättar och köpechokladsås, kan det bli mycket enklare och godare måltid?


Min eng-mapp och en stor godisskål från nellans barnkalas i helgen.

Nu ska jag på vibbträning.
See you!

Gymnasium

Hola!
eftersom jag är sjuk och kan alla glosor i engelskan tänkte jag skriva ett litet inlägg till. Jag tänkte skriva om vad som pågår i mitt huvud nu angående gymnasium, linjer, inriktningar och liknande. 

Det känns som om jag inte har en aning om vad jag vill gå- eller göra för någon ting. Därför ska det bli skönt att åka till gymnasiemässan som är på onsdag mellan 10- och någon ting. Vi ska i allafall vara där från 10-11.10. Där får man chansen att se och lyssna på elever från olika skolor berättar om skolorna, lärarna, undervisningen och maten. Dessutom kan man få en broschyr där öppettider för "Öppethus"  står, då man kan komma och titta och vara med på lektioner under skoldagen plus webb-adress till skolan. 
I skolan satsar jag på att komma in på Sam- och Rudebäcksgymnasiumen bara för de har högst antagningspoäng i Göteborg. Som i sin tur betyder att om jag kan komma in på dem kan jag komma in på vilka gymnasium jag vill. Det känns som en bra grej att satsa på. Bara för att man satsar behöver man inte gå där, men man kan om man vill. Ju högre poäng man har dessto fler skolor och linjer finns det att välja mellan.
Det här är vad som snurrar runt i huvudet just nu.

Puss 



Sjuk

Hejsan.
Är hemma nu. Jag gick hem från skolan idag p.g.a känner mig hängig och ont i huvudet. Ska gå och lägga mig i sängen och äta plättar med sylt- eller chokladsås på och läsa på engelskan som vi ska ha prov i på torsdag!

Om jag kan och orkar senare i eftermiddag ska jag och mormor på vibbträning, missasde den i torsdags p.g.a all tid gick till SO-uppsatsen till fredagen därpå!

Nu fryser jag! Ha en bra fortsatt eftermiddag!

Ciao

Nellans barnkalas


Tänkte snabbt bara lägga in en bild på Nellan från hennes barnkalas i helgen.
Grattis!

Detta har jag på mig idag;


Kofta; Gina tricot
Tunika; Gina tricot
Strumobyxor; Gina tricot
Skor; UGG:s Australia
Väska; Mulberry

Idag kan man säga att min outfit består av kläder från gina tricot med undantag.

Jossan handlar


En ny kofta från Gina tricot inhandlades i helgen, 149 ;-

Måndag

Hellu allihopa!
Nu är jag hemma efter en helg på kållandsö, som är en liten ö utanför Lidköping. Det var jättekul att få träffa alla kusiner igen. Träffade Ylva, min kusin som är jämgammal med mig. Det var skoj, vi hade mycket att prata om sedan sist vi sågs.

Urn-nedsättningen gick också kanonbra! Pappa höll i urnan medans prästen ( som var pappas- och hans syskons kusin ) höll i cermonin. En kort men fin cermoni. Därefter var det fika i församlinghemmet med prinsesstårta, kanelkrans och kaffe eller te. Helt sjuktgott med tårta. Alla farfars bröder var där också. De berättade om gamla minnen de har från när de var små, vad de gjorde och hela farfars uppväxt från födseln till döden. Han har levt ett långt och lyckligt liv fick man intryck av. Det var bra att få veta det!

Nere på Kållandsö var det full fart. Pappa och Peter, mina kusiners pappa fick för sig att såga ned en massa träd och göra en stor höstbrasa av det. Det blev en hög och lång brasa som inte släcktes förän två dygn senare. De sista 12-18 timmarna var det bara glöd, inga lågor eller liknande. Kusinernas hund var där med, en stor och fin Tollare som sprang runt och busade med allt och alla han såg.

Igår kom vi hem vid tolv tiden. Pontus hade match vid två som vi åkte och kollade på. Dessvärre förlorade de med 8-2, en ganska stor förlust. Därefter släppte pappa av mig vid Nisseterminalen i Göteborg vid fyra tiden. Jag strosade runt en timma på stan, kl 17.00 skulle jag möta Cecilia på drottningtorget. Det var verkligen jättemysigt. Först gick vi och åt tapas på en jättefin resturang med levande ljus m.m därefter gick vi och såg filkmen Patrik 1.5! Jag tror det var en av det roligaste filmerna jag sett på länge! Gustaf Skarsgård är ju helt klart en favorit i skådisvärlden! Han spelar verkligen grymtbra! Vid nio tiden tog jag bussen hem till pappa.

Det var min helg. Hur har eran helg varit? Mycket att stå i eller bara tagit det lugnt?
Puss

Jossan ♥

God natt

Ville bara säga god natt till alla er fina läsare! Hade tänkt att gå och lägga mig tidigt idag. Imorgon ska vi åka efter frukosten upp till Lidköping med alla kusiner, det ska bli super kul att få träffa dom, dessvärre på ett sånt tråkigt tillfälle. Men men.

Vi ska vara på landet några dagar, kommer hem igen på söndagen! Ska försöka blogga under helgen om det finns tillgång till internet på mina kusiners dator, de har mobilt bredband tror ja. Hoppas! Bloggen har nästan blivit som ett beroende nu. Det är svårt att låta det gå några dagar mellan inläggen, det går knappt. Och hoppas verkligen att den känslan håller i sig för det är en rolig sysselsättnig.

Nu ropar pappa från varddagsrummet, att jag ska se på filmen nu! Vi kollar nämligen på Sagan om de två tornen eller vad den nu heter, andra filmen i serien sagan om ringen. Iallafall så är kriget nu, som tydligen är så spännande! Haha! Aja, God natt en gång till alla fina människor <3

Puss

Hemma

Hejsan allihopa!
Nu är jag hemma efter en ganska flummig dag på skolan!
Vi fick besök idag av ett par killar från GTG, en gymnasieskola med teknik linjer om man säger så. Det verkade faktiskt sjukt roligt att gå där, det som var minus var att man bara har 5 veckor sommarlov men man får faktiaskt kompensation för det. Några tusen i månaden får man. Skolan, eller skolorna ligger på volvos industri område som ligger i Torslanda och i Lindome! Den i Torslanda är man i om man ska ha mycket praktiska ämnen, som teknink, no eller liknade och i Lindome är man när man har de teoretiska ämnena! Maten äter man på resturang varje dag, vilket är ett stort plus! Då är chansen stor att maten är god och så kan man koncentera sig enklare och bättre! Det andra som var bra är GTG-girls där man träffas alla tjejer och har filmkvällar, tjejmiddagar, shoppingdagar och liknade för att få ihop alla tjejer, eftersom det är så få om går där! Den ligger högt upp på gymnasie-listorna!

Sista skoldagen för mig denna vecka! Imorgon åker jag, pappa, Pontus och alla mina kusiner och dess föräldrar upp till Lidköping för urn-nedsättning av min farfar, väldigt tråkigt. Men det kommer nog bli en fin cermoni!

Nu ska jag fortsätta på min SO-uppsats som ska lämnas in imorgon!
Puss

Ciao

Torsdag

Good mornig every one!
Haha, som ni förstår så är det engelska som vi ska ha prov i på tisdag! Det blir nog inte jättesvårt eftersom jag övat på läxorna och kan böja olika verb efter personer, då tifid och nutid! Det blir nog inga problem!
skolan börjar 8.40 vilket betyder att jag måste skynda mig att äta frukost och sedan springa ned till bussen!

Hur kommer dagen se ut?
jadu, det var en himla bra fråga! Först blir det skola, som vanligt. Därefter får vi se om det blir någon tid över så jag kan åka och simma. Men först och främst måste jag blir klar med SO:n.

Vad ska ni göra idag? Har no också en massa prov och inlämningar i skolan som måste sittas med i stort sätt hela helgen? I såfall, Good luck every one!

Ciao

Bad

Vad går upp mot ett nyupptappat, varmt bad när man är lite halvfrusen, krasslig i halsen, ont i huvudet och lite halvt ihjäl stressad? Ska hoppa i badet med en bra bok och aldrig gå upp igen, haha, det sista är väl att ta i men ändå. Detta har jag verkligen längtat efter, det blir aldrig av bara eftersom allt bara snurrar runt i huvudet när det är så mycket att tänka på! Det känns som om man bara sitter och stirrar ut genom fönstret när man försöker tänka på vilken läxa man ska börja med som om hjärnan stod helt still. Det skulle verkligen inte förvåna mig ett dugg med tanke på hur vårt läx- och prov schema ser ut!
Neh, ush! Inget prat om läxor nu! Nu är det äntligen dags för lite avslappnig för en gång skull!
Imorgon är det nya tag med skolan!

puss&god natt

Plugg, plugg och plugg

Plugg, plugg och ännu med plugg!
Bara för att Hkk uppg. skulle vara klar igår betyder inte det att alla inlämningsuppg. är klara, vilket min hjärna hoppats på! Nej, nu är det dags för ännu en inlämningsuppg. i SO, som handlar om Judendomen och Islam. Vi ska först skriva allt som finns om judendomen och därefter jämföra de båda religonerna och skriva en reflektion. Detta ska vara klart tills på fredag, vilket betyder att jag har idag och imorgon på mig att göra klart uppsatsen. Puh, vad mycket jobb det blev för både hjärnan och handen som får skriva allt.  Har börjat på jämförelsen och är klar med renskrivningen om judendomen vilket betyder att halva jämförelsen- och reflektionen återstår tills imorgon. det blir nog bra!
Nu roppar mamma att vi ska titta på skräpprogramet "Bonde söker fru" som är det mest patetiska programet jag vet, men ändå helt ok för att få sig ett gott skratt! God natt allesammans!

Ciao

Hemma

Äntligen är jag hemma från ännu en skoldag. Jag kan nästan säga att det är fredag imorgon för mig, jag ska vara ledig på fredag. Vi ( jag, pappa och Pontus ) ska till lidköping, kållandsö för urn-nedsättning av min farfar som dog någon gång i september, tråkigt värre =(.

Nu ska jag snart ned till Konsum och handla något gott att ha till mellanmål. Man måste ha lite mat i magen om man ska orka plugga.

Det var allt för mig, ha en super grym fortsatt onsdag!
Puss

Jossan ♥

Dagens outfit

Nu ska jag passa på att lägga upp en bild på dagens outfit för säkerhetens skull att det blir av! Eftersom det krävs mycket tid åt pluggandet idag!



Jenas: crocker
Kofta: United color of benetton
Linne: H&M
Väska: Longshamp

Onsdag

God morgon!
Förlåt för världens sämsta uppdatering, eller ja inte världens kanske men topp 10 i allafall! Förlåt!
Igår höll jag på med HKK uppg. Ni vet den här med att inreda en egen lägenhet. Jag ska säga er att när jag började igår, då trodde jag att jag nästan var klar, jag hade hittat alla möbler jag skulle ha i lägenheten och då trodde jag att det bara var att skriva var de skulle stå. Gissa hur lång tid jag satt och skrev om hur rummen skulle se ut och ritade in möblerna på ritningen! Från kl 16.00 till 22.30 satt jag och skrev utan paus! Fatta att mina armar var döda! Dessutom hade jag inte ätit något under hela dagen, och mat blev det ju inte heller efter pluggandet, det blev sängen direkt.

Idag ska arbetet lämnas in och sättas betyg på, vilket jag är grymt nervös för om jag ska vara ärlig! Men hoppas verkligen att det blir ett bra betyg för all kraft och arbete som jag lagt ned!
Snart är det dags för frukost och sedan börjar jag skolan, kl 8.00 börjar vi idag! Är inte det lite väl tidigt? En sak som är ännu värre är att vi slutar kl 16.30 idag! Vilket betyder 8 och ½ timma bara i skolan och sedan är det minst 2 timmar plugg på en So uppsats som ska vara inlämnad på fredag. Nu tror ni nog att jag skjutit upp allt vi har, men det kan jag säga att jag inte har! Våra lärare ger oss helt sjuka uppg. med så lite marginal så jag tror jag kommer gå in i väggen vilken sekund som helst. Jag väntar bara på vilket arbete det kommer att bli på! Ush, får ont i huvudet bara ab att tänka på hur mycket vi har fram till höstlovet, då det äntligen är lov!

Nu kurrar magen så högt som om en mikrofon satt innuti, det är nog dags för en smula frukost!
Puss

Jossan ♥

Tisdag

God morgon allesammans!
Idag var det verkligen trögt att komma upp, fastän jag la mig tidigt! Har precis klätt på mig kläder, ätit frukost och mamma har förhört mig på spanskan! Är lite nervös inför provet, men det ska nog gå bra!

Idag är en tidig dag (i förhållandes vis till de andra dagarna) Vi börjar 09.40 och slutar 15.00. Vi ska börja dagen med idrott, vilket inte är det roligaste ämnet precis, men men. Därefter är det spanska, vilket innebör prov och sist är det matte! Hyfsat lätt dag om man säger så.

Jag ska träffa Natalie på bussen om 20 min! Vi ska hänga en stund i fritidsgården ett tag innan idrotten drar igång. Hoppas de som står i cafét idag har bakat något gott, tex chokladboll, silviakaka eller något i den stilen, jag är jättesugen på sötgrejer idag känner jag! Ush, det måste sätta stop snart med allt onyttigt, man går bara upp i vikt och får dålig hy dessutom är det faktiskt rätt äcklig om man tänker efter!

Aja, nu ska jag gå ned och borsta tänderna och fixa i ordnig mig inför denna trevliga tisdag!
Hoppas alla får en lugn och skön tisdag!
Puss


En gammal bild från när jag var med Elin i stan i somras <3


Jossan ♥


Suck

Tjäänare!
Nu är det paus från pluggandet ett tag! Vi har nämligen spanska prov imorgon (däför allt plugg) puuh! Men jag tror det kommer gå lysande. Det har inte blivit så mycket uppdatering idag p.g.a allt pluggande, vilket jag är hemskt ledsen för.

Idag gick vi i skolan till fyra som sagt, vilket är väldigt lång tid enligt mig! Haha! Om jag hade fått bestämma hade man gått i skolan på helgerna och varit ledig på vardagarna och Max två timmar plugg i veckan! Hade inte det varit perfekt? Aja, drömma funkar ju alltid.

Har inte ätit sedan 12.10 idag vilket magen är arg för! Därför ska jag gå ned strax och fixa ordning en härlig kvällsmat!

Hoppas ni haft en grymt kul och skön start på veckan!
Puss <3

Jossan ♥

God morgon

God morgon bloggen!
Sitter och pratar i telefon med Natalie. Ska snart äta frukost och ta på mig lite kläder tänkte jag!
Idag blir det skola till kl fyra och därefter är det plugg på spanska glosor och finslipa på min hkk uppg. Senare ikväll blir det promenad med Pippi och kanske med Natalie.
Nu kurrar det i magen, dags för frulle!
Puss

Jossan ♥

Lördag

God dag bloggen!
Nu har jag och mamma varit ute och flängt runt i hela stan, vi var vid salongen Care redan vid 10 och fixade ögonbrynen! Först färgade hon dom, sedan vaxade hon, efter nopprade hon och sist klippte hon dom. Det blev verkligen supersnyggt! Efter brynen åkte vi till Kungälv och hämtade ut maten inför ikväll! Tre stora fat med fisk, kött och skaldjur! Mums! Sedan rullade bilen hem till Gun och Jeff för att lämna av all mat vi hämtat och självklart la vi över de fina bilderna från igår kväll på oss i Jeffs dator. Ikväll kommer han visa bilderna som bildspel för alla! Gud vad kul det kommer att bli. Jag längtar redan! Jag ska massa kort ikväll och lägga ut så ni får se!

Snart kommrt Roger och Nellan hit! Roger ska finslipa sitt tal som han ska hålla ikväll för morfar och Nellan ska dusch och göra sig i ordning precis som jag och mamma.

Ha en grymt kul dag och kväll allesammans!
Puss

Jossan ♥

High school musical

Hejsvejs allesammans!
Gud vad trevligt vi hade det! De vuxna drack vin och jag åt godis, men det funkar det också. Vi pratade om festen imorgon och den kommer bli grym! Allt är planerat som så att det är en spontan fest, man är som man är! Klädslen kommer vara verierande men uppklätt. Morfar ska få höra om hans liv, och vara aktiv själv. Jag kommer mest klämma i i sångerna! Haha! Ni ska höra hur vi låter på en sådan här "förberedelsefest" då kan man tro att det är ett gäng dårar. Alla skriker och skrattar, man äter godis så kinderna blir fulla, Vinflaskorna tar slut och allt är super kul! Älskar de här träffarna, tyvärr är dem allt för sällan, man borde faktiskt skratta så mycket lite oftare! Men man ska inte klaga! Under hela denna vecka har Jeff, morfars systera man sprungit runt i centrum och satt upp bilder, första är från när han var bebis och de går upp i kronologisk ordning ända fram till nuet! Det är sju jättefina bilder på honom! När Jeff på kvällen springer runt med huva för huvudet och häftpistol i handen om kvällarna måste man ju bara fotografera det! Här kommer en bild på hur han ser ut!


Jeff med huva och häftpistol

Vi andra sprang runt i centrum och lekte high school musical. Här kommer en bild från det med!


Tjejerna springer runt och leker high shcool musical

Hejhej

Hejhej!
Äntligen är det helg! Jag och Nellan har varit och simmat, det blev 1000 meter! Nu är jag helt slut i armarna och benen. Men det är bra med lite motion i mellanåt, det är inte så att jag rör mig överdrivet mycket kan man säga, snarare tvärt om! Haha!

Senare i eftermiddag kommer Gun, Jeff och Karolina hit för att diskutera lite grann om morfars överraskningsfest som är imorgon! Han har precis fyllt sjuttio år och ska firas med en hej dundrar fest! Festen kommer äga rum hos Gun och Jeff och hela släkten är inbjuden! Det ser jag verkligen fram emot.

Idag missde jag nästan hela svenskan, Andreas från fritidsgården kom och frågade om jag, Natalie och Paria ville följa med till surteskolan och dela ut lappar om discot Studio 96 som är för alla sjätteklassare i Ale kommun! Självklart hängde vi med på det, och det blev faktiskt rätt många som hängde på iden och kommer! Det ska bli kul! Nu har vi ett stort disco att arrangera tillsammans med Ale fritid. Super kul, verkligen! Förra året var det knappt 200 pers som kom, hoppas det blir lika stort denna gången!
Kemiprovet gick susen! Klarade alla frågor galant förutom den sista, den var riktigt svår och jobbig. Känner mig i allafall jättenöjd med min insats idag!

Nu ska jag se till att få lite mat i magen innan gästerna kommer!
Puss&Kram <3

Jossan ♥

I min väska



*Väska: Longshamp
*Bikini: Calvin Klein
*Mobil: Sony ericsson
*Mobilfodral: Ordning&reda
*Nycklar
*Plånbok: Mulberry
*Lypsyl
*Spegel
*Listerin

Dagens outfit



Body: Gammal från redskapsgymnastiken
Kjol: Kappahl
Tights: Gina tricot
Skor: Scorett

FREDAG

Yes, idag är det fredag!
Nu ska jag snart iväg till skolan för en sista skoldag denna vecka :D Sista lektionen har jag kemiprov, vilket jag är väldigt nervös för! Hoppas verkligen att det går bra, men det tror jag!

Efter skolan blir det simning med lillasyster ( nellan ) vi ska åka till Oasen i Kungälv och simma 1000 meter. Det är verkligen skönt, då känner man att man gjort något bra med sin kropp!

Nu ska jag äta frulle och sticka ned till bussen, ska försöka hinna lägga upp en "outfit" och en "i min väska"!

Puss

Jossan ♥

hemma!

Nu har jag kommit hem efter en tuff orienterings- och skoldag. Orienteringen gick galant, hittade alla kontroller i rätt ordning på en bra tid! Våran skola kom 1:a i 7:ornas årskurs, 2:a i 8:ornas årskurs och 2:a i 9:ornas årskurs. Kul att det gick så bra för oss =D. Det var faktiskt roligare än jag trodde att vara med i en sådan tävling.

Kom precis upp till datorn, har en paus från pluggandet! Vi har ett stort kemiprov imorgon som jag måste plugga järnet till. Som tur var har jag pluggat på varje läxa och kan därför det mesta så det blir nog ingen fara, hoppas jag =P! Kvällen blir väldigt lugn, mycket plugg och titta lite på tv! Jag har varit så inne i kemiboken att jag glömt kolla vad som kommer på tv ikväll, men det är väl alltid något att titta på.

Nu ska jag fortsätta men pluggandet.

Ha en skön kväll allesammans!
Puss
Jossan ♥

2 oktober

God morgon bloggen!
Nu är det dags att gå upp från min varma ock sköna säng för ännu en skoldag! Jag ringde Paria, hon jag ska orientera med idag och frågade vilken tid vi skulle samlas i centrum. Kl 08.50 ska vi vara i bohus och samlas och därefter ta bussen. Jag är faktiskt lite nervös för hur det kommer att gå. Som sagt så gick jag vättlefjäll igår och vakande upp men träningsvärk i hela kroppen, vet inte vad jag ska ta mig till. Alla säger att jag ska träna ännu mer så det ska jag göra. Man kan väl säga att orienteringen blir lite tränig? men vid fem tiden i eftermiddag ska jag och mormor på vibbträning också, och det kan jag berätta att det känns i varenda liten del av kroppen efter en halvtimma!

Senare, efter orienteringen blir det skola som vanligt fråm till kl 16.00! Ush, jag orkar inte så långa skoldagar mer, vi går från ungefär 8 eller 9 till 4 halv fem, och det är väl väldigt lång tid att gå i skolan för att bara gå i nian? Aja, jag ska inte klaga för mycket, det är bara en och en halv termin kvar tills jag börjar gymnasiet. Och det ska bli så skönt! Jag längtar redan :D Har dessvärre ingen aning om vad jag ska gå för linje, men det lutar mot natur. Skolor har jag redan tittat ut! Som första val tänker jag söka Samskolan, andra val blir Rudebäcks, tredjaval blir Gtg och sist blir nog High school i gbg!

Oj vilket lång inlägg det blev, haha! Nu ska jag visa er dagens orienterings outfit! Den kommer här:


Snacka om att se trött ut, jag vet "/


Puss&kram
Jossan ♥

God natt

Ville bara säga god natt till alla söta läsare och icke läsare för den delen också! Sammanfattningen av min dag kan man säga har varit i högt tempo och lite vila. Imorgon blir det orientering, ska representera skolan i alekamapen som
tävlingen heter. Det blir inte så mycket spring, 1 ½ km är sträckan jag ska springa tillsammans med en tjej från min klass! Jag har bara ett litet problem, och det är att jag inte vet exakt när bussen går. Jag kom ihåg att den skulle gå någon gång efter åtta och före nio i morgon bitti. En timma hit och en timma dit är ju inte så farligt, jag får helt enkelt stå och lyssna på musik i en timma om det ska vara så! Nu måste jag lägga mig och vila upp kroppen efter den jobbiga vandringen! Puss& kram och sov så gott <3

1 oktober

Heej! Hur är det?
Äntligen har jag kommit hem från den jädrans vandringen, vättlefjäll! Det var verkligen tufft att gå hela varvet, c:a 29 km är hela varvet runt. Mina fötter och ben domnade bort redn efter 10 km, därefter var det bara viljan som fick en att ens röra sig framåt, eller om det var nedförsbacka vet jag inte =P Haha! Nu är jag i allafall hemma, vilket jag är jättetacksam för! Vi ( jag och Natalie ) gick vilse flera gånger vilket gjorde att vi fick gå extra långt. PUUH! Att jag var förkyld redan innan starten gjorde det inte lättare, när det var c:a 7 km kvar började ögonen och näsan rinna och halsen värka. Ingen enkel match vi gick igenom. Efter att vi passerat sista stationen ( där lärarna satt och gottade sig med sin matsäck och såg till att vi kom rätt ) sprang vi dom sista 5,4 km till "målet". Det kan man säga var en otrolig prestation av oss som redan hade gått 24 km. I slutet av varvet tappade Natalie gnistan och gick med de andra som vi just passerat så de sista två km fick jag jogga/springa sjäv. Nu är jag väldigt stolt över mig själv att jag klarade att gå hela vägen och känner mig inte ett dugg trött, så här en och en halv timma efter målgången! Jag och mamma har gjort upp att jag är ledig fram till 18.00 och sedan ska jag och Pontus förhöra varann på spanska glosor tills provet på tisdag, 11 sidor i kemiboken som vi har prov på på fredag och hjälpa varann med en so uppsats som vi ska lämna in om en vecka. Vad har ni gjort idag? Puss

Jossan ♥

RSS 2.0