Den var gårdsfest igår

Igår var de som sagt gårdsfest! Vilket drag! Det var faktiskt väldigt trevligt, trevligare än vad jag trodde det skulle vara. Det var lite segt i början, men allt eftersom blev det roligare. Det var 3:orna som höll i det hela, de hade till och med bestämt tema. Gissa vilket? Jo, baywatch och SunTrip! Två riktigt roliga teman när man såg hur alla hade klätt ut sig. Ja, det var med andra ord en lyckad fest.
Tuva, jag och Hanne dansar loss i ett utav partytälten. Fick gå undan en stund, det blev så varmt inne i själva smeten på dansgolvet =) och tjejer, ni är bäst!

Utbytesstudent i USA ett år?

Är det någon mer än jag som har tänkt på det? Jag har velat det sedan Sofia (min halv lillasysters halvsyster, krångligt? I know....det är mycket som är invecklat i min familj) var det för sex år sedan. Hon var i Texas då. Och det var tydligen det bästa valet hon någonsin gjort. Jag tror henne, ett år på high school hade varit underbart. Det finns dock en nackdel med det hela. När jag kommer tillbaka får jag gå med de som är ett år yngre än jag (94:orna alltså). Och det betyder att jag inte kan gå kvar i min underbara klass i mer än detta läsår. Men jag har tänkt igenom det här, och jag tycker fördelarna väger över, mycket mer. jag är beredd att mista den klassen för att få vara i USA ett år som utbytesstudent, gå på high school, bo i en värdfamilj, skaffa kompisar från hela världen för livet, lära mig flytande engelska, lära mig amerikanska kultur och ha riktigt roligt. Det hade varit så sjukt roligt. Har tittat igenom hela STS´s hemsida om high school år där, och jag vill verkligen det här!
Jag vill, jag vill, jag vill!!

I´m back!

Hejsan allesammans!
Det här med att lägga ner bloggen var det dumaste förslaget jag haft på länge! Har varit frånvarande från bloggen i 20 dagar nu, och det har varit de tjugo tråkigaste dagarna i mitt liv. Nu är det slut på det. Jag åter upptar bloggen igen, med fler bilder och med mer uppdatering! det låter väl bra?
Ja, vad har hänt under dessa tjugo dagar då? Helt ärligt, inte speciellt mycket. Gymnasietiden rullar på, klassen är lika underbar som förut och lärarna lika så. Nu märks det i alla fall att skolan kommit igång,vi hade spanska prov igår och så har vi matte prov på fredag. Nästa vecka har vi prov i Naturkunskap. Ja, en hel del plugg med andra ord. Men vad hade jag väntat mig? Natur på Rudebecks = hmm...Plugg? Ajjemän!
Visst är det kallt nu för tiden? behöver både halsduk och en varm kofta inomhus. Och ändå är elementen på!? En kopp varm choklad på det är inte fel heller!

Tack!

Hej allihopa! Tack snälla, rara för att ni följt mig under en fantastisk tid här på bloggen. I ganska exakt ett år, men nu är det dock dags för mig att vandra vidare på nya äventyr. Vi ses!

Nu ska jag iväg på MUF-träff...

...så här glad är man då;


Tunika - Lindex, jeans - Gina tricot, bälte - Mulberry, Converse och skinnjackan!

Veckans handlingsplan v.37

Arbete/Skola - Just nu går det bra. Det är dock väldigt mycket att göra till i morgon. Hela sex grejer som ska in. Men vill man så kan man!

Hälsa - Var inne på SATS på Kungsgatan idag och pratade med Elin som jobbar där. Har fått ett "prova-på-gratis-kort-i-en-vecka" som jag tänker utnyttja. Sedan blir det antagligen ett års kort där. Nu är jag på G.

Kärlek/Relationer - Det går inget vidare där. jag har sagt det förr, och säger det igen. Jag har absolut ingen tid över till det. Allt annat tar för mycket plats och tid att jag helt enkelt inte hinner eller orkar. Får se när det börjar lugna ner sig i skolan...

Övrigt - Idag är det första gången jag ska till MUF, blev som sagt medlem där igår. Det ska bli riktigt kul faktiskt, så får vi se hur det går, om jag trivs eller inte. Ska möta upp Linda på avenyn 17.10 så går vi tillsammans dit =)

Tänk vad några timmar på stan kan göra mycket...

Hejsan!
Är hemma igen efter en eftermiddag på stan med Linda. Och nu kan man säga att det har hänt grejer. Men vi tar det från början.
Mötte upp Linda vid ett-tiden på avenyn och gick och fikade med henne på Condecco som ligger där. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, men också det var skulle ses för, politik! Jag har (efter mycket prat med Linda och läsning på internet) gått med i MUF! I know, väldigt lusigt men sant.
Så min höst ser väldigt blå ut, om man säger så. Det kommer vara mycket nu i början, med alla nya människor och så. Men jag mötte upp några muf:are på stan tillsammans med Linda, och de verkar hur snälla so helst. Så det ska nog inte bli några större problem, tror jag!
Jag har blivit medlem i Moderata ungdomsförbundet!

Today I´m wearing this;

Nu är det slutpluggat, ska in till stan och möta upp Linda (hon som jag satt med i samma styrelse då jag var med i LUF) som nu mera är med i MUF, som jag också kommer bli så småning om!
Ha en bra dag allesammans
 
Tunika-Bondelid, jeans-Usa, nya plux-Cat, väska Mulberry och Skinnjackan


Varför allt till på tisdag?

God morgon allesammans!
Gud vilken dålig uppdatering det har varit den senaste tiden...måste skärpa mig!
Hur är det mer er? Här är det jätte bra. Är dock väldigt trött, skolan tar så otroligt mycket tid. Vi har fem saker som ska vara klara tills på tisdag. Fem saker! Åh, jag dör!
- Spanska läxa
- Kemi
- Engelska verb
- Engelska "speech"
- Naturkunskap
Och inte nog med det, i morgon ska reportaget som vi gör om en klasskompis vara inne, renskriven och klar. I know, det är jätte mycket nu. Men som tur var är jag nästan klar med allt, förutom Naturkunskapen och mitt speech. Vet ni vad jag ska prata om? New York!
Jag tänkte väva in fakta om själva staden, några sevärdigheter och den resan jag gjorde i somras med pappa och Pontus. Det blir väl bra?
Trötta jag och mitt halvfärdiga Speech!

Min klädstil

Josefin, hur skulle du beskriva din stil? Vad kommer du ha för bas/grund-kläder i garderoben nu i höst och vad kmmer du satsa på för accessoarer? Det hade varit kul om du kunde skriva lite hur du kommer göra i höst, du har väldigt snygg klädstil tycker jag och skulle vilja ha samma stil som dig, eller liknande i alla fall!

Jadu, jag har nog en ganska enkel och tidlös stil! Jag tycker om när det är stilrent, naturligt och lite romantiskt med coola kontraster såsom nitarbälten, kängor etc.

Mina basplagg är skjortan, jeansen, blusen och kjolen. Köp en vit och ljusblå skjorta att börja med och ett par raka- eller stuprörsjeans som sitter skönt. Att köpa blusarna i lite större storlek är bra, då sitter de snyggare och det bli bekvämare. De fungerar lika bra till jeans som till högmidjade-kjolar (svarta och marinblåa är snyggt).
Har du dessa basplaggen kan du sedan variera det med accessoarer som skor, koftor, sjalar, smycken, väskor, kavajer och diadem.


Varför så mycket på en gång?

Hejsan alla söta läsare!
Hur är det? Själv är jag jätte stressad för tillfället. Våra lärare bombar oss med olika läxor som ska vara klara dagen efter etc. Det är väldigt mycket nu om man säger så. Som ni ser i min kalender nedanför är det fullspäckat, alla veckor är lika tajta. Det är som sagt näsan två läxor varje dag plus någor ptov i veckan. Det är mer än vad jag trodde det skulle vara innan jag började gymnasiet. Men så är det väl för alla!?


En snabb-shopping med mamma

Hejsan allesammans!
Hinner inte uppdatera så mycket. Det är ganska mycket med skolan och kompisar. Men allt är jättebra, skolan går kanon och jag hinner med mina vänner. Det kan i stort sätt inte bli bättre. Men dagen blev ännu bättre när jag och mamma åkte in till stan en stund. Detta fick jag med mig;




RSS 2.0