Ny vecka!

God morgon!
Startar morgonen med en uppstigning 04:55 i hopp om att kunna gå ut på en power walk. Tog dock inte många sekunder för mig att inse att det var ganska kört... regnet öste ner utanför fönstret! Så jag gick och la mig igen och läste fram tills de andra i huset började vakna till liv. Åt en god frukost som bestod av nybakat bröd som mamma gjorde i ordning igår. Gott!
Idag börjar mitt sk. hälsoprojekt. Inget godis, ingen läsk, inget onödigt socker. Varje morgon blir det en PW innan frukost. Detta ska hålla på i åtta veckor och tanken är åtta kilo färre.
Ska strax sätta mig och köra igång med veckans matte. Hade ju inte tänkt att hamna efter redan andra veckan...
Vad gör vi? Nu kör vi!
Jag idag, innan fysiken!

It's friday, baby

The first sleep-in I had in weeks was I spending outside, on a powerwalk with my dear friend Elin at 5:00 a.m. this morning. Am I stupid? I guess so, but it was a very great little walk, with refreshing music from my headphones and a high tempo. We went for about 40 minutes and then I made my little sister breakfast. It's her b-day today, so she got very happy when my mom and I came in her room, singing the tradional b-day song, with a nice breakfast and presents on a tray. Now, school until 4 and then home for b-day party.
This is how I look like today:

Simply the best

Hej!
Nu är första dagen åter på Rudebecks gjord. Känns gött att vara tillbaka!
Sitter just nu och jobbar på min första läxa, en krönika med valfritt ämne som ska in på fredag. Rivstart!
Jag valde stress och hur dagens samhälle bidrar med det.
Ska återgå till det nu, tänkte bara meddela att jag överlevde dagen med råge, och ser fram emot att gå till skolan i morgon.
Puss
Guys, I fucking love u <3
Bild tagen för tre dagar sedan, på Rhodos!

City-häng

Tjabba! Kickar in till stan en stund för fika med Linn. I morgon börjar skolan, så jag passar på att njuta av den sista lediga dagen. Ikväll blir det skype-date med Lana! Kul!
Puss
That's what I'm wearing 2day! C ya!

Some news

Tjena!
Sitter och väntar i soffan på att pappa ska bli klar med middagen, är super hungrig. Har jobbat hela veckan och ska även jobba i morgon! I morgon kväll smäller det, ska på inflyttningsfest hos en polare och på söndag ska jag spela golf med pappa.
Nästa vecka är sista jobbveckan innan jag åker ner till Rhodos med ett gäng härliga vänner innan skolan börjar. Denna sommaren har gått fort och strax är jag tillbaka i den svenska skolbänken, i en ny klass och ska kämpa mig igen 2:an på natur. Vi får se hur det går!!!
Nu ropar pappa från köket att midda'n är klar.
Puss

RSS 2.0