Dags att plocka fram golfklubborna...

Hallå!
Tredje dagen avklarad. Har hängt med Virre och grabbarna på lagret nästan hela dagen. Åkt truck, packat ordrar, skrattat, tjötat och jobbat. Lärde mig en massa roliga saker om hur saker fungerar och så där. Riktigt roligt!
Tror jag ska vara där i morgon också (på lagret alltså), det händer mer där och allmänt roligare.
Vi sju kommer Linn och hämtar mig. Dags för golfklubborna att sträcka lite på sig sedan sist. Ska bli riktigt rolig!
Puss

100629

Tjenare bloggen!
Hur är läget? Har ni haft det bra sedan vi hördes sist? Jag har haft det super härligt. Har jobbat mina två första dagar och det är riktigt kul. Hänger mycket med Virre och Elenor, två sjukt roliga brudar som får mig att skratta hela tiden.
Har inte så mycket mer att tillägga. Allt är riktigt bra och jag bara allmänt nöjd med tillvaron för tillfället!
I morgon ska jag spela golf med två fina tjejer, Linn och Lisa från MUF! Får se hur det går... Linn och jag har ju båda rosa som älsklingsfärg så det kommer bli ett rosa äventyr. Haha!!
På torsdag ska jag träffa Martin, som jag inte har träffat sedan skolavslutningen. Saknar honom!
Ha det bäst <3

Innan jag lägger mig

ville jag bara visa er min önskelista som jag har. Fyller ju år snart, eller ja, i augusti! Men ändå... Och tro mig, den kommer fyllas på!

Min helg

Hallå där! Nu är jag hemma igen efter en härlig (trots att jag hatar landet) och skön lång helg. Har bara tagit det väldigt lugnt, ätit god mat, tittat på film, spelat kubb, fiskat, åkt motorbår, solat, tittat på film, ätit godis, spelat spel och sovit. Skönt att ha vilat ut sig en stund, för i morgon börjar jag jobba. Ska jobba nu varje dag fram tills i mitten av augusti, då jag jag åker till mitt älskade USA på andra sidan atlanten! Så hej då sommarlov, hej jobbvardagen!
Jag och min fina kusin Louise på midsommarafton
Kubb-match!
Hamnen, Spiken
Emmelie, Matilda, jag i båten
Louise och Andrea
Kungen på att köra

Kållan, here I come!

Nu åker jag till landet. Kommer hem på söndag kväll!
Bjuder på en bild som jag nyss scannade in, på mig när jag var i Värmland tillsammans med Elin för 6 år sedan.
Puss

Har ingen blogglust över huvud taget.

Åker till Kållandsö med pappa och bror i morgon. Ska in och träna om några timmar, träffa lite härligt folk från MUF och sedan packa. På måndag börjar jobbet! Det är det som händer i mitt liv just nu. Vi hörs!
Puss

1976 vs 2010



Min blogg har visst blivit en monarki-blogg...

Nu har vackra Kronprinsessan Viktoria fått sin drömprins Daniel Westling!! Visst är de fins ihop?

Är det bara jag...

eller har vi inte en väldigt vacker kungafamilj?
Kronprinsessan och hennes Daniel! Eran dag i morgon <3
(Printscreenade bilder från SVT´s livesändning)

Slå på ett:an, finfina grejer!

Sitter och ser på regeringens konsert till brudparet, kronprinsessan Viktoria och hennes Daniel! Väldigt vackert. Älskar alla fina klänningar. Mona Sahlin är också på topp, vinröd långklänning med lila skärp, med en väldigt lättskött frisyr. Ja, vad säger man... stämningen är på topp, lika så i vitahuset på dess höga höjder!
Printscreenad från SVT´s livesändning!

Du är fin <3

Hemkommen från stan! Det blev en riktigt god lunch på Jensens, en gnutta solning vid Kungsportsplatsen, brynen fixades, en god hallonsmoothie på Condeco och bums hem.
Mycket trevligt! Det är väldigt härligt att inte behöva tänka på vilken halsduk och vinterjacka man ska ha på sig så här års. Jag älskar att kunna gå barbent med ett linne och en tunn kofta. Det är så underbart!
Om några timmar ska jag möta Elin vid Konsum, vi ska köpa lite godis, dricka och lite annat. Sover nog över hos henne också. Vi ska sitta bänkade framför tv:n när Brasilien spelar sin match idag. Följer ni VM?
Puss
Ett år sedan
Två år sedan
Tre år sedan
Du är fin <3

-

Brååttoomm!!! Sticker till stan en stund med Elin, blir lite lunch och sedan ska jag fixa brynen! Great!
Puss

Jossan hjärta sommarlov

Hello!

Nu är det äntligen sommarlov! Åh, så skönt. Om exakt ett år och två stycken sommarlov är jag tillbaka i skolan, på Sigrid Rudebecks. Känns lite konstigt. Men jag är så oerhört nyfiken på ett liv borta i USA att jag knappt kan bärga mig tills jag kommer dit.
På tal om USA, pappa ringde en kille på Explorius idag och frågade lite om han hade någon koll på när jag ska åka. Och det hade han inte. Det ända han kunde säga med största sannolikhet var att jag inte kommer åka innan den 10:e augusti, vilket var kanon. Då får jag ett långt sommarlov = mycket jobb!


 Tänker ta en riktigt lång sovmorgon i morgon och fika med mormor. Ska försöka hinna med att träffa Mona och få mina saker som jag glömde när jag var där. Haha!


Klädproblem - vilken klänning?

Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig i morgon. Jag står och väljer bland två klännigar:
Den som jag designade själv inför nians avslutning...
... eller den som jag hade på morfars bröllop för några år sedan och som användes flitigt under Thailandsresan med mamma för två år sedan.

Tvättproblem i stor utsträckning

Sitter just nu och stirrar in i tvättmaskinen som går runt, runt, runt och runt. Har inte tvättat på väldigt länge, så nu har jag bokat tvättstugan här hemma för ett par dagar fram! Det är sjukt. Men jag drar mig verkligen från att tvätta. Ibland är det så illa att jag hellre går och köper nya kläder än att tvätta det som är smutsigt. Det ligger stora, stora klädhögar i alla delar av huset all the time. Det är sinnes. Jag måste få in en lite bättre rutin när det gäller att tvätta och håla ordning på mina kläder. Så nu springer jag runt halvnaken och rensar bland kläderna, väljer vad jag ska ha på mig i morgon, tvättar upp inför Stockholm i helgen och se vad jag behöver köpa nytt! Haha, det måste vara något fel på mig? Eller är ni likadana?


Om man ändå kunde köpa tid för pengar...

Oj, vad tiden har rusat iväg! I morgon slutar jag ettan och sommarlovet börjar. Sista dagen med fina klassen innan jag åker till USA i ett år och börjar ett år efter dom om ett år! Åh, det känns lite i magen måste jag erkänna. Klassen är faktiskt hur bra som helst, och jag har fått ett par riktigt fina vänner som kommer vara livet ut. Jag vet inte, men något speciellt med gymnasiet är det. Det är inte alls samma sak som grundskolan, här knyter du kontakter på ett helt annat sätt och får flera och nära vänner. Jag älskar gymnasiet. Är rädd för att de två åren som återstår av gymnasietiden efter USA kommer gå minst lika fort som detta... jag vill inte att det ska ta slut! Jag vill inte sluta på denna fantastiska skola, jag vill inte gå i en annan klass än den jag går i, med de människorna, med den humorn, men den andan. Det är fantastiskt!
Nu är det som det är och jag ser verkligen fram emot ett år i USA, som jag längtat efter i flera, flera år. Sommarlovet kommer verkligen i rätt tid och det kommer bli helt underbart med sommarlov. Så lycklig är jag fortfarande.
Inom tio veckor, så långt som sommarlovet är, kommer jag antagligen sitta på ett plan till USA! Åh, I am so excited! This is going to be awesome!

Hämtade ut ringen på lunchen idag! Den är ...

img_6807 (MMS)

Hämtade ut ringen på lunchen idag! Den är fantastisk :) Nu blir det tjejkväll med världens bästa tjejer :)


Rudebecks vann precis roddtävlingen mot Sa...

img_6807 (MMS)

Rudebecks vann precis roddtävlingen mot Samskolan! Är en stolt Rudebeckare just nu!


Sitter i solen med jordgubbar och en vanil...

img_6807 (MMS)

Sitter i solen med jordgubbar och en vaniljlatte tillsammans med världens bästa Elin! Vi hörs <3


Mat!?

Hallå där!
Har haft en riktigt skön dag. Har jobbat hela dagen (mellan 9-18) så jag har i stort sätt inte gjort något annat än att jobba och äta idag. Ska även jobba i morgon också, mellan 10-14 så det blir en lite skönare dag. Lite segt att jobba på en lördag, med tanke på att man inte har en sådan rolig fredagskväll. Men men, jag dör nog inte.
Tänkte gå ner och köpa lite godis, titta på en film, sätta på en ansiktsmask och bara ta det allmänt lugnt. Har varit väldigt trött under en period (läs flera månader) så lite vila skadar absolut inte!
På tal om mat. Många har frågat hur mycket jag spenderar på mat och liknande i månaden. Jadu, den summan vill jag inte ens räkna ihop. Jag äter ute minst en gång om dagen, ibland två och ibland tre. Men låt oss säga 150 kronor om dagen går på mat och sådant under en dag i snitt. Det varierar väldigt mycket, som till exempel idag så åt jag både frukost, lunch och middag ute. Det brukar bli så när jag jobbar. Frukost för att jag inte hinner på morgonen, lunch för att jag inte vill ha matlåda (!!) och middag för att det blir enklast. Orkar inte laga en massa mat efter jobbet. haha! Så då kan ni som är bra på matte räkna ut totalsumman per mådad. Ja, där var min lilla summering av mat-intag på en dag =)
God natt
En bild på mig från i onsdags!

-

Hola guapas!
Que tal? Estoy muy bien!
Har varit lite off på senaste, har haft mycket att göra! ska jag vara helt ärlig, så orkar jag inte berätta!
Har spenderat hela dagen i Hagaparken med fina människor i solen och bara chillat. Nu blir det pizza och i morgon ska jag jobba! Bra!
Puss

God morgon solstrålar! Har precit varit oc...

img_6807 (MMS)

God morgon solstrålar! Har precit varit och tränat, sitter just nu och äter en hejdundrande god frukost i solskenet! Livet leker och snart är det lunch med mamma och morfar! Trevligt! I eftermiddag ska jag till Kungälv och lyssna på Niklas Wykman som ska tala där :) Vi hörs! Puss


RSS 2.0