Jag och Elin sitter nu och fikar efter en ...

img_6807 (MMS)

Jag och Elin sitter nu och fikar efter en vända på NK och Sushidejt! Trevligt :)


Har precis tagit en snabbfika med Cecilia ...

img_0759 (MMS)

Har precis tagit en snabbfika med Cecilia och hennes dotter Ella! Dom är för söta!  Nu: Sushi med Elin


Sitter på Jensens med underbara människor ...

img_0757 (MMS)

Sitter på Jensens med underbara människor och ska äta lunch!


Valborg

God morgon!
Idag är det en ganska skön dag. Ska vara i skolan klockan nio och ha matte som sedan följs av fysik. Vid elva tiden ska jag tillsammans med några från klassen äta lunch på Jensens Böfhus i Brunnsparken.
Vid två ska vi vara tillbaka i skolan och sjunga in våren och lyssna på dikter som elever på skolan ha skrivit! Kul!
Efter skolan ska jag ta en fika med Cecilia i Haga och därefter träffa Elin för en bit Sushi och tjejsnack. Ser ut som en kul fredag! Hoppas ni får en trevlig avslutning på veckan ni också =)
Puss

Har nyss varit på Espresso house med Tuva ...

img_6807 (MMS)

Har nyss varit på Espresso house med Tuva och köpt varm choklad! Nice! Nu väntar en lång eftermiddag med lektioner och vid 17:30 ska jag fixa brynen! Hörs ikväll <3


28:e april 2010

Hejsan!
Har haft en ganska lugn dag idag, mycket på grund av att det regnar. Det finns inte så mycket att göra då. Har varit i skolan, fikat med kompisar, ätit på McDonald´s med samma gäng och tog bussen hem. Mer spännande än så är det inte.
Känner mig lite allmänt seg och trött så det blir nog att spendera resten av kvällen i badkaret med tända ljus och en bok.
Lite bilder från fotokursen, där vi tränade på slutartider och bländare. Väldigt roligt att exprementera med de olika och se resultaten. En del går direkt till soptunnan på skrivbordet men en del är lite roliga.






Jag på fotokursen!

Testar att mobilblogga :)

img_6807 (MMS)

Testar att mobilblogga :)


26:e april 2010

Hejsan!
Kom precis hem från en vända i stan, fick med mig ett par vita Converse som jag visade er i inlägget innan. Herre gud vad jag fick springa runt och leta. De var slut i var enda affär i hela Göteborg. Behöver nog flytta till Stockholm, Göteborg är för litet för mig och mina shoppingbehov ;)
Haha, skämt och sido. Hoppade precis ut ur duschen, ska alldeles strax gå och möta Nellan från skolan och sedan ta med henne till tandläkaren. Därefter blir det måndagsfika med MUF, debatt mellan MUF:s förbundsordförande och SSU:s förbundsordförande om arbetslösheten tror jag det var. Ska även möta upp Monika i min klass och ha tjejmys med henne ikväll. Sover antagligen över där också.
Men innan allt det här ska jag försöka lägga in lite smutstvätt i tvättmaskinen. Tvättkorgen svämmar över av smutstvätt som ligger överallt. Inte okej!
Ses!
Nyduschad och glad!

Nyinhandlat

Ett stycke vita Converse, 699:-

I´m alive!

Hej alla bloggläsare!
Har varit väldigt off på bloggfronten den senaste tiden. Beror mycket på att skolan tar mycket tid, för att inte prata om vad MUF gör. Med andra ord, mina dagar är fullspäckade så jag har helt enkelt inte haft tid att blogga. Dessutom har jag ingen kamera för tillfället (ska köpa en ny tillsammans med morfar inom kort) så det blir lite tråkigare att blogga då. Har ju in systemkamera såklart, men den är så stor och klumpig att ta med sig överallt så jag undviker det.
Hur som helst, vad har hänt i mitt liv sedan jag bloggade senast då? Jadu, inte speciellt mycket. Har blivit invald i MSU-city:s styrelse. Alltså Moderat Skolungdoms styrelse över Göteborg, vilket är väldigt roligt. Därför går mycket tid till det. Där är jag ansvarig för evenemang och aktiviteter samt RE:call ansvarig. Så det är en hel del att göra utöver det vanliga. Dessutom har fotokursen som jag och pappa anmält oss till börjat. Det har varit två gånger. Mycket intressant och roligt. Så det går mycket fritid till kameran, men det är super kul att fota.
Har även jobbat en hel del senast vi hördes. Hela påsklovet spenderades på jobbet, likaså de senaste lördagarna.
Från och med i morgon blir det bättre utbud med bilder, jag lovar. Detta var bara ett litet inlägg för att visa att jag lever. Hehe!
Hörs i morgon
puss

Hemma igen

Hej allihopa!
Nu är jag äntligen hemma efter ett dygn på landet, på Kållandsö. Bestämde mig för att åka med pappa upp (mest för att jag fick köra ;)) igår förmiddag, men eftersom jag ska jobba i morgon tog jag tåget ner till Göteborg idag.
Har haft en skön påskhelg, den har spenderats med Linda på fredagen och med pappa resten. Nu väntar jobb resten av vecken och sedan åker jag iväg till Halmstad med MUF, det är en utbildning där.
Nu ska jag gå och titta in hos mamma, hon har nämligen fått ryggskott. Inte kul! Därefter ska jag titta på Top Model och sedan Johan Falk. Sedan väntar sängen, ska upp tidigt i morgon. Är en riktig arbetare som ni kanske vet? ;)
God natt och glad påsk <3
Mjukisbyxor, fleeze-trlja och håret i en knopp på huvudet = Lantisjossan!

Annandag påsk

Tjena! Ber så hemskt mycket om ursäkt för kass uppdatering. Har haft fullt upp i skolan fram till påskolvet. Sitter på landet i Louises säng med hennes laptop i knät och håller mig uppdaterad. Tar tåget hem i eftermiddag så vi hörs ikväll.
Puss!

RSS 2.0